Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hihihi Előnyös a hölgyek görnyedt gerinctartásának kigyógyítására a tank formája
nem értettem félre!!!

de "tiszta csurmák vagytok"
Nem sértésként írtam, csak még nem hallottam ezt a szót , de mostmár megjegyeztem. Felénk is van bőven ilyen szerintem.

Majd valamikor elsütöm a haveroknak: "tiszta csurma vagytok".....
egy pozitúra, mely nincs a Kama Sutrá-ban
hmm én nem is tudom, csak úgy ragadnak az emberre e szavak
az ajkai bögréről még nem hallottam csak kristályról
Még fordítva ülnél fel az R6-ra és akkor mi lenne.......
Jaj, dehogy akarlak zavarba hozni......
Ez a "CSURMA" felétek helyi jellegzetesség lehet mint Ajka környékén a "Böncse" vagyis bögre
ne hozz zavarba pohi!!!
Hát sajnálom, hogy tönkre ment a csokimelegítője, de remélem mihamarabb sikerül neki összeszerkeszteni.
Talán rá egy hétre találkoztam vele, s még akkor is tiszta csurma volt tetőtől talpig (pedig azt mondta, rendszeresen zuhanyzik a drágájával együtt)
juuuuj, tényleg rémlik nekem is valami, ment dolgozni vagy szervízbe, vagy már nemtudom és elolvadt neki
A határőr havernak is ilyen van mondjuk még a szürke vázas 2003-as asszem, de szintén fekete színben. Rakott rá alsó idomot (nem szép szereintem, mert nem olyan mint az 1000-é) meg egy raptor dobot (szépen dübörög).
persze, teljesen jó a 2002-es
Csupán eszembe jutott Jab csokoládás sztorija
Egyenlőre megfelel a 2002-es változat is ami van. Ennek elfér az ülés alá a két készlet a szerszámok sőtt még nagy duzzodva egy kicsi elektromos csavarhúzó is. Ha meg nem lenne elég a rekesz akkor vennék egy kis oldaltáskát vagy tanktáskát.
Ciao!!!

ÁÁÁáááááá....
Most kölcsönadtam a barátomnak! Nem motorozik , hanem snowboardozik...

Most akarunk majd kiruccani a szomszédokhoz bevásárolni...
Mi lesz abból...

Kösz, hogy jó fejnek tartasz, de szerintem aki itt van majdnem mindenki jó fej, hiszen ez egy nagy család... vagy mi...

Őrültek háza...

Byer...
szééééép!

de hova rakod majd a készletet, ha ülésmelegítős R1-ed lesz??
Az tök jó, nem is jelentett fel , nagyon humánus . Én is ma szereztem be az EÜ. dobozt, az égőkészletet meg majd jövőhéten összeválogatom.
Jó fejnek tűnsz bundy jó motorozást a jövőben is. Azért nyáron már ne a síruhában nyomjad
és a bonus egy csekkecske volt 5e forintról nevemre kiállítva
mivel az utóbbi kettővel nem tudtam szolgálni
Ciao!!!

Nem az a ruhám, csak a poén kedvéért vettem fel, és ilyen ócska pózolást műveltem, mint valami hülye modell. Vágjátok...

Nincs bőrszerkom, legalábbis motorhoz...

Szóval nagyjából ezek a kritériumok... Értem...
Bár nem hiszem, hogy van olyan szakma, amivel sokat lehet szakítani idehaza, ha csak valaki nem nyúl bele olyanba, ami nem éppen legális...

Azért az R1-es az szebb "egy" fokkal...

Különben érdeklődtem itt a környéken, és diplomával könnyebben megy a cucc, csak a munkahely a rázós, mert így is csak küldik el az embereket, mint mindenhol.

Különben láttátok volna, amikor snowboardruhában nyomattuk kb 2 hete amikor frankó idő volt, és megálltunk egy szépkilátónál, ahol eléggé sok mocis volt. Nem akárhogy néztek...

Na de majd bevadulok, és szórom a pénzt...

Bye
neeeeem ismertem személyesen A Jánost
Ismeretségünk első mondatai, ami elhagyta száját:
Jó napot! Közuti ellenörzés!
Kérném a forgalmi engedélyt, jogosítványt, égőkészletet és az elsősegélycsomagot!
Szerintem ezek csak ilyen folklór dolgok, habár a régmultban mindenkiből lehetett rendőr, ki tudja??? Az emberek nagy örömére ma már megválogatják ki lehet az és ki nem.....
Én ismerek egy nyugalmazott rendőrt a környéken, ki megbírságolta saját feleségét is, mert nem volt a kerékpárján világítás és megszondáztatta, majd be akarta kísérni a helyi plébánost, ki vasárnap a negyedik istentiszteletéröl az ötödikre indult
Ha jól emlékszem, a pap közölte, hogy akkor az utolsó útjára indul el a biztos úr, ha ezt megteszi
Igen 50-szer