Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

lélekben veled leszünk!
Ne felejtsd megnézni a hajókiállítást is.
mindent bele, karmi! ha kicsit olvasgattad a teszteket, akkor baj nem lehet. én nem jártam egyáltalán órára, és a 11-es vizsgámra 8kor kezdtem el készülni. párszor átnyomtam a teszteket, és simán meglett 1 hibával. a kérdések nagy része egyértelmű, de vannak olyanok, amiket nem lehet iq-ból, uh érdemes olvasghatni. pl nem tudtam előtte, h egy oldalkocsiban 2 db 10 év alatti gyerek szállítható
Hello Műmájerek!

Ma este megyek KRESZ vizsgázni.
Reszkessetek, mert ……..,hát mert most még én reszketek, és ezt (mint mást sem) nem jó egyedül csinálni.
Nagyon nem szeretnék úgy járni, mint a viccbeli feleség: hazajön a rutinvizsgáról, férje megkérdezi: na, meghúzta? Meg. Hárman is, de a vizsga sikerült.
Nekem most a zabszempróba negatív, úgyhogy ez a megoldás nem jön be.
Na, abbahagyom a hülyéskedést, inkább gyakorlom a tesztlapokat.
jó vásár volt akkor!
tomato: küldjek magam helyett egy csocsó nagymestert hogy meglegyen ugyanaz a színvonal?
szia hidi?

hol vetted a sisakot?
helyesbítek: motorkiállításra nem interwheelre
bocsánat mindenkitől akit esetleg megbántottam
Hiszi a piszi
Majd meglátjuk ki az erősebb na meg az ügyesebb
ezt is mondták már...
Nem ismersz te nég engem
sokan mondták ezt már, és pityeregve távoztak az asztal mellől
Na, majd én megverlek csocsóban Profi vok
szombaton játszottam 2-3 órát, és nem találtam méltó ellenfélre jöhettek akárhányan!!
andrew, el kell, hogy keserítselek, az interwheel nem most lesz..
Andrew, az Interweehlre akarsz menni a héten?
Szeva!!
Kivel fogok így CSÓCSÓZNI??????
Értem és Átérzem
Köszönöm
eszter_cica@freemail.hu
sztem biztos nem tok jönni mert szerdán kell elmennem az interwheelre ha még látni akarom mert csak vasárnap este jövünk meg.
De igen, így is lesz!
nem vagyok az a depis típus de most elkapott a nyavalyás és munka-, hétfő-, vevő- és időjárás-undorom van. Igazából az is zavar hogy beszélnek hozzám a kollégák, de nekik már elmondtam az álláspontom
jelszó ügyében szólok drága adminunknak hogy postázza el manuálisan. milyen e-mailcímre is pontosan?
Belefér egy szerdai klubtali? Vagy nagyon a síelésre fox koncentrálni? Itt a fiuktól tudsz szakmai tanácsot kérni....
egy kis depi&tavaszi fáradtság?
még nem kaptam jelszót
örülök, hogy tetszik az kipufogó!!!
Csak eltévedt, nem eltévelyedett!
apropó : teccik a kipufogód