Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Pedig nem szabadna engedni hogy egy ilyen csinos fiatal lány egyedül, csupán egy epres puding társaságában töltse a szombat estéjét, ami véleményem szerint nem túl szórakoztató társ, főleg ha már el is fogyott.
Ez az évszázad kérdése Így alakulnak a dolgaim
Kawagirl miért nincs?!
Nem is unatkozok.

Fóka az ilyen szlovák kirándulásokban legjobb a Becherovka és az Arany Fácán (esetleg Szomjas Barát, vagy bármelyik szlovák sör ) Szerencsére Esztergom mellett lakom, és ezt elég sűrűn ki is használjuk a haverokkal. Csak átsétálunk a Mária Valéria hídon.
Arrafelé is lehetne motorozni egyet nyáron...
Jó estét mindenkinek
Most értem haza egy kis szlovák egynapos sielésből ha már mocizni nem lehet.
Úgy látom mindenki valamibe belefojtotta a bánatát hát nekem is lecsúszott egy-két Becherovka aztán leöblitettem eg kis fácánnal.
Én is .........de nem "hokizok"
Inkább akkor 1 könyv .........mondjuk 2006-os LOUIS katalógus.....ez tovább tart
Na szép jó estét mindekinek
Tom: mindenki unatkozik....
KÖSZI!!!
Már bocsánat hogy így megzavartam és betörtem a csendes kis szombat estétekbe
Bocsi mindekinek................csak drukkolok a Kawanyunak
Még nem hívtam fel a srácot, emil gyorsan küldtem neki... majd hétfőn
JAJ a motorras gondoltam amit néztél
Nem vok az esete....
voltál megnézni??
Felhívtad??....stb.....???
Reet: Nem motorral

Jim: nincsen potencionális lovagjelőltem... csak motor....
HI ALL!!!!
Ez csak álom.............november csak max megrendelés......de lesz az dec. 26 - 30 közt
Ja és egészségére mindekinek
És mivel mennél a randira???
És miért nincs randi így szombat este?
Jül hangzik
séta egy elhagyatott vízparton, meg a többi, meg a többi....
Talán egy kellemes nyári este ??? Romantika..
Koccc
ki nem?
Én is jobban örülnék egy randinak, mint Harry Potternek....
Jégkorong, maradjunk ennél a megnevezésnél Éspedig Csehország-Oroszország. Amúgy meg kellemesebb estét is el tudnék képzelni.
Szóval ott tartottunk, hogy mindenkinek elég kellemes estéje van Epre spudingok, finom borok, és hoki meccsek társaságában
Kawagirl nem is az idomaid miatt aggódom, tucc te arra vigyázni de egy virtuális koccintás itt nem is lenne rossz
Khm, eper, pezsgő... jóóó! Kawagirl, mi is volt a téma? Szerintem ez az utóbbi egész jó téma
Reet: vigyázok az idomaimra Jelen pillanatban úgy sem nézi senki

Jim: ne kanyarodjunk el a témától