Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Semmi konkrétum, egyszerűen megmagyarázhatatlanul x@r kedvem van szombat óta... fúj de utálom a hétfőket is...

Más téma, sikerült regisztrálnod az oldalon?
Az eltévedt báránykánk
Jó reggelt mindenkinek! De minimum jobbat mint az enyém.
Jó reggelt!

tomato: szerintem a bátyót akarja tesztelni
Jó reggelt elcseszett egy idő van
hehe, hogy Te mennyi mindent akarsz :P
nekem elég lenne egy dolog is..
egy motor :DDD
"reggelt!

elegem van a télből!! napsütést ide, madárcsicsergést, benzingőzt és száraz aszfaltot!!!
Kozmax!!!
8983-as hozzászólás
Jó reggelt!!!......bas.....us minden havas
Na megyek dolgozni......lehet hogy szerdáig nem láttok még itt se mert én is be vagyok havazva
Jó kis havas reggelünk van és máááá megint dódózni kell , de nem baj közeledik a tavasz
Ott írtam még chatan dew leléptél :) Mindegy,,
motodadis@hotmail.com
Dobj egy e mail címet, mert nem tudlak felvenni.
Én regelve vagyok.. Vegyél fel msn-re és beszélhetünk...
Hahó!!

Nincs véletlenül valaki regisztrálva sz eBay-en? Borzasztó fontos lenne!!!
csákómákó!

kezdek helyre jönni, sztem a twin peaksra már magamnál leszek érekes, mert hetek óta nem néztem tévét, ma meg semmi másra nincs energiám..

fogyni vágyók; a sportos műmájer klub a regglrnkénti úszáshoz és szaunázáshoz még mindig várja a jelentkezőket!!

szerdán én ott vagyok a klubtalin időben, mindenki szedje össze magát, és csütörtökön délelőtt motorkiállítás!!
Valamit teszek az biztos már kinőttem a legnagyobb méreteket is
Én is késni fogok, mert 6kor fog zárni a kiállitás. utána haza vergödés és rendbe szedés, vacsi azt indulás. Kb 8kor érkezem.
Sztem mindenki tudja
Én csak 21:00 körül fogok megérkezni, estig dolgozok
Szerdán club tali ne felejtse el SENKI!!!!!!!!!!!!!!!!
Szia
Ezek a havas estkl most már mindenkit nagyon megviselnek...
Joo estét mindenkinek!!!
Tegnap este rendessen unatkoztatok.
esztercica
amint olvastam a bátyáidnak fözztél ebédet, akkor már biztos tudsz nekem válaszolni amit multkor kérdeztem????
Világos
Én még tavaly azt a fogyis ajánlást próbáltamki, miszerint egy nap csak egyfélét ehetsz ...
2 nap alatt 2 kiló lement... aztán visszaettem...

Inkább eljárok ugrálni (aerobik, aquafitnesz)
Kawagirl!

Drasztikus, de a gyengébb módszer nem vált be. Van mikor többször eszem persze kevesebbet, de 17 után semmit és ez a lényeg. Így csak az első két hét volt rázós és most egyáltalán nem is vagyok éhes 17 óra után. Edzettem és 95 kiló voltam a zsírszázalékom sem volt olyan nagyon sok. Mikor elestem a motorral és eltört a kulccsontom lefogytam vagy 5 kilót ami zsírban tért vissza míg lábadoztam. Nekem ez volt a fontos, hogy ezt leadjam. Persze eltunyultam és kellene edzeni, de nem nagyon akarom terhelni a kulccsontom. Ha lesz egy kis jó idő ráálok a kocogásra majd azt követően a futásra. Egyenlőre sokkal jobban érzem már magam így is mert már nem fáj a lábam meg a derekam. Amúgy 185 magas vagyok tehét nem egy gömböc, de az a nagy pocak eléggé idegesítő volt, most meg a kicsi az , telhetetlenek vagyunk, soha nem elég ami van, dehát ezért halad előre a világ . Nem alkoholizálok csak ritkán nagy bulikon, nem cigizek, ez a kis fogyókúra csak nem tesz tönkre, főlleg úgy, hogy szedek mellette vitaminokat meg kalciumot sokat, hogy erősödjön a csontom...