Én hiszek Neked drága Barátom! Kecskeméten sincs okom panaszra,
szerintem korrektek a helyi sheriffek. Vannak ismerősök is, de sosem kellett még rájuk hivatkoznom.
Szerintem bármelyik szférában található egy bizonyos korrupció, szerintem.. és a gumikacsám szerint is..
Na igen, aki igazán akarja csak az kerül be, valamint elrettentésként még idesorolnám a 90-100.000 Ft-os fizetést. Ha valakinek pénz kell ne ide jöjjön ezt csak szívvel lélekkel lehet végezni és fanatikussággal .
A borogatásnak, bekrémezésnek hála kezd normalizálódni a bokám, mérete már kisebb egy krumpliénál is. De nem hiszem, hogy így érdemes elmennem a kiállításra..
Igen, és a rendészeti iskolába is többszörös a túljelentkezés...
Szóval egy kész kitartáspróba
Jobb, ha lootózik valaki, minthogy arra lobbizik, higy motoros rendőr lehessen?
Érettségi, 2 év rendészeti szakközép, "A" kategória, 2 hét rendőr motoros speciális képzés eredményes vizsgával, és a legfontosabb, hogy legyen munkahelyed, vagyis ahol foglalkoztatnak, eléggé kihalásos alapon megy a dolog nehéz bekerülni. Bp.-n mindenképp, vidéken nincs akkora túljelentkezés oda könnyebb. Általában mindenki, közlekedési vagy közrendvédelmi járőrként kezdi aztán ha van hely és meg is felelsz a kritériumoknak akkor lehetsz motoros rendőr. Nagyjából ennyi.
Nekem ilyen a természetem, vagy a nevelésem. Amiben tudok szívesen segítek....és a fórumon lévő legtöbb emberről is ez a tapasztalatom....hála Istennek
Az lehagytam, hogy szép a motorod és jól néz ki a bőrruhád is.
Nade, a motorod márkája "SUZUKI", a ruhád márkája "SWIFT", ez nem a legjobb párosítás . Csak vicc nehogy, magadra vedd