Az EXUP szelepet a vég dobban helyezték el gyárilag. Ha azt lecseréled egy olyanra amiben ez nincs a motor veszit a nyomatékábol az also fordulatszám tartományokban.
Üdv mindenkinek!
Vajon miért van az, hogy ha motorral megyek dolgozni, akkor sokkal jobb a kedvem? Talán azért mert ha letelik a melóidő, akkor újra beröffenthetem a gépet?! De jó volt ma is! És egyre több motor van az utakon!
Csak azt nem tudom hogy a meteorológusok honnan szedik az előrejelzéseiket... Chris ha vasárnap is ilyen lesz az idő, akkor mehetünk egy karikát. Ki csatlakozik hozzánk?!
Meg ez a száraz meleg idő...
Volt, hogy felváltva húztam egy nagyobb naftát, majd kellemes fékezés, néhányszor... és élveztem, hogy majd kiesik a szemem
Megvolt a szervíz, nagyon pöpec lett a gép!!!! Nagyokat vigyorogtam a bukó alatt, és folyamatosan élvezkedtem hála a kellemes időnek is
Ennyit a havazásról , höje meteorológusok !
FZ 1 re már nehezebb .....valami kütyü van a gyáriba (nem csak katalizátor), annélkül meg nem az igazi a motor teljesítménye. Valami ilyesmit mondot a Kozmax.
Üdv mindenkinek Pécsről!
Megint "internet" órán ülünk...
Voltunk véletlenűl a Pécsi Hondánál!
Van olyan akciójuk, hogy adják a vasat 84 hónapra!!!
Már minden este motorozok álmomban!!!!
LEGYEN MÁR KIÁLLÍTÁS!!!!!!!!!!!!!!4
Nem azt mondtad, hogy nem lesztek kint a motorkiállításon csak az Interweehlen vagy min? Vagy nemértem ...
Az enyim pont ennyi idös és van benne 78ezer km.
deralter@freemail.hu
Találtam egy motort, meg kellene nézni, hoyg milyen.. átküldeném a linket
Vajon miért van az, hogy ha motorral megyek dolgozni, akkor sokkal jobb a kedvem? Talán azért mert ha letelik a melóidő, akkor újra beröffenthetem a gépet?! De jó volt ma is! És egyre több motor van az utakon!
Csak azt nem tudom hogy a meteorológusok honnan szedik az előrejelzéseiket... Chris ha vasárnap is ilyen lesz az idő, akkor mehetünk egy karikát. Ki csatlakozik hozzánk?!
Volt, hogy felváltva húztam egy nagyobb naftát, majd kellemes fékezés, néhányszor... és élveztem, hogy majd kiesik a szemem
Semmi extra, csak az olajcsere, meg a láncállítás jót tett a gázreakciónak , kicsit harapósabb lett a mocc!
Ennyit a havazásról , höje meteorológusok !
Remélem a "06-os FZ1-et is beleteszik ebbe az akcióba...
T.J.
PS. "Aludj csak, én álmodok"
Várjá" segítek:
Ha most márciusban veszel egy vasat 84 hónapra, akkor pont márciusban fog letelni a törlesztés mire kifizeted...
Üdv mindenkinek Pécsről!
Megint "internet" órán ülünk...
Voltunk véletlenűl a Pécsi Hondánál!
Van olyan akciójuk, hogy adják a vasat 84 hónapra!!!
Már minden este motorozok álmomban!!!!
LEGYEN MÁR KIÁLLÍTÁS!!!!!!!!!!!!!!4
Lassan neked be kell ruháznod 1 dobba