Na jó estét mindenkinek
Motochris!!
Ne legyél elkeseredve......megyünk még eggyütt gurulni. Sajnos így jött össze
Nem bírtam a popómon ülni és elmentem Kozmax elé a melóhelyére és rábeszéltem egy esti rövid kanyarra. ( nem olyanra ). Szóval gurultunk és nagyon jól esett.
Iszonyú szép hangja van az 1000-nek. Más mint a 600-as. Mélyebb.Meg nekem is az volt a feltünő hogy előzésnél nem kell kapcsolgatni.
Szóval NAGYON BOLDOG VAGYOK
A kép címe:"Vajon hova tegyem a kötelező tartozékokat "........a bőség zavara
Valaki tudja, hol lehet MRA plexit venni? Egyenlőre csak halasztgatom a dolgot, de szerintem vennem kellene egyet, mert nagyon fúj a szél bizonyos sebességeknél
Egy net.-es oldal lenne a legjobb ha tudtok, mert van egy bizonyos forma ami érdekelne.....
Ma lenyomtam egy 100 km-t Szécsény-Bánk oda-vissza, jól esett......
Ez a kis dög egyből 200-on van (persze csak Német autópályán ), alig bírok vele...., de nagyon tetszik, hogy 6.-ból sem kell viasszaváltani, ha előzni akarok....
Sajnos a vasárnapi gurulás nekem nem jön össze. A asszony lebeszélt egy hétvégi baráti találkozót vidéken mivel úgy volt hogy nem lessz meg máig a motorom. DE................................................ ........................HÁLA A MOTOWORLD-ösöknek.meglett a rendszám péntek du.-n
Ezúton köszönöm nekik
tomato az én kezem nem fázott, de nagyon jo meleg kesztyük vannak nálunk
még egyszer gratula a géphez
Dehogy nem.......én legalább is fáztam egy kicsit. Főleg az újjam a nyári kengurúbőr kesztyűmbe .....de kit érdekel , VÉGRE MOTOROZTAM
Gratulálok a motorhoz, sok balesetmentes, élményekben gazdag kilométert
Motochris!!
Ne legyél elkeseredve......megyünk még eggyütt gurulni. Sajnos így jött össze
Nem bírtam a popómon ülni és elmentem Kozmax elé a melóhelyére és rábeszéltem egy esti rövid kanyarra. ( nem olyanra ). Szóval gurultunk és nagyon jól esett.
Iszonyú szép hangja van az 1000-nek. Más mint a 600-as. Mélyebb.Meg nekem is az volt a feltünő hogy előzésnél nem kell kapcsolgatni.
Szóval NAGYON BOLDOG VAGYOK
A kép címe:"Vajon hova tegyem a kötelező tartozékokat "........a bőség zavara
Fogadd legmagasabb gratulációmat!
Most már nem csak türelmetlen vagyok (a saját gépem átvételét illetően), hanem fertelmesen irigy is.
Gyönyörű a vas. Nagyon vigyázz rá, és persze magadra is!
Na én mentem!
Mindenkinek minden jót!
De utána mindenképpen benne leszek egy közös gurulásban. :)
Akkor most már csak hajrá és jogsira fel.
Boldog névnapot!!!
Valaki tudja, hol lehet MRA plexit venni? Egyenlőre csak halasztgatom a dolgot, de szerintem vennem kellene egyet, mert nagyon fúj a szél bizonyos sebességeknél
Egy net.-es oldal lenne a legjobb ha tudtok, mert van egy bizonyos forma ami érdekelne.....
Vasárnap: Jim, fóka, ti mentek?
Nálam kezd ingatag lenni a dolog. Meg igazából nagyobb csapatra számítottam, így nem is tűnik olyan nagy bulinak...
Na, mindegy, írjatok!
Ez a kis dög egyből 200-on van (persze csak Német autópályán ), alig bírok vele...., de nagyon tetszik, hogy 6.-ból sem kell viasszaváltani, ha előzni akarok....
Meg a hátsó lámpád is SIRÁLY
Viszont ezt a rendszámot egy ÉLETRE MEGJEGYZEM ............SŐT
Itt van egy pár kép a felszerelt kormánytelóról meg a mociról természetesen :
DE................................................ ........................HÁLA A MOTOWORLD-ösöknek.meglett a rendszám péntek du.-n
Ezúton köszönöm nekik