Én az Eurosporton kezdtem nézni, de a 2. (futam közben leadott) reklámnál kissé ideges lettem és átnyomtam a TV-t az m1-re!
Frankó elgondolás billiárdozó faszikat mutogatni verseny alatt...
Nem is igazán értem, hogy hogy gondolták?!??
Jó reggelt
Hirtelen azt hittem rossz oldalon vagyok
A Balcsi túra vszínű elmarad a haver aki ott van azt mondja ott nagyon fúj a szél és szemerkél az eső
Rég hallottam rólad! Jó a 3. kép az adatlapodon!
Elő kéne keríteni a többi CBF-est! Nem valami aktívak a srácok, legalábbis nem aktívak itt, a fórumon, ami nem helyes magatartás! Bár, ha motoroznak, akkor el van nézve nekik.... nem?
Húúú, én is motoroztam tegnap és ma több mint 400 km-t. Tegnap le Kecskemétre húgommal (Pesten keresztül, Hungárián hatalmas dugó, sorok között gurulás, szlalomozás, húgom időnként azon gondolkozott hogy nem lenne-e jobb vonatoznia ), ma meg Kecskemétről Szolnokra (ott vettem egy kesztyűt), aztán haza. A 4-esen nem volt nagy forgalom, lehetett zúzni, és teljesen jó volt a nullás (számomra) új szakasza is.
Na én ma mégis motoroztam egy rövidet, és nagyon kirrrrrr volt! Csak egy nagyobb városi kört volt, de szuper! Hmmm... nemtom, az Aquincum és Ferenc körút-Üllői út kereszteződés 12 perc alatt, az jó, nem? Bár, mehettem volna gyorsabban is. De minek sietni? Aztán utassal (igen, Vele ) viszafelé már csak lájtosan, nem a motochris-féle sztrítfájter tempóban jöttünk!
Holnap akkor nem hiszem, hogy megyek gurulni, illetve csak Visegrádig, mert egy kirándulást tervezünk oda. Ha akar valaki, csatlakozhat addig....
miskolcon vagyok, voltunk kirándulni (kocsival) lillafüreden, és már ott is gyülekeznek a vasak rendesen. de elég szutyok fent az idő, még napsütésben is 6-8 fok volt, és az utak mellett még ott a hó!
nagyon jó kis utak vannak errefelé, csak úgy nézem, h sok helyen szétfagytak és kátyúsak sajnos..
Talma 8.!
Én az Eurosporton kezdtem nézni, de a 2. (futam közben leadott) reklámnál kissé ideges lettem és átnyomtam a TV-t az m1-re!
Frankó elgondolás billiárdozó faszikat mutogatni verseny alatt...
Nem is igazán értem, hogy hogy gondolták?!??
Hirtelen azt hittem rossz oldalon vagyok
A Balcsi túra vszínű elmarad a haver aki ott van azt mondja ott nagyon fúj a szél és szemerkél az eső
Ti még alszotok, vagy már motoroztok?
Rég hallottam rólad! Jó a 3. kép az adatlapodon!
Elő kéne keríteni a többi CBF-est! Nem valami aktívak a srácok, legalábbis nem aktívak itt, a fórumon, ami nem helyes magatartás! Bár, ha motoroznak, akkor el van nézve nekik.... nem?
Hálásan köszönöm a választ! Ezek tulajdonképpen jó hírek.
Ma én is gurultam voltam Kozmaxnál meg a Motorline-ba + még egy két kör ide oda,
próbálgattam a mocit KIRÁLY hangja lett
Gyorsan, forró vizet hozzon valaki, és ne feledd: lélegezz!!!!!!
Na, akkor ha szólok, nyomjál!
Holnap akkor nem hiszem, hogy megyek gurulni, illetve csak Visegrádig, mert egy kirándulást tervezünk oda. Ha akar valaki, csatlakozhat addig....
Hátha egyszer lessz jó út is
Majd késöbb még leszek most a gyerek jön
miskolcon vagyok, voltunk kirándulni (kocsival) lillafüreden, és már ott is gyülekeznek a vasak rendesen. de elég szutyok fent az idő, még napsütésben is 6-8 fok volt, és az utak mellett még ott a hó!
nagyon jó kis utak vannak errefelé, csak úgy nézem, h sok helyen szétfagytak és kátyúsak sajnos..
De ami késik, az nem múlik
Valaki még
A cső és a gomba egyben 75 ropi volt