Hát akkor azthiszem, ha megveszed akkor régi álmod teljesül. Örülnék neki, én is alig vártam, hogy megvegyem az első gépemet. Isteni érzés mikor ott áll a garázsban. Tudod, hogy ott van, de megnézed egy este vagy 5-ször, hogy tényleg igaz e vagy csak álmodtál....és IGAZ
Kawa zxr250es, zöööld, és nagon szép (képről ítélve)...
Van egy kicsi szépség hibája, repedt a jobb idomja egy picit, de ez javítható... A többihe zmeg Kozmax ért...
Na megjöttem....
Gyömrő, Monor, Vecsés, 22.ker és 11.ker adósai rettegtek a mai napon...
Kawabééb ment, és behajtott, gyerekeket rémisztgetett, és kegyetlenül elbánt mindenkivel..
Ha többet mondasz mint amit keresek fejbe lövöm magam
A leendő mociról nincs kép?
Jelen pillanatrban állást keresek, ennyire nem fizetnek meg...és ez nem vicc
Imátkozok a motorosok istenéhez, hogy jó legyen, stb, stb..
Hát akkor azthiszem, ha megveszed akkor régi álmod teljesül. Örülnék neki, én is alig vártam, hogy megvegyem az első gépemet. Isteni érzés mikor ott áll a garázsban. Tudod, hogy ott van, de megnézed egy este vagy 5-ször, hogy tényleg igaz e vagy csak álmodtál....és IGAZ
Ez nem ér, ez az én szakmám, de én ezt kintlevőség kezelésnek hívom.
Melyik cégnél nyomod?
Van egy kicsi szépség hibája, repedt a jobb idomja egy picit, de ez javítható... A többihe zmeg Kozmax ért...
Kicsit le vagyok maradva, nemrég értem haza melóból....
Holnap hozzák Kozmaxhoz a mocit...Már alig várom
Ez nagyon titokzatos, de jól van beleegyezem, nem mintha lenne választásom.
A http://www.scooters.uw.hu-n néztél már mocit?
Egyszer elmesélem egy klubtali vagy egy közös gurulás közbeni pihenés alkalmával
Hmmmm......
És milyen módszerekkel hajtod be a pénzt????
Gondolom, hogy legálisan , de azon belül, hogy megy egy ilyen behajtás?
Gyömrő, Monor, Vecsés, 22.ker és 11.ker adósai rettegtek a mai napon...
Kawabééb ment, és behajtott, gyerekeket rémisztgetett, és kegyetlenül elbánt mindenkivel..
Kivagyok
VASÁRNAPI TÚRA
Van már utiterv Ha nincs én gondolkodtam egy Balaton kerülésen.Ott még két srác csatlakozna hozzánk. Ez csak ötlet
Korábbi kérdésedre válaszolva:
Most beszéltem R1Bandival, azt üzeni: persze, mi megyünk..