Nagyon pöpec a kis rr,én nem hittem volna,hogy ennyire korrekt.ez volt vele az első csapatásom,most mentem vele először:) még decemberben ért haza a vas,de csak most volt lehetőség,meg most állt össze úgyahogy.
De az első benyomás abszolút pozitív,és csak hogy a topicban ne offoljak,,jobboldalt legyilkoltam a majrécsíkot is:D
Remélem nem dopta el senki a VASAT, mert hogy hogy meleg van az egy dolog, de még hideg az asztfalt.
De láttam ez nektek nem volt probléma. Mondom szépen nyomtátok ....nem versenyeznék veletek ....majd később ha megszoktam az 1000-t. De akkor se vérre Meg azEURO-RING nem igazán a nagyobb motoroknak kedvez.....pontosabban a kisebb motoroknak nagyobb a kanyar sebbeségük ezért jobb nekik a sok kanyar miatt
chris, te meg ne baszd össze magad még a szezon elején, plíz...
kozmax - mennyi idő egy gumicsere? be kell jelentkeznem, vagy csak meglepetésszerűen beállítok, mint szoktam ? van raktáron nálatok a conti r.a., vagy rendelni kell?
Jó volt ez a nap! Mégis mentem egy kisebb kört (150 km) Bp útjain, Szentendre, Pilis... és minden nagyon fasza volt! Új rekord: Aquincum-Westend: 7 perc. Egyre jobban kezdem érteni, mit jelent kimotorozni egy gépet... 78 ló? Mi az? Lófasz......? Háááát.... ma már párszor oda kellett figyelnem, hogy egyesben-kettesben ne emelje az orrát, és a powerslide is egyre gyakrabban jön össze... Ez a gép olyan, mint egy hideg profi, akinek minden kurvára mindegy: benne van mindenben, ha kell, lagymatag módon lájtosan csurgunk az utassal (erre is volt példa ma), ha viszont csak én és a Hondabébi vagyunk, akkor úgy van vele a moci, hogy felőle nyugodtan csinálhatok bármit, nem szól érte, nem nyavalyog, nem játssza túl magát, egyszerűen csak megy, mint az állat!
Én a Kozmaxal beszéltem..........Lehet hogy a héten (mondjuk szerdán) összelehetne egy LAZA (és tényleg LAZA) sörözést a szokot helyen és időben mondjuk este 10 11-ig
az előzmény behívása a hozzászólás alá profi megoldás