Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nebasz! Annyi nem lehet... Süt a nap. Jó, ezt csak ablakon keresztül mondom...
-5 fokban? Oda fogtok fagyni.
14.00-re megyek doolgozni :D
De elvihetsz moccal
Mi az, szabadnapos vagy, Görl?
Motorozunk?
Nekem még mindig legjobban az a cucc tetszik, amit valahol régebben láttam: összecsukható, fém motorgarázs, egyfajta fém félgömb burok. Vagy mi a fasz. Mondjuk nem férne be az ülés alá.
És már fogalmam sincs, hol láttam.

Ma megyek megrendelni a rugókat előre-hátra a Corsaro-tól! És Richie-ék szólnak, ha lesz kipuff... Tehát hamarosan nagyon baba lesz a kicsike. Aztán még a fém fékcső projectet meglátom.
Na, lassan összeszedem magam, és elkezdem a napot. Ja, nem mentem be az egyetemre.
takarítást és palacsintát is kérek!!! a takarítást otthonra, a palit az irodába várom
Ennyire unatkozni, mint én ... sztem ezt nem tudjátok utánam megismételni
Kitakarítottam az egész lakást, sőt már a palacsintákat is megcsináltam...
Kér vki??
persze ne vigyenek semmit, de én megteszek mindent a vas védelmében!!!
nekem is van tárcaszáram, meg középkategóriás láncom is, de akarok nézni valami ütőset.. az abus ebben verhetetlen.. mellettem parkol egy gixer, ami drágább is az enyémnél, és ha komolyabb láncot teszek az fz6-ra, akkor ha vinni akarnak egy motort, remélhetőleg nem az enyémet választják..
Sziasztok!
Nem tudom, milyen árban van a Louisban, de a Motorline-nál is vannak láncok Luma (spanyol márka) néven. Nekem az ott szürkében látható tárcsafékzáram van, és egy kb. 10 kilós lánc (szóval nem az a könnyű darab!), a t.fékzár jó minőség, bár a kis műanyag fedőszerkezete szétesett pár hét után, de az csak dizájn, nem fontos, egyébként teljesen jó, és a lánccal párosítva már elég nyugodt a szívem ha valahol ott kell hagyni. Persze amit el akarnak lopni...
hajrá pari!! menni fog, tanárbácsi
döglődik a telefonom, amint életet lehelek bele, csörgök! valójában a probléma ott kezdődik, ahol tomato mondta-az fz6 tankjának elég egyedi a formája, és nem feltétlenül illik rá minden.. mindenesetre köszi, hívlak, és megbeszéljük!!!
Na léptem oktatást tartani
este leszek
ja, az abus praktikus, de a louisban úgy néztük, h kb egy árban van, mint itt. illetve van 1-2 jobb ajánlat, de szintén szeretném személyesen látni őket. tomatoval tegnap kiműveltük magunkat a témából

ülés alá lehet az u mellett rendes láncot is elvileg. mondjuk az fz6-nál nem ilyen egyszerű a helyzet, mert alig van hely a kipuff miatt. amit láttunk behajtogathatót, az 200 ojró volt
ez egy CAMERON táska, és sajnos nekem maradt egy darab... kicsit meg van dörzsölve a széle... de használható... csak ezt az egyet tudom felajánlani Lumnak addig amig nem vesz, vagy ha kell neki akkor majd megdumáljuk vmi jelképes összegért.... amúgy nagyon jó tásak, nekem is ilyenem volt.

LX
Olyan mint a 4 évszakos gumi
LX tudsz tipusra megfelelőt (tanktáskát)?
Mer amit úgy árulnak hogy univerzális , az általában eggyikre se jó.
Lum,

tanktáska ügyben hívj... lehet hogy tudok enyhíteni a gondodon, és akkor még paradicsom is lesz a vajaskenyér mellé....

LX
Az az "U" lakat amit be lehet tenni az ülés alá........de nem igazán praktikus......persze szerintem.
jó neked hogy tellik vajra meg kenyérre
Abus érdekelne engem is nem tom melyiket érdemes
Állítólag valamelyiket be lehet rakni az üllés alá
na igen, esőruha is, basszus. ha jobban belegondolok, akkor ma vajaskenyeret ebédelek...
Tanktáska, plexi és esőruha.....cirka 70 guriga
tanktáskát akarok, esetleg abus láncot, meg ha meglátok vmi apróságot még. táskát néztem louisban is, de nem találtam olyat, ami tetszett, és azt szeretném tüzetesen megvizsgálni, uh mindenképpen személyesen.
Jó utat!!