Na megyek, olvasgatok tovább... nagyon megtetszett ez a szociálpszichológia-dolog, amit most olvasok. Önnön magam szorgalmából...
Én leszek doktor "motochris", doktor szöszi és doktor Csernus keveréke, ha mindezeket megtanulom!
Pohi-tól kaptam egy linket (motorok+csajok topik 5251-es hozzászólásban), érdemes megnézni.
Én most a vizsgára koncentrálo, de (remélem) holnaptól kiírom a versenytárgylást motorvásárlás ügyben.
Egyébként marha jó ez a vizsgára készülés. A környezetem azt hiszi, hogy buzgón készülök a nagy megmérettetésre, közben, meg itt "sportmotorfórumozok".
De ez sokkal jobb!!
Áááhh, na mindegy. Engem itt úgyse ért meg senki!!!!! Talán Kawanéne! Beszéljünk is inkább az ilyen pasis dolgokról, mint a mellek, lóerők, sör, meg a meccs. Akkor kevesebb sértést kapnék. Most a földig vagyok tiporva lelkileg, kis híján.
Vagy talán azért mégsem teljesen.
Nyitok egy saját topikot, ahol csak magammal fogok beszélgetni, én legalább megértem magam, és nem értem félre, amit mondok.
Most ezzel mire célzok? Te jó ég!
Egyébként a lent felsorolt buktatós kérdéseket először én is rendre besz...tam.
Tanfolyamra én se jártam. Egy haveromtól kaptam egy CD-t, melyen lehetett a vizsgatesztlapokat gyakorolni. Polo, ha érdekel a Cd, írj és ha kell, valahogy eljuttatom neked.
Egy jövőbeli CBF-es, egy jövőbeli CBF-esért mindent megtesz.
Ja és motochris. el kell, hogy keserítselek. Szívem csücske nem egy fekete CBF N, hanem egy fekete CBF S. Ezt igazából csak ezért írtam le, hogy minél többször emlegethessek egy HONDA-t. Hiszen alternatíva csak e kettő között lehet.
Nekem most erősnek kell lennem, mert a hétvégén több motoros barátom is inkább a Fazerre szeretett volna rábeszélni, de mondta nekik, hogy én egy szép, jó motort szeretnék( bocs hangvillások!).
"aki ismer" (írja ezt azoknak, akik télleg ismerik!!) .. "egyetlen"... "nagypapa koromig"...
MUHAHAHAAAAAA!! erre nem is írok semmit. megyek ki a folyosóra, és hangosan kinyerítem magamból a derültséget, melyet szavaiddal okoztál!! aztán már vissza sem nézek 2-ig, mert tárgyalásom lesz, és addig próbálok lehiggadni
nem teljesen vili. egyeztessünk módszertant! milyen szorzóval súlyozod a lányt? és mi a bázis? valami "kézzelfogható " paraméter, vagy szubjektív? ha gondolod, összedobok 1-2 függvényt az optimalizálásra neked excelben
ha számolsz egy nettó jelentértéket (NPV), akkor előbb-áutóbb rájössz, h egyik sem nagy üzlet, mert mindkét projekt viszi csak a zsetont. kb ugyanannyira egyébként, csak a motor nem beszél vissza, és ha mindig ráköltöd az egységnyi kredited, akkor garantáltan meghálálja..
Többiek!
Mind "dögök" vagytok, sziogorúan. Aki ismer, az tudja mi a helyzet, naa. Remélem hogy Ő marad a szívem egyetlen hangsúlyozom EGYETLEN csücske nagypapa koromig!
Ámen.
Most "mér" kell belémkötni, hee? természetesen a.... ööö.... hogy úgy mondjam, jogi körmönfontsággal, életem két külön rétegéhez, tartományához kapcsolódik ez a két örömteli esemény, és mindkettő fontos, persze ha súlyozni akarnám, és miért ne, akkor egyértelműen azt mondom hogy nem más a fontos, mint a lány.
kérlek tedd fel a csizma képét mert a Kawanyut is érdekelné