Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Majd felhívoma sárcot...ez a legegyszerűbb megoldás.. főleg ha még megvan nekl..
Jo, de abbol lehet még faragni.
És az ára??? az is jó??
Válaszoltam
Danny!

Nem azt mondtad, hogy nem lesztek kint a motorkiállításon csak az Interweehlen vagy min? Vagy nemértem ...
84honap egy hondának meg sem kottyan.
Az enyim pont ennyi idös és van benne 78ezer km.
Az EXUP szelepet a vég dobban helyezték el gyárilag. Ha azt lecseréled egy olyanra amiben ez nincs a motor veszit a nyomatékábol az also fordulatszám tartományokban.
Elküldtem
Hali mindenkinek! elég el vagyok havazva a meloval, igy rá se néztem a forumra.

deralter@freemail.hu
Kozmax: van emilcímed?
Találtam egy motort, meg kellene nézni, hoyg milyen.. átküldeném a linket
Üdv mindenkinek!
Vajon miért van az, hogy ha motorral megyek dolgozni, akkor sokkal jobb a kedvem? Talán azért mert ha letelik a melóidő, akkor újra beröffenthetem a gépet?! De jó volt ma is! És egyre több motor van az utakon!
Csak azt nem tudom hogy a meteorológusok honnan szedik az előrejelzéseiket... Chris ha vasárnap is ilyen lesz az idő, akkor mehetünk egy karikát. Ki csatlakozik hozzánk?!
Meg ez a száraz meleg idő...
Volt, hogy felváltva húztam egy nagyobb naftát, majd kellemes fékezés, néhányszor... és élveztem, hogy majd kiesik a szemem
Ha-HA!
Semmi extra, csak az olajcsere, meg a láncállítás jót tett a gázreakciónak , kicsit harapósabb lett a mocc!
szerintem azért vigyorog mert lecserélte a hondáját egy YAMAHÁRA
mi lett pöpecebb a vason? nem csak sztenderd szerviz volt, hanem cseréltettél is valamit? csak nem új hörgő?
kurva havazás. emiatt nem merek holnap lemenni a gépért
Megvolt a szervíz, nagyon pöpec lett a gép!!!! Nagyokat vigyorogtam a bukó alatt, és folyamatosan élvezkedtem hála a kellemes időnek is
Ennyit a havazásról , höje meteorológusok !
Hali!

Remélem a "06-os FZ1-et is beleteszik ebbe az akcióba...

T.J.

PS. "Aludj csak, én álmodok"
addigra tinager lesz a gyereketek
FZ 1 re már nehezebb .....valami kütyü van a gyáriba (nem csak katalizátor), annélkül meg nem az igazi a motor teljesítménye. Valami ilyesmit mondot a Kozmax.
Tudod...
Várjá" segítek:
Ha most márciusban veszel egy vasat 84 hónapra, akkor pont márciusban fog letelni a törlesztés mire kifizeted...
84 hónap?!?!?!!? addig el sem tudok számolni..
Sziasztok!

Üdv mindenkinek Pécsről!
Megint "internet" órán ülünk...

Voltunk véletlenűl a Pécsi Hondánál!
Van olyan akciójuk, hogy adják a vasat 84 hónapra!!!
Már minden este motorozok álmomban!!!!
LEGYEN MÁR KIÁLLÍTÁS!!!!!!!!!!!!!!4
majd az fz1-re, tomato, addig nem pattogok..
Lum...
Lassan neked be kell ruháznod 1 dobba