oké-oké, már melózok is. mivel süt a nap, úgy gondolom, h el kell intéznem 1-2 papír-ügyet a városban, ami motorral hatékonyabb, nemde? a többi meg várhat!
hulljon a férgese .. a híradóban meg majd ezt halljuk:
- kedd délelőtt bedugult dél-pest forgalma. az előzetes információink szerint a közlekedési rendet szándékosan zavarta meg egy k.girl nevű elkövető másodlagos nemi jellegének széndékolt mutogatásával az ügy kivizsgálásával a hatékony ügymenet érdekében rendőrség gyengénlátó osztályát bízták meg
legyen izgalmas akkor a mai nap süt a nap, itt a tavasz. cicit kidobbni, combfix elő, és a közlekedési balesetek adottak. én is hogy el tudok bambulni ilyenek láttán.. a bukóra szemellenző kellene, mint a lovaknak, mikor a körúton haladok
Valami olyasmit is megbeszélhetnénk, hoyg csizma kontra miniszoknya öltözékhez mi megy jobban.. an fekete nechaisnya vagy egy sima harisnya????
pl. most ez a legnagyobb gondom
holnap este csapjunk egy ultra light klubtalit a beszkártban. srácokkal már egyeztetve.
megjelenés 19:00-tól, várunk szeretettel minden "öreg róka" és új tagot. legyen a heti téma mondjuk az idény időbeosztása és a komolyabb túrák beütemezése!
a nálunk kaphato S100-as nagyon jo.
a mult évi szezonba végig azt használtam, volt, hogy 800km is mentem vele mire elkezdet fényesedni a a lánc. a kerék sem lesz annyira retkes.
mellesleg nagyon jol adagolhato a nyomokája
Na most már elég.............Nyomás dolgozni Lum.... mert így nem lesz pénzem
ez kész....
- kedd délelőtt bedugult dél-pest forgalma. az előzetes információink szerint a közlekedési rendet szándékosan zavarta meg egy k.girl nevű elkövető másodlagos nemi jellegének széndékolt mutogatásával az ügy kivizsgálásával a hatékony ügymenet érdekében rendőrség gyengénlátó osztályát bízták meg
Most akkor már lehet is forgolódni
Na, meg azt "izgalmasnak" ígérkező napokon kell felvenni
pl. most ez a legnagyobb gondom
megjelenés 19:00-tól, várunk szeretettel minden "öreg róka" és új tagot. legyen a heti téma mondjuk az idény időbeosztása és a komolyabb túrák beütemezése!
Ha holnap este Beszkárt van, akkor tudok jönni. 21.00re oda érek.
Ha gurulni mentek, rám véletlenül se számítsatok, mert este 20.00ig dolgozok
Nem bírtál aludni???.................Bezzeg én aludtam volna ma 9-10-ig........de nem lehet
a mult évi szezonba végig azt használtam, volt, hogy 800km is mentem vele mire elkezdet fényesedni a a lánc. a kerék sem lesz annyira retkes.
mellesleg nagyon jol adagolhato a nyomokája
Bocsi Kozmax de nem vártalak meg......holnap viszem a gumit
Én IGOL-t használok, nekem bejött, ragad mint a méz és nem is igazán piszkolódik, szóval jó
itt vagyok