Pedig nem szabadna engedni hogy egy ilyen csinos fiatal lány egyedül, csupán egy epres puding társaságában töltse a szombat estéjét, ami véleményem szerint nem túl szórakoztató társ, főleg ha már el is fogyott.
Fóka az ilyen szlovák kirándulásokban legjobb a Becherovka és az Arany Fácán (esetleg Szomjas Barát, vagy bármelyik szlovák sör ) Szerencsére Esztergom mellett lakom, és ezt elég sűrűn ki is használjuk a haverokkal. Csak átsétálunk a Mária Valéria hídon.
Arrafelé is lehetne motorozni egyet nyáron...
Jó estét mindenkinek
Most értem haza egy kis szlovák egynapos sielésből ha már mocizni nem lehet.
Úgy látom mindenki valamibe belefojtotta a bánatát hát nekem is lecsúszott egy-két Becherovka aztán leöblitettem eg kis fácánnal.
Nem is unatkozok.
Fóka az ilyen szlovák kirándulásokban legjobb a Becherovka és az Arany Fácán (esetleg Szomjas Barát, vagy bármelyik szlovák sör ) Szerencsére Esztergom mellett lakom, és ezt elég sűrűn ki is használjuk a haverokkal. Csak átsétálunk a Mária Valéria hídon.
Arrafelé is lehetne motorozni egyet nyáron...
Most értem haza egy kis szlovák egynapos sielésből ha már mocizni nem lehet.
Úgy látom mindenki valamibe belefojtotta a bánatát hát nekem is lecsúszott egy-két Becherovka aztán leöblitettem eg kis fácánnal.
Inkább akkor 1 könyv .........mondjuk 2006-os LOUIS katalógus.....ez tovább tart
Na szép jó estét mindekinek
Már bocsánat hogy így megzavartam és betörtem a csendes kis szombat estétekbe
Bocsi mindekinek................csak drukkolok a Kawanyunak
Felhívtad??....stb.....???
Jim: nincsen potencionális lovagjelőltem... csak motor....
Ez csak álom.............november csak max megrendelés......de lesz az dec. 26 - 30 közt
Ja és egészségére mindekinek
séta egy elhagyatott vízparton, meg a többi, meg a többi....
Én is jobban örülnék egy randinak, mint Harry Potternek....
Jim: ne kanyarodjunk el a témától