Joo estét mindenkinek!!!
Tegnap este rendessen unatkoztatok. esztercica
amint olvastam a bátyáidnak fözztél ebédet, akkor már biztos tudsz nekem válaszolni amit multkor kérdeztem????
Drasztikus, de a gyengébb módszer nem vált be. Van mikor többször eszem persze kevesebbet, de 17 után semmit és ez a lényeg. Így csak az első két hét volt rázós és most egyáltalán nem is vagyok éhes 17 óra után. Edzettem és 95 kiló voltam a zsírszázalékom sem volt olyan nagyon sok. Mikor elestem a motorral és eltört a kulccsontom lefogytam vagy 5 kilót ami zsírban tért vissza míg lábadoztam. Nekem ez volt a fontos, hogy ezt leadjam. Persze eltunyultam és kellene edzeni, de nem nagyon akarom terhelni a kulccsontom. Ha lesz egy kis jó idő ráálok a kocogásra majd azt követően a futásra. Egyenlőre sokkal jobban érzem már magam így is mert már nem fáj a lábam meg a derekam. Amúgy 185 magas vagyok tehét nem egy gömböc, de az a nagy pocak eléggé idegesítő volt, most meg a kicsi az , telhetetlenek vagyunk, soha nem elég ami van, dehát ezért halad előre a világ . Nem alkoholizálok csak ritkán nagy bulikon, nem cigizek, ez a kis fogyókúra csak nem tesz tönkre, főlleg úgy, hogy szedek mellette vitaminokat meg kalciumot sokat, hogy erősödjön a csontom...
Más téma, sikerült regisztrálnod az oldalon?