Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

akkor megvan hogy ki fizet a végén
Lum

motorkiállításon mit veszel ?
"reggelt!!

kösz, fóka, én már a nagyáruházakkal megvagyok idénre (még pimpi lesz olyan kedves hozni nekem pár apróságot ma), csak a motorkiállítás és a benzinkutak maradnak pénzköltési lehetőségnek..

mindenki - szopó van a holnap estével, uis még 18-kor van egy meetingem, uh a 19 óra tuti nem tartható. sztem 8-f9-re vagyok ott..
Jó reggelt Mindenkinek

Pénteken elhúzok Münchenbe szombaton végigjárok pár üzletet. Ez a terv
1 Hein Gericke
2 Louis
3 Polo
4 Held
Ha valakit érdekel vmi akkor szóljon szivesen megnézem ha kell hozok katalógust.
Jó reggelt... Megjöttem én is
Jó reggelt!

Na én mentem Louisba..
Te már bent vgy a melóhelyen??
Én csak most keltem fel
Megyek is zuhizni és irány a város , amivel tele lesz PUTYIN
Nem tudom miért hiszik hogy minden "fejest" itt akarnak legyilkolni nállunk
Legalább történne valami.......nem csak a dugók meg minden
(Persze senkinek nem kívánom a halálát )
Tisztári mikor annak idején jött Brezsnyev
Mikor itt volt az amerikai külügyminiszter, nem engedtek haza, mert itt van a környékünkön 1 zsinagóga, és minden 10 centin rendőr állt.
Kicsit nevetséges volt számomra.......................de ez a fene nagy demokrácia.
Miért nem utazik Metrón??
Ott nincs dugó.
Vagy vinnék helikopteren Ott sincs
Na mindegy.
Jim!

Jól látod. Nekem kellett a KRESZ is.
Bár értelmét nem látom, mert ugyan arra a tanfolyamra jártam, amire a "B"-sek...
Itthon néztem utána a kifejezetten mocis kérdéseknek, a többi meg "rutinból" ment...
A toligálás, meg télleg nem nagy cucc.
A starthelyről el kell tolnod az első bólyáig a gépet, utána vissza a starthoz.
Akkor lehet beröffenteni, ha nem borultál meg vele!

Na szasztok, megyek dolgozni!
Szia mindenki!

Bele olvastam a jogsi ügybe. "A” Megszerzéséhez most nem kel más csak 20 év 6 hó és már kezdheted is a tanfolyamot 20 év 9 hó és már az elméleti vizsga is, mehet, a vezetéshez, pedig 21 év kel röviden ennyi. A PÁV vizsga pedig már a múlté (a jó öreg unió szabályzásnak köszönhetően) És ez így van most per pillanat ma, iratkoztam én is be.
Nem. Egyszerűen csak faszom kivan.
ja, még valami: mi volt ez a dav-es dolog? miért kellett leradírozni a moderátoroknak??
mi az, chris??? csak nem zűrös a leány???
már most érzem, h bármennyi pénzt viszek is, kevés lesz a kiállításra.. remélem elcsípünk néhány jó boltot!
Elegem van mindenből.

Na aludjatok jól!
kozmax, gondolom ez az akció lesz a motorkiállításon is, nem?
krami! gratulálok a vizsgádhoz! jöhet a motorvásár

páv már valóban nincs, helyette kell 8-as alakban tolni a rutinpályán a vasat, ez a motorkezelés. ennek a b kategóriához nincs köze. a korlátról nem kell kresz, csak rutin+városi vezetés vizsga. a pávval kapcsolatban elég sok zűr volt, mert az eu szabályozásnak megfelelően eltörölték, de nem volt helyette semmi, uh pár hónapig minden fel volt függesztve, nem lehetett még vizsgára jelentkezni sem..

dolgozom még, elegem van. már várom a motorkiállítást, és azt, h felülhessek végre a vasamra!!!!
Jó estét Neked is Kawagirl!
lumberg
a hir igaz, hisz a hirekben olvastad
Majd megkérdezem a motorossuliba, ahova jártam.
Egyébként a témát jól kitárgyaltuk a "A" Korl. jogsival nagymocit?- topicban, csak lusta vagyok utánnanézni.
Nekem is rég megvan a "B", ezért mehettem a korlátozás nélküli "A"-ra.
Jóóó estét, haza értem :)
Igen, a PÁV megszűnt, de arra kíváncsiak hogy képes vagy-e biztonságosan kezelni a motort akkor is ha nem ülsz rajta. Ezért valami olyasmi van, hogy tologatni kell a pályán. Vicces lehet.
tgyene neked KRESZ vizsgát i kellett csinálni ha nem tévedek.
szerintem azért mert már volt "B" kategóriád több mint 2 éve
Hali!
Nem akarok beleokoskodni, de úgy tudom, hogy a PÁV mexűnt.
A lehetőségek nagy A-ra: 21 év fölött nincs akadály, 21 év alatt csak A-korl 2 év gyakorlat után mehet a buli...
Én is megcsináltam a korlátlant úgy, hogy motoros jogsit csak fényképen láttam előtte...
Mindenféle PÁV nélkül!
Ha jól tudom, (és ha tévedek javítsatok ki) nem kell majd újra KRESZ-vizsgát tennem, hanem csak rutin és városi vezetés lesz... ,meg valami motortologatási-alkalmassági a PÁV kiváltására.
Neked is köszönöm!

Egyetértek. Le a korlátokkal!!!
Neked is ajánlom a Kresz CD-t. Én a tanfolyam helyett ezen gyakoroltam egy kicsit.

Kicsit lehiggadva, tényleg hagyjuk meg a csókokat a lányoknak.