Sándorok Józsefek Benedekek, igyekezzetek azzal a zsákkal, jó nagy legyen, és nem kell megvátnotok március közepét jöhettek már most itt az hónap elején!!!
Pohi: megértelek, durva lehet, hogy csak ilyen keveset mentél vele eddig... ehhez képest én nem is panaszkodom, mert én már ebben az évben kb. 250-300 km-t mentem... mondjuk ez is lópikula a nyárhoz képest Na, nemsokára!!!!
Eszter! Ugye nincs harag! Ne legyen! Neked még azt is elnézem, hogy Yamahád van...
Na pussz, léptem egy időre! Majd felnézek ide nemsokára!
Hát igen én is már majd meg őrülök. Megvettem az R1-et január 27.-én és akkor gurultam vele utoljára amíg hazaértem (2 kilóméter) 60-70 km/h-val a jégbordák koözött . Már nagyon várom a jó időt, hogy egy igazit mehessek vele. Persze gondolok a biztonságra is Dannyboy-tól berendeltem a bukógombákat meg a kormánygátlót.
LX
LX
LX
LX
Sándorok Józsefek Benedekek, igyekezzetek azzal a zsákkal, jó nagy legyen, és nem kell megvátnotok március közepét jöhettek már most itt az hónap elején!!!
Te melyik suliba jársz?
részletekről kérdezd kishapsit, ő tudtommal ezt nyomja!
Lassan megyek haza.
Mi ez a "házaspárbaj"???
Eszter! Ugye nincs harag! Ne legyen! Neked még azt is elnézem, hogy Yamahád van...
Na pussz, léptem egy időre! Majd felnézek ide nemsokára!
Hát igen én is már majd meg őrülök. Megvettem az R1-et január 27.-én és akkor gurultam vele utoljára amíg hazaértem (2 kilóméter) 60-70 km/h-val a jégbordák koözött . Már nagyon várom a jó időt, hogy egy igazit mehessek vele. Persze gondolok a biztonságra is Dannyboy-tól berendeltem a bukógombákat meg a kormánygátlót.
Majd nemsokára úgyis összfutunk a Balatonparton, gondolom! Mauro-nál, egy spenótos tészta, meg a többi Műmájer becses társaságában!
Talán majd akkor a régi leszel, ha végre kimotorozod magadból a nagy téli bezártság okozta traumát !!!