Bezzeg ha kozmax itt lenne, biztos mondaná, hogy ők lecsóval már a 80-as években is főztek páleszt benzinből, nem voltak olyan kis szottyadt p*csök, mint mi most.
azt nem állítottam, h jó íze is lesz, csak azt, h lehet belőle főzni. a koma szerint némi citromsav és borkősav sem árt, ha teszünk hozzá, mert az kell az élesztőgombáknak... micsoda mágus... ja, és azt is mondta, h sosem kóstolna bele a égeredménybe
1. nem tiportál; már kezdek immunissá válni a rosszindulatú, dölyfös bántó női szavak ellen.. hiába, ilyenek vagytok ki.. kegyetlenek.. egy fikarcnyi érzelem sem szorult belétek, és nem az EMBERT, a LELKET látjátok bennünk, érzékeny férfiakban..
2. ha van siófokon spenótos palesz, akkor a nyári míting alkalmával rápillantok, mert elképzelni sem tudom, h milyen lehet... de addig még erőt kell gyűjtenem..
Már bocccs....
Lum.: Alakítsuk meg az Egyenlő Jogokat a Férfiaknak csoprtosulást!
én nem osztozkodom senkivel sem
- hogy a p*csába ne, csak jó be kő cukrozni!!
csütörtökön mindenki szabin van, mert motorkiállítás is!!
sajnos a killéganőm azt mondja, lehetetlen a spenótból lekvárt
holnap este beszkárt étterem és söröző, poharazgatás
2.: Spenótos palacsinta rulez!
spenótos kisüstiről még nem hallottam de leülhetünk egyszer poharazgatni , talán nőiesebb, mint a szkander
2. ha van siófokon spenótos palesz, akkor a nyári míting alkalmával rápillantok, mert elképzelni sem tudom, h milyen lehet... de addig még erőt kell gyűjtenem..
2. már emlékszem, hogy a brokkolis tészta sem fogta meg gasztronómiai érdeklődésedet
3. első spenótos palacsintámat én is ott ettem Budán
na ez az ars poeticám
2. mi ez a kaszanovázás??
3. a nagyi palacsintázójában viszont ettem már csirkepörköltös, meg asszem csilisbabos palacsintát. na AZ már igen!!