Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

mert belefejeltem a soderágyba!
de téged még a reumáscsiga tempómban is körbemotorozlak!!!

LX
és pfujjj
szerinted??
igen mert ott nem is mész olyan tempóban mint a pultnál....

LX
mit vigyorogsz, KAWAKOND??? miért is kaptad ezt a nevet
azzal a kitétellel, h pályán nem koccolom olyan gyakran az aszfaltot, mint a pultot
arról bezzeg nem beszélsz hogy Dannyboy-jal mit csináltatok a pult alatt ugye?? Azért a kis kedvezményért.... teeee ribanc

LX
Szasztok. A másik topikban a kétütemmániás kiskamasz beszólt nekem. Az egészben csak az volt a vicces, hogy feltételezte, hogy azért előztem meg tavaly az E.ringen egy R1-et, mert az én gépem jobb! Legalább most az egyszer igaza volt.
én jó vagyok a kocsmaasztalnál és a pályán is egyaránt benne vagyok a megmérettetésben
szivárványra... de csak miattad....

LX
ha jönnél motorkiállításra, láthatnád őket. hivatalos forrásból tudom, h kérvényezték a kava gp csapatánál, h a gyári színt zöldről rózsaszínre cseréljék
először a poharakkal versengünk, aztán jöhetnek a másodpercek!

Igaz Lumbergh??
ez komoly!
nézd meg túró adatlapját igencsak kötődnek egymáshoz
tudathasadásos motorosok de ha 1x kijösz a ringre akkor megismeheccc minket

LX
Eszmeralda???
hát kik vagytok ti?
lebuktunk.... "bazzeg"... modtam túrónak hogy semmisítse meg.... de akkor még Eszmeraldaként ismertem....

LX
biztos megnézte a fotódat, és összezavarodott....

LX
ez természetesen valótlan állítás. de honnan tudod, hogy épp kék???

ja, és találtam rólad és túróról egy képet a közös korszakotokból
egy másik topicban a komát megkértem, menjen, cserélje ki a fotóját a motorjára erre...
nem, de te tudom hogy folyamatosan a másik két előbb említett úriember "kék"erezetét tanulmányozod!!!

LX
mi tartott ennyi ideig? tanulmányoztad a tenyered erezetét???
viccen kívül nem tudok róla....... hogy túrón Danny-n és Lum-on kívül más is meleg lenne....

LX