hmmm.. nem tűnik rózsásnak az időjárás, de lőjünk be egy szerdát, remélhetőleg a meteorológusoknak ez sem jön be, mint ahogy az utóbbi időben általában semmi..
magasra még lehet, h nem kéne menni. mit szóltok egy velencei tóhoz pl? lefelé a 7esen, velencefürdő (ott van egy jó kis kávézó a tó mellett), utána fel nadap/loveasberény felé, arra elég jó kis laza kanyargós dimbesdombos utak vannak, utána 81-esen alcsútdoboz-bicske, vagy alcsútdoboz-biatorbágy a kertek alatt (ezt az utat nem ismerem), és vissza bp.
hazaértem én is lillafüredről. mivel nem tudtam motorozni, és hiányzott a "veszély", kicsit raftingoltam csónak nélkül, mad elbeszélgettem józsef atival az élet nagy dolgairól
a héten jelöljünk ki egy estét gurulásra, én most szabad leszek elvileg, mint a madár
Már elég nehezen bírom én is!!!
Mióta szóltak, hogy
"Lássukcsak, lássukcsak... őőő..umm... ÍÍÍgen megérkezett a mocid! épp most pakolják, mert megy ma vizsgára"
Azóta egy laza görcs van a szívem tájékán és olyan kellemesen zsibbadnak a kezeim...
Remélem nem infarktusom lesz, hanem "csak" izgatott vagyok!!!
Mint köztudott, a paradicsom piros (jó esetben...)
A moci kék.
Tehát a két szín tökéletesen megfér egymás mellett!!!
Gondolj csak Csepel színeire!
És így érthető a választása. Csepelen melózik!
Magyarul ezt a vasat munkába járós gépnek vette!!!
NAAAAAAAAAAAA......?????????
Mi történt itt
TETSZIK
Szóval épségbe hazaértem.
Hétvégén beledobtam 500 km a gépbe és mikor hazaértem akkor kezdett cseperegni az eső
Megúsztam
Lefotóztam az utánpótlást
Ja és voltam az EURO-RING-en
idő
magasra még lehet, h nem kéne menni. mit szóltok egy velencei tóhoz pl? lefelé a 7esen, velencefürdő (ott van egy jó kis kávézó a tó mellett), utána fel nadap/loveasberény felé, arra elég jó kis laza kanyargós dimbesdombos utak vannak, utána 81-esen alcsútdoboz-bicske, vagy alcsútdoboz-biatorbágy a kertek alatt (ezt az utat nem ismerem), és vissza bp.
vélemény?