Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ezt most kérdezem. Mert én abba hittbe voltam,hogy az arénában.
Csocsi!

Most a hungexpon lesz a motorkiállitás:
Az se rossz,csak már másodszor jelentkeztem be
ne is mond, nekem is neki kéne eálni +csinálni a motort, van itt egy szerelésre, meg az enyémnek a himbáját, kéne bezsirozni, de i lyen időben fölálni, sincs kedvem a székből
azt hizsem ma én se viszem szerelőhöz a kecskét
Itt Óbudán esik...
nálatok is esik a hó vagy csak nálam???
na lépek mert megyünk lassan SHOPPINGOLNI
Leszek ma még
Tom: már csak pár nap, és ott leszünk
EZT nézzétek meg.
Ez éltett.......vagyis ez is
Az valami kacsa előrejelzés lehet
Bár én már nem hiszek ezekbe az előrejelzésekbe
Szijjjaa!
És az a borzasztó, hogy még március 10.-ére is havazást mond............
Jó reggelt!!
Ja szegény. Nem tudom hogy lement e Kalocsára. Remélem nem
Reggelt
Esett a hóóó Ennyit a tavaszról
Jo reggelt!!!

lum sem fog ma motorozni!!!
Vaaazzzzzzeeeeee!!
Én a sörözésre gondoltam. Végül is az is lehet "szerelem" meg "randizás a poharammal"
Tomato: ha az a kép a randizásról szól, meg életünk Nagy Szerelméről, akkor igen, arra gondoltam
kedden az üllöi ut europark utáni szakaszán egy kis keresztezödésnél meg volt az idei elsö motor baleset sajnos.ha jol láttam egy r6 volt ami személyautoval ütközöt,vigyázunk magunkra és embertársainkra.a szezon még elsem kezdödöt és már is baleset történt.
Jo estét!Tudom hogy vannak fiatalabb gépek,de nekem az az évjárat tetszik mint a tied,egyszoval szuper a motorod esztercica,remélem személyesen is meglehet majd lesni a géped és egyben téged is megismerlek,én még uj vagyok a klubbban ugy hogy szép lassan de szeretnék minnél több tagot megismerni.
Jol nézzétek meg, és nem árt ha látott már ilyent
Erre gondoltál??
Ha eladó még, akkor valamelyik haveromat lerángatom, hoyg nézze meg...
Ehhez nem értek
Jim!

Ha jó idő lesz holnap, akkor hívjuk egymást, aztán felpattanunk a kékségeinkre ( ), és uzsgyi!

Mára ennyi voltam, mentem, hogy a motorozás mellett a másik kedvenc elfoglaltságomat űzzem!
Orövoááár!
legalább nem lenne hiteled.......
De mindenféleképp nézezd meg