Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Bundy!

Az lehagytam, hogy szép a motorod és jól néz ki a bőrruhád is.

Nade, a motorod márkája "SUZUKI", a ruhád márkája "SWIFT", ez nem a legjobb párosítás . Csak vicc nehogy, magadra vedd
de szóban remélem már figyelmeztetted?!
Hát igen pl.:az is annak számít, ha a saját apámat nem büntetem meg azért mert nem volt bekapcsolva 50-szer se.
Én hiszek Neked drága Barátom! Kecskeméten sincs okom panaszra,
szerintem korrektek a helyi sheriffek. Vannak ismerősök is, de sosem kellett még rájuk hivatkoznom.

Szerintem bármelyik szférában található egy bizonyos korrupció, szerintem.. és a gumikacsám szerint is..
Hát én nem Bp.-en motorozok, sőtt még itt sem Balassagyarmaton, mert hideg van, de itt csak tökéletesen makulátlan tisztességes rendőrök vannak.
Egy nagy dombon lakunk, de nem rózsából, hanem földből van asszem...
keringtek szavak arról, hogy megy a szkenderezés a hétvégi-éjszakai "ügyeletért"
és mi a helyzet a Rózsadombon?
Pimpi!

Neked egy ALIEN van a bokádban , készülj fel mikor kiugrik csapd le egy szívlapáttal
Na igen, aki igazán akarja csak az kerül be, valamint elrettentésként még idesorolnám a 90-100.000 Ft-os fizetést. Ha valakinek pénz kell ne ide jöjjön ezt csak szívvel lélekkel lehet végezni és fanatikussággal .
A borogatásnak, bekrémezésnek hála kezd normalizálódni a bokám, mérete már kisebb egy krumpliénál is. De nem hiszem, hogy így érdemes elmennem a kiállításra..

áááááááááááááááááásakgnrlkahkerujbsdjkybjkf gsdkjjahbviuefa....
Igen, és a rendészeti iskolába is többszörös a túljelentkezés...
Szóval egy kész kitartáspróba
Jobb, ha lootózik valaki, minthogy arra lobbizik, higy motoros rendőr lehessen?
Bundy!

Érettségi, 2 év rendészeti szakközép, "A" kategória, 2 hét rendőr motoros speciális képzés eredményes vizsgával, és a legfontosabb, hogy legyen munkahelyed, vagyis ahol foglalkoztatnak, eléggé kihalásos alapon megy a dolog nehéz bekerülni. Bp.-n mindenképp, vidéken nincs akkora túljelentkezés oda könnyebb. Általában mindenki, közlekedési vagy közrendvédelmi járőrként kezdi aztán ha van hely és meg is felelsz a kritériumoknak akkor lehetsz motoros rendőr. Nagyjából ennyi.
IGEN a motorkiállítás fontosabb!!!! Szülinapom már volt 26 most lesz a 27., de motorkiállításon még csak 2-n voltam, ez most érdekesebb
Szevasztok!!!

Újra itthon...

Pohi!!!

Érdekelne a munkád! Mármint hogy is lehet valakiből mocisrendőr, stb...
Nem olyan rég érdeklődtem, de igen hülyén néztek rám...

Szóval érdekel minden, amit fontos lehet tudni.
Köszike!!!

Különben majdnem olyan Kawám lett, de oszt nem lett...
De az SV-nek is örülök, mint majom a farkincájának...

Bye
Nekem ilyen a természetem, vagy a nevelésem. Amiben tudok szívesen segítek....és a fórumon lévő legtöbb emberről is ez a tapasztalatom....hála Istennek
Te nem is a hármat számolod??

Fanatika rulez!!!
Nem kell természetesen. A magyar törvények elég demokratikusak, vagyis enyhék . Hacsak nem jött össze neki 18 pont

Igen hármat a szülinapig és csak eggyet a motorkiállításig!!!!!!!!!!
Mindenképp
persze a hölgy is a tiéd..
Kielégítő és Köszönöm!!!
Legalábbis az derült ki számomra, hogy nem kell újravizsgázni ha jól gondolom?
Pohi bá"! Már csak hármat kell aludnod
Drága Pohi!

Nagy barátság van kialakulóban!

Mondhatni: I think, this is a begening of beautiful friendship.....:)