Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ismét visszanéztem. már mintha házasok lennétek

- normális vagy?
- nem
- ez nem így működik! nem kapsz vacsorát!!
Igaz. Ez most nem működik nálam sehogy. Bocsi, tényleg! Nemsokára visszanyerem a valódi énemet (remélem), és akkor normális leszek. Most nem vagyok.
ez nem így működik
Nem vagyok az, csak nem jó passzban kaptál most el...
Egy angyal vagyok.
uggyan csak szerettem volna megismerni közelebbről a fiut, de... kicsit zárkózott
na mégis visszanéztem.. micsoda bimbódzó románc magatokra is hagylak tieteket
Hát, így végül is te döntöd el, hogy akarsz-e nekem írni.... szóval ez is lehet előzékenység...
egy vicces gentleman
Jéé, télleg. Akkor ha gondolod, írj a motochris@citromail.hu-ra!
Az sajnos per.pill nincs, e-mail-em ellenben van
Nem tudom, kéne hogy legyen?
Na, ez kezd nagyon csetjellegű lenni, és pont ezért "lettünk jóbarátok" annak idején JaB-bal is, úgyhogy inkább nem akarnék én is rossz példával elöljárni, illetve vizet prédikálva bort vedelni, miközben én sem vagyok jobb a Deákné vásznánál, ésatöbbi.

Ha van kedved, és van MSN Messenger-ed, akkor a címem fent van az adatlapomon, ha gondolod beszélgessünk ott.
Tényleg nem akarom ezzel dagasztani a topikot!
Peace!
van rá okod?
Bevallom, minden porcikám reszket.
Sőt.
Te félsz?
Ja, hát csak gasztronómiai témákra gondoltam, meg az EU jogharmonizációjára, illetve sminkelési tippekre a tavaszi szezont illetően.

Na mindegy, lehet hogy inkább megyek, és reggelizek valamit.
Mindenkinek pussz. Kivéve Túrót, mert ő más. Neki egy "meleg" kézfogás!
hallgatlak!
Kimentem az erkélyre, megfogtam a korlátot, és majdnem odafagyott a kezem.

Akkor erről ennyit.

Nnna. Elment lumbi, úgyhogy rátérhetünk a fontosabb témákra, esztercica!
zavarba hoz, hölgyem.. ég áldja! és kísérőjét, a páncélos moto-christiansen lovagot is!
egy élmény volt!
meglásd!
én meg öltözök be egy kávéhoz és egy cigarettához. aztán meg nagy meló, uh könnyes búcsút kell vennem tőletek - eszti, chris és spenót

(már csak ares szendvicse hiányzik a brigádból )
Peeersze, igen.
Egyébként ha tényleg hideg van, akkor nem megyek. Még nem tudom, nem mertem kimenni az erkélyre, féltem atól, mit fogok tapasztalni. De mindjárt...
és felelőtlen
Pedig már a nyelvemen volt...
Most öltözök be a motorozáshoz. Elszánt vagyok.
Asszem.
és nincs duplastipistopi, és az apámüte sem ér!