Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nagyon bejönnek neked az új smiley-k, az oldal frissülése egyébként nekem tetszik,
az előzmény behívása a hozzászólás alá profi megoldás
És is bent vagyok már .........sajnos......... így érzem magam
Reggelt!

Nekem meló van, de nem komoly..

És te miért nem dolgozol?
Bocsi a vasárnapi kimaradásomért, de most így sikerült. Majd bepótoljuk!
Jó étvágyat
Ja és................
1000-el hogy a lényegnél maradjunk
Reggelt
Hálistennek ÉN csak délután dolgozok , most meg reggelizek
Jó reggelt!!!!!!!!
Látom "mindenki" dolgozik
És a jobb lábtartó egyszer??? :)
DE baloldalon is csak egy körömnyi maradt :D
Nagyon pöpec a kis rr,én nem hittem volna,hogy ennyire korrekt.ez volt vele az első csapatásom,most mentem vele először:) még decemberben ért haza a vas,de csak most volt lehetőség,meg most állt össze úgyahogy.
De az első benyomás abszolút pozitív,és csak hogy a topicban ne offoljak,,jobboldalt legyilkoltam a majrécsíkot is:D
Csocsesz...................holnap.

Lépek én is......minden tagom fáj a szombati focitól..................is
pár kört?azér volt az 1-2:)
hát délelőtt miután felszáradta pálya,belegurítottunk 200km-t az rr-be.
Remélem nem dopta el senki a VASAT, mert hogy hogy meleg van az egy dolog, de még hideg az asztfalt.

De láttam ez nektek nem volt probléma. Mondom szépen nyomtátok ....nem versenyeznék veletek ....majd később ha megszoktam az 1000-t. De akkor se vérre Meg azEURO-RING nem igazán a nagyobb motoroknak kedvez.....pontosabban a kisebb motoroknak nagyobb a kanyar sebbeségük ezért jobb nekik a sok kanyar miatt

na lépek hazafelé (még iroda), holnap vaker majd!

chris, te meg ne baszd össze magad még a szezon elején, plíz...

kozmax - mennyi idő egy gumicsere? be kell jelentkeznem, vagy csak meglepetésszerűen beállítok, mint szoktam ? van raktáron nálatok a conti r.a., vagy rendelni kell?

na csocsesz!
Nem még nem próbáltam. Azt mondja (és neki mindig igaza van ) hogy gyakoroljam még egyedűl.

Épp hogy csak kezdtem ráérezni a 600-asra és megint kezdhetem elölről. Teljesen más az 1000-es. Majd csak belejövök.
Igen, gyakoroltunk, nagyon jó idő volt. Énis 600rr-el pár kört :)
Jó volt ez a nap! Mégis mentem egy kisebb kört (150 km) Bp útjain, Szentendre, Pilis... és minden nagyon fasza volt! Új rekord: Aquincum-Westend: 7 perc. Egyre jobban kezdem érteni, mit jelent kimotorozni egy gépet... 78 ló? Mi az? Lófasz......? Háááát.... ma már párszor oda kellett figyelnem, hogy egyesben-kettesben ne emelje az orrát, és a powerslide is egyre gyakrabban jön össze... Ez a gép olyan, mint egy hideg profi, akinek minden kurvára mindegy: benne van mindenben, ha kell, lagymatag módon lájtosan csurgunk az utassal (erre is volt példa ma), ha viszont csak én és a Hondabébi vagyunk, akkor úgy van vele a moci, hogy felőle nyugodtan csinálhatok bármit, nem szól érte, nem nyavalyog, nem játssza túl magát, egyszerűen csak megy, mint az állat!

Szóval királysááág! (vicces ez a szmájli!)

Bocs, kicsit be vagyok zsongva!

Na jóéjtet mindenkinek!
asszonykával próbáltad már? mármint nem a szemerkélést, hanem a motorozást .. nem kell ruci, bukó???
huhh, micsoda smájlid van... sőt, van még másik 1-2 új is

Szóval szombat hüvös......250 km
vasárnap melegebb de szeles 250 km....és mire haza értem, akkor kezdett csak szemerkélni
Tehát mgúsztam
milyen időd volt, tomato?

csak azért kérdezem, mert ha szemerkélős, akkor már most láthatod, milyen jól választottál az ezüst blokkal!!
felőlem rendben, de tegyük időjárás-függővé a dolgot! ha szép idő van szerdán, akkor gurulunk, ha nem, akkor sör+bor+pálinka de csak finoman!!
Ja és szombat vasárnap lenyomtam egy 500-ast.......hát szokni kell
Én a Kozmaxal beszéltem..........Lehet hogy a héten (mondjuk szerdán) összelehetne egy LAZA (és tényleg LAZA) sörözést a szokot helyen és időben mondjuk este 10 11-ig

Vélemény????
tomato, nézz át a fazer topikba, épp edom el a volt fz6-odat ..