Csütörtökön lesz a nagy nap!
Ha összejön valami hatalmas ANGEBÓT a kiáll-on beszállok CBF-es-nek!!!
(ezt hogy kell heJesen írni? a két kötőLYel biztos nem nyerő...)
Mind1...
Viszont versenyben van még az ER6, FZ6 és talán a GSR600 is...
JaB!!! Ugye nem vagy elveszve??? Aggyál jelet néha, mert aztán ha nem vagy résen, elsuhan a 10.000. hely, és b*szhatod... aztán várhatsz a következő kerek számig, ami a 100.000. lesz
Mindenkinek fájna.
Na, doktor Szerelem, a "Szerelem & Szex & Gyengédség" rovatunk szerkesztője ismét megnyilatkozott, mit érdemes tenni, hogy boldogok legyünk a párkapcsolatainkban, és a társas érintkezéseinkben.... Persze megint hülyeséget mondott!
NE VEGYÉL FAZERT, ÉS NE HAGYD MAGAD BEFOLYÁSOLNI KÉTES (FAZERES) ELEMEK ÁLTAL!!!!
Egyébként szerintem nem vészes a rutinvizsga, inkább félj a forgalmitól! Vagy inkább ne! Egyik sem vészes, tulajdonképpen marhaság az egész!
Jól sejtem, hogy te esetleg lány (csaj, hölgy, asszony...) vagy?
Karmi! Egyet nézz meg jól előtte a tk.-ban: a balra kanyarodni tilos táblánál tilos-e megfordulni, vagy a megfordulni tilos táblánál tilos-e balra kanyarodni.... Mert ezt mindig megkérdezik! És nem egyértelmű!
És mindig tudd, hogyan van a benzincsap nyitva, meg tartalékállásban, mert az rohadt fontos a mai gépeknél!!!!!!!! Főleg ezeknél az injektoros csodamasináknál. Nekem is mindig oda kell figyelnem, hogy elzárjam a benzincsapot a CBF-en
A mai hülyeségáradatról ennyit. Lehet hogy írok valamit a meseíró topikba
SOK SIKERT KARMI!!!!!!!!
Gondolj közben egy szép fekete............. CBF 600N-re
Én jövő héten kezdem csak a Kreszt. Mire jön a jó idő addigra remélem már túl leszek rajta! Én inkább a rutintól félek. Vagyis, hogy elcseszem a bólyákat. Vagy csak így elsőre tűnik bonyolultnak?
ÓRIÁSI Bukósisak akció!!! KBC és M2R bukósisakok hihetetlen kedvezményekkel kaphatók: Sisakok már 14.990 Ft-tól! Ha Te is szeretnél egy minden igényt kielégítő, versenycélra is megfelelő sisakot magadnak hihetetlenül kedvező áron, mint amilyen a KBC Racer 1, akkor ne késlekedj, látogass el hozzánk.
Csütörtökön lesz a nagy nap!
Ha összejön valami hatalmas ANGEBÓT a kiáll-on beszállok CBF-es-nek!!!
(ezt hogy kell heJesen írni? a két kötőLYel biztos nem nyerő...)
Mind1...
Viszont versenyben van még az ER6, FZ6 és talán a GSR600 is...