Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

na jólvanmár... húzzál túróhoz tsákány... csütörtökön!

LX
na igazi élmény volt ismét, de már tűzök haza. vigyázzatok, nehogy elharapózzanak a melegek ebben a toppikban. látod, lx is besomfordált, és már kiirtani sem lehet
ja "bazz" lés akkor abban reménykedsz hogy kikel a sok kis túró hogy neked még jobb legyen??? ne reménykedj soha nem volt a pohos testén az a ruha

LX
Te csak az ügyvéded jelenlétében nyilatkozhatsz!
Ha ebben a sorrendben menne, akkor ott valami nagy baj van!
jesszum, hát túrót rejtegetted a sárga motoros gúnyában??? már elvittem tisztítóba, de ezek szerint nem lesz elég. felgyújtom, a hamut beszántom a földbe és jól besózom..
gyújt? sűrít? lenntart? kipufog??
Beszéljünk más témáról!
hogy is van ez a visszaszívás???

LX
persze hogy nem találkoztál... akkor megkérdezte volna hogy min1ik motoros ilyen meleg mint ez kis nyálas figura??? És akkor nem mehettem volna többet motorozni... túrót sem engedtem hogy találkozzon vele!

LX
még jó, h nem én mondtam, h visszaszívtam a témát. erre is reagált volna valami zaftosat
beszélgessünk inkább abenzinről, gumikról vagy bánom is én, bármiről! Visszaszívtam a meleg-témát!!!
persze persz.... nekem van olyan kis nőies motorom... ugye..... bocs a többi fazer tulajnak, dehát ez van
mit fogok én ezért kapni.. .csak mert szóba álltam a kis meleggel....

LX
a feleségeddel nem találkoztam. a feleségedről mindenki csak hallott eddig... nem letöltötted valahonnan virtuális álpárnak, te informatikus???
elééééég srácok!!!
fáj a pocim és a rekeszizmom
bármiről beszélek, elkalandoznak a gondolatai.. ej-ej, lx meleg vagy, mint egy egész kazánház!!
igen... a feleségemtől vetted meg, aztán képeket küldözgettél mindenkinek hogy milyen tuti kis sárga rucid van.....

LX
aha persze persze... ez elég gyenge "riposzt" volt... de legalább próbálkozol te kis "tejfölösszájú"....... ja hogy az nem is tejföl.....

LX
továbbra is...
a TE női ruhádat vettem meg az ÉN barátnőmnek

mondta is, h ágyéktájon furcsán lötyög, mintha nem is nő hordta volna
én mindjárt bepisilek a nevetéstől
szegény danny alig gyűzi beszögelni a lyukakat, amiket te fúrkálsz, h odaférjél.. nekem lehetőségem sem lenne, persze nem is vágyom rá. elegek a pink kavások a pult alá. nekem azért adott kedvezményt, mert végre valaki nem moélesztálta
nyugodtan, így történt!

LX
hát igen.... én is így reagáltam.... és képzeld, még egy női motoros ruhát is vett magának!!!

LX
bocsika