Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Egy kis pezsgőt gondoltál hozzá???
Eper, cukor... na abból már lehet csinálni valami finomat... és most nem pudingra gondolok
csak a kalória............... valami tartalmasabbat így szombat este?
Jim, az epres pudingban csak cukor van
De a kézközelben van egy félliteres kóla is... ez előbb lemaradt
A polcon levő Villányi Portugieserhez társaság kellene, azt nem bontom fel egyedül, viszont ez a Merlot teljesen jó kólával.
Lumbergh, Te csak rövidet?
Kawagirl az epres pudingban van valami alkohol?
Én most csak szerényen borozgatok, csak úgy tisztán..... de az előbb lent voltam a pincében, kacsingattam a pálinkás hordóval , jah meg a téli álmát alvó mocival. Mikor lessz mér jó idő???
Én meg egy epres puding társaságában nézem a Harry Pottert
Hamár mindenkinek ilyen szuper estéje van....
hali Tomato

Én nem vennék novemberben motort, csak akkor ha januári átadás lenne és a forgalmiba már az új év dátuma szerepel......... Mondanom se kell egy "tavalyi" modellel kezdeni a szezont , meg hát az értéke a motornak szval gondold meg mielőtt novemberben elhozod, úgyse tucc motorozni a hóba
ja, és egészségére mindenkinek!!
hukk.. értenek a konyhaművészetzhez ezek az oroszok... meg a mézes törköly sem akármi - éljenek a hungarikumok!!
Egészségére mindenkinek, aki otthon alkoholizál! Hamarosan kezdődik a jégkorongmeccs, ennek örömére kevertem egy korsó boroskólát

Akkor inkább várj köv februárig: akkor az új év/modell miatt olcsóbb lesz.

(Nekem meg az S kell .)
na, megreccsentettem az első üvegen a zárat... lássuk, hogy főzik a vodkát a távoli szibériában.. khmmm, mi lesz itt..
EZT AKAROM NOVEMBERBE
Kozmax
Bocsi hogy nem mentem ma be ahogy igértem.
Jövőhéten bepótolom
Na szevasztok!!
Én is megjöttem a shopingolásból......k...ra élveztem
Lum...
Most teszem be a DVD-be a tavaji RINGES felvételeket......csak hogy betanuljam megint a kanyarokat
Napot félemberek!

Gondolom ti is annak érzitek magatok a motorotok nélkül. Én tegnap rúgtam be elősször egy egész napos sikamika után. Ilyen időben tényleg nem érdemes elrontani a hosszú rákészülést. Én nekiesek a Vadmotorosoknak. Kicsit limonádé de legalább vannak benne motorok. Meg van hangjuk is benne. Meg jól megnézem a főcímet 13szor mert ott a legkúlabb a mocizaj. Csak egyszer süssön fel a fényes nap olya odacsavarok neki ......Kill bil se rossz ötlet... ááááá Nincs igazi megoldás helyette
VALAKIT SZÁJBVA RUGOK MOST MÁR!!!!!!!!!!
Lumbergh, fogadd együttérzésemet! Elszomorító ez az időjárás. Meg álmosító... Próbálom összeszedni a haverokat egy jó kis sörözéshez, de lehet hogy alvás lesz helyette este
na csumi,

nem mentem kalocsára, a vas marad a helyén sajnos egyelőre..
helyette úgy döntöttem, h az ablakból nézem a hóesést, közben halálra zabálom magam, és este tisztességesen a pohár fenekére nézek..

most meg megnézem a kil billt, mert vért akarok látni...
Így van. Havazik, meg nyál van. Elhatároztam, hogy ilyen időben nem megyek ki két keréken, mert utána fújhatom le a láncot, meg egyébként is úgy néz ki szegény Honda, mint valami kib*szott enduro...
Majd összejön hamarosan!
Üdv!
A hétvégi motorozással kapcsolatos utolsó reményeim is elszálltak reggel amikor kinéztem az ablakon és havazást, valamint ólomszörke felhőket láttam. Ehh! Ez egy sajnos, de remélem hogy nem tart sokáig. Gondolom Pesten is hasonló az idő, úgyhogy Chris majd legközelebb!
Köszike. Két évvel ezelött talán az arénában is volt valami ilyesmi.
A Budapest Motor Kiállítás mindig a Hungexpo-n van. Az Interwheel idén is a BSA-ban lesz, gondolom, de az később!
Igen