Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ő kezdte!
és ismét: PASIK
Mit szeretnél te eszter spenótjától?!
Már bocccs....
és min nem osztozol? a spenótodon??
Bezzeg ha kozmax itt lenne, biztos mondaná, hogy ők lecsóval már a 80-as években is főztek páleszt benzinből, nem voltak olyan kis szottyadt p*csök, mint mi most.
szeretném megélni a motorkiállítást
Szerintem hozd el a beszkártba, ott mindegy lesz, mit iszunk.
azt nem állítottam, h jó íze is lesz, csak azt, h lehet belőle főzni. a koma szerint némi citromsav és borkősav sem árt, ha teszünk hozzá, mert az kell az élesztőgombáknak... micsoda mágus... ja, és azt is mondta, h sosem kóstolna bele a égeredménybe
ÉN MA AKKOR IS MOTOROZNI FOGOK, HA A TÖKÖM A TANKRA FAGY!!!!!!! Már biztos nincsenek is mínuszok. Ha igen, "asse érdekel". Agresszív kismalac.
Eszterke: szívesen. Megenném, még ha el is hányom magam tőle. Ki tudja? Talán nem is.

Lum.: Alakítsuk meg az Egyenlő Jogokat a Férfiaknak csoprtosulást!
és mi lesz a fokhagymával és a sóval, melyek nem passzolnak a cukorral???
héééééé!!!!!
én nem osztozkodom senkivel sem
én is megkérdeztem egy pálinkamágus cimborát. azt mondta:
- hogy a p*csába ne, csak jó be kő cukrozni!!

csütörtökön mindenki szabin van, mert motorkiállítás is!!
ha csütörtökön szabadnapos lennék, még meg is oldanám

sajnos a killéganőm azt mondja, lehetetlen a spenótból lekvárt
vigyázz chris!! divida et impera elvet követ a leány!!!
köszönöm, hogy legalább Rád számíthatok
spenótból lehet lekvárt főzni?? ez fontos a fenti kérdés megválaszolásához, mivel a nagy öregek szerint amiből lekvárt lehet, abból pálinkát is

holnap este beszkárt étterem és söröző, poharazgatás
1.: Teljesen igaz!

2.: Spenótos palacsinta rulez!
most nevetnem kell!

spenótos kisüstiről még nem hallottam de leülhetünk egyszer poharazgatni , talán nőiesebb, mint a szkander
1. nem tiportál; már kezdek immunissá válni a rosszindulatú, dölyfös bántó női szavak ellen.. hiába, ilyenek vagytok ki.. kegyetlenek.. egy fikarcnyi érzelem sem szorult belétek, és nem az EMBERT, a LELKET látjátok bennünk, érzékeny férfiakban..

2. ha van siófokon spenótos palesz, akkor a nyári míting alkalmával rápillantok, mert elképzelni sem tudom, h milyen lehet... de addig még erőt kell gyűjtenem..
1. nem akartam a lelkedbe lépni

2. már emlékszem, hogy a brokkolis tészta sem fogta meg gasztronómiai érdeklődésedet

3. első spenótos palacsintámat én is ott ettem Budán
hús, hús, hús

na ez az ars poeticám
1. nem, és nem is szeretném. és ne is beszéljünk róla, mert félek, h zöldséges palacsintákkal fogok álmodni..

2. mi ez a kaszanovázás??

3. a nagyi palacsintázójában viszont ettem már csirkepörköltös, meg asszem csilisbabos palacsintát. na AZ már igen!!