Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hmmm.. nem tűnik rózsásnak az időjárás, de lőjünk be egy szerdát, remélhetőleg a meteorológusoknak ez sem jön be, mint ahogy az utóbbi időben általában semmi..

idő

magasra még lehet, h nem kéne menni. mit szóltok egy velencei tóhoz pl? lefelé a 7esen, velencefürdő (ott van egy jó kis kávézó a tó mellett), utána fel nadap/loveasberény felé, arra elég jó kis laza kanyargós dimbesdombos utak vannak, utána 81-esen alcsútdoboz-bicske, vagy alcsútdoboz-biatorbágy a kertek alatt (ezt az utat nem ismerem), és vissza bp.

vélemény?
Ti meg szépen nyomtátok a köröket .....ha jól láttam

Joccakát mentem szunyálni.
Ma is nyomultam egy 100-ast halgattam a kéményt
Hi Lum

Jelöljünk
csáááá mindenki!!

hazaértem én is lillafüredről. mivel nem tudtam motorozni, és hiányzott a "veszély", kicsit raftingoltam csónak nélkül, mad elbeszélgettem józsef atival az élet nagy dolgairól

a héten jelöljünk ki egy estét gurulásra, én most szabad leszek elvileg, mint a madár
Na végre életrekelt a honlap
Jeeeee, Tomato én láttam a motorod, ott álltunk melletted egy fehér peugeot partnerrel, és mellette a mitom meg Geri 600rr-je, szép a motorod :)
Tomato!

Melyik???? Biztos vagy benne??? Egyik sem piros
öö, nem. Ajándékba kaptam, és gyorsan kiolvastuk.
Már megint haza vittétek a könyveket a könyvtárból
reményeim szerint hét közepe!
De lehet, hogy csak pénteken jön össze, mert elég sűrű hetem lesz és nem tudok megoldani egy lógós napot sem...
Szia Tomato, király a moci.

Ha más nem mondta volna, idősebb csajokat is fel lehet szedni egy 1000-es mocival.

Tegnap csak rövidet kerültem, mert levert a betegség a lábamról (+ a fák ültetése, meg vízelvezetés), este átjött a haver, és egész este olvastunk.
És mikor hozod el a vasat?
Már elég nehezen bírom én is!!!
Mióta szóltak, hogy
"Lássukcsak, lássukcsak... őőő..umm... ÍÍÍgen megérkezett a mocid! épp most pakolják, mert megy ma vizsgára"
Azóta egy laza görcs van a szívem tájékán és olyan kellemesen zsibbadnak a kezeim...
Remélem nem infarktusom lesz, hanem "csak" izgatott vagyok!!!

Mikor megyünk már érte
Ja, igen!!
Egyébként jó volt a kérdés!

"mihez MEGY?"
Ha meg lesz végre, csak egy távolodó pontot fox látni magad előtt, ami MEGY!!!
A fekete???!!!???

Az mindenhez!
Plusz a fekete slankít, a fekete nem vonzza a bogarakat, a fekete "gósztrályderes", a fekete...........

De ami a leg főbb: A fekete az enyém!!!!!!!!!!!!!!
És a Te FEKETE HONDÁD??????...az mihez megy

Csak az eggyik kicsi az enyim
Viccelsz Pohi???

Mint köztudott, a paradicsom piros (jó esetben...)
A moci kék.

Tehát a két szín tökéletesen megfér egymás mellett!!!
Gondolj csak Csepel színeire!
És így érthető a választása. Csepelen melózik!
Magyarul ezt a vasat munkába járós gépnek vette!!!
Szia Tomato!

Jópofa kis paradicsomok , a motor meg gyönyörű , de vajon megy a színedhez ?
Ciao !!!

Nem kell csalódottnak lenni Talma miatt, lesz ez még így se...
Kíváncsi vagyok mit fog nyilatkozni.

Aranyosak az "utánpótlás" -id Tomato!!!!

Nem tudom, hogy induljak vagy ne. Jó idő van, de benne van a pakliban, hogy megázom...
Na de le van ...

Max még jobban megfázom.

Byer
NAAAAAAAAAAAA......?????????
Mi történt itt
TETSZIK
Szóval épségbe hazaértem.
Hétvégén beledobtam 500 km a gépbe és mikor hazaértem akkor kezdett cseperegni az eső
Megúsztam
Lefotóztam az utánpótlást
Ja és voltam az EURO-RING-en
Jobb is lesz ha megtalálják a jó beállításokat meg ha összeszokoi a csapattal.