mindent bele, karmi! ha kicsit olvasgattad a teszteket, akkor baj nem lehet. én nem jártam egyáltalán órára, és a 11-es vizsgámra 8kor kezdtem el készülni. párszor átnyomtam a teszteket, és simán meglett 1 hibával. a kérdések nagy része egyértelmű, de vannak olyanok, amiket nem lehet iq-ból, uh érdemes olvasghatni. pl nem tudtam előtte, h egy oldalkocsiban 2 db 10 év alatti gyerek szállítható
Ma este megyek KRESZ vizsgázni.
Reszkessetek, mert ……..,hát mert most még én reszketek, és ezt (mint mást sem) nem jó egyedül csinálni.
Nagyon nem szeretnék úgy járni, mint a viccbeli feleség: hazajön a rutinvizsgáról, férje megkérdezi: na, meghúzta? Meg. Hárman is, de a vizsga sikerült.
Nekem most a zabszempróba negatív, úgyhogy ez a megoldás nem jön be.
Na, abbahagyom a hülyéskedést, inkább gyakorlom a tesztlapokat.
nem vagyok az a depis típus de most elkapott a nyavalyás és munka-, hétfő-, vevő- és időjárás-undorom van. Igazából az is zavar hogy beszélnek hozzám a kollégák, de nekik már elmondtam az álláspontom
jelszó ügyében szólok drága adminunknak hogy postázza el manuálisan. milyen e-mailcímre is pontosan?
Ma este megyek KRESZ vizsgázni.
Reszkessetek, mert ……..,hát mert most még én reszketek, és ezt (mint mást sem) nem jó egyedül csinálni.
Nagyon nem szeretnék úgy járni, mint a viccbeli feleség: hazajön a rutinvizsgáról, férje megkérdezi: na, meghúzta? Meg. Hárman is, de a vizsga sikerült.
Nekem most a zabszempróba negatív, úgyhogy ez a megoldás nem jön be.
Na, abbahagyom a hülyéskedést, inkább gyakorlom a tesztlapokat.
hol vetted a sisakot?
bocsánat mindenkitől akit esetleg megbántottam
Majd meglátjuk ki az erősebb na meg az ügyesebb
Kivel fogok így CSÓCSÓZNI??????
Köszönöm
eszter_cica@freemail.hu
jelszó ügyében szólok drága adminunknak hogy postázza el manuálisan. milyen e-mailcímre is pontosan?
még nem kaptam jelszót
örülök, hogy tetszik az kipufogó!!!