"szokás szerint" nem tudok jönni
már az R6klub is ki van rám bukva mert havonta 1szer jutok csak el, de télleg minden napom rohanás . Azért is megyek most 4 napra kicsit síelni és kikapcsolódni haverokkal.
Valószínűleg igazad van, de......a sebesség mámora, tudod.
Ez csak onnan jutott eszembe, hogy ma de. tértis levelet kaptam a körzeti Rendőrkapitányságtól. Biztos voltam benne, hogy gyorshajtásról kaptam értesítést (autóval). Remegő kézzel nyitottam ki a lavelet. És láss csodát: csak egy lopás kapcsán hozott lezáró határozatról (persze a tettes nincs meg) értesítettek.
Nem tudom, hallottad-e koppanást mikor a kő leesett.
A motorod (és persze a gazdája is) nagyon szép. De már beleszerettem a félidomos változatba. És tudod: a szerelem az szerelem.......
Karmi: Köszi, de nekem is megvan ez a Kresz-teszt program! Csak az a bibi, hogy nekem a Fazer a szívem csücske! Motochris: Egye fene nem rossz gép a CBF sem! (csak a Fazer jobb! )
Én pedig egy kicsit lassú vagyok. Mire megírtam a választ, te már pontosítottál.
Kérdésedre a válasz:De igen!
Mivel a Hornet műszakilag nagyon szimpatikus számomra, a gond csak a fejidommal (ill. annak hiányával) van.
Régebbi típusoknál mág láttam fejidomost ( nem tudom, hogy gyári, vagy utúlag szerelt), de az újabbaknál már nem. Fogalmam sincs miért, mert szerintem lenne ré igény. Nekem is az "S"-es változat tetszik.
LX