Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Pohi: ez egy kicsit drasztikus nem?
Énnem vagyok nagy fogyokúrázó, de ha naponta többször eszel, keveset, az is használ. PErsze mozogj is sokat
A koplalás után visszeszi az ember a kilókat...
Akarom mondani a hagymás szalonnás tojás és minden mehetett a gyomorba.... kicsit elírtam
Fóka!

Boldog szülinapot. Én Karácsony tájékán 97 kiló voltam. Újévi fogadalom:fogyás, mivel fájt sokat a derekam és a lábaim is igen kimerültek voltak. Az első két hét halál volt. Megfogadtam, hogy 17. óra után nincs kaja. Nem bírtam természetesen az első héten és éjfélkor leszaladtam enni valamit mindíg. Nem adtam fel és leáltam erről. A két hét után szerintem összement picit a gyomrom és nem kívántam a kaját annyira. Jó nagy reggeliket ettem és utánna már csak este 17-kor kajáltam de ez már kevesebb volt mint a reggeli. Inni csak tej volt és ásványvíz. Csoki sem, de azon kívül a hagymás, szalonnás tojáson kívül minden.

Február első hetében már csak 91 kiló voltam. Most ezt tartom, de le kellene adni még hat kilót, nyárig és akkor egész csúcsformában lennék. Szerintem ehez, már elkéne kezdenem edzeni is.

Próbáld ki ha fogyni akarsz hátha bejön neked is.
Köszi
Booodog Szüjinapot
A Testvérhegyen lax?
Én is.
Jó estét Májerek

Most értünk haza egy családi ebédről ma vagyok 34.Halálra ettem magam mostmár a
4XL -es kabátom is feszül valamit tennem kell.de nagyon nehéz ez az ügy.
Szevasztok!
Szar nap ez a mai .

Lum! Látom feltettél egy műmájer-gurulós képet az adatlapodra! Helyes! Nekem is fent van már egy ideje két darab közülük!

Na, további szép.... nem is, ez faszság. Inkább: legyen a nap további része jobb, mint amilyen az eddigi volt mindenkinek!
nagyot bulizhattél, akkor....
jóóóó reggelt!!

fáj még a levegővétel is.. azt hiszem egy cseppet túllőttem a célon.. jelentem, a hó az oktogonnál is esik, de nem dugom ki az orrom, maradok a national geographicnál és a medúzáknál..
A héten megváltam a quadomtol pedig a vasárnapi ebéd után ucccuneki oszt tépés az erdőbe,na akkor marad a net meg a tv,amig nem lesz igazi az aszfalt!!!!
Évekkel ezelőt rendszeresen BKV-ztam arra, azon a környéken lakott a nagybátyám
Nem irigyellek, kitartást a lapátoláshoz!!
Társasház............. úgy hogy nem az enyém az egész meg hát ugye nem akkora a telek, hanem olyan messze van a ház az úttól úgy hogy csak a takarítás van vele
ya bocs nekünk az egész telek 50 méter, egyeseknek de jól megy kapufeljáró 60 méter???
Itt nálunk fent a hegyen (Testvér hegy), amikor a városban csak eső esik, itt nálunk 6587 méteren (az örök hó birodalmában) hó esik Amúgy a viccet félretéve itt fent mindig jobban megmarad mint lent, ráadásul 60 méter hosszú a kapufeljáró és azt kell takarítani
huhh, Hát nálunk is esett rendesen :( PEdig azthittem ezena hétvégén motorozunk egy jót, de mégsem :(
Reet: azt írtad, hoyg Óbudán lax... hol esett itt 10 cm hó???
hali mindenkinek!

Megnéztem az előrejelzést, jövő hétvégére is havazást jósolnak!!! Ez lenne a globális felmelegedés? Szegény Petőfi meg hóesésben fogja szavalni a Nemzeti dal-t?
10 centi hó esett és mehettem reggel lapátolni
Tavaszt akarok!!!
szép jó reggelt, most végeztem a hólapátolással
következőnek már csak a faleveleket akarom söpörni
Jó reggelt!! ...vagy napot??
Ma én csináltam a reggelit.(le volt tudva a fél éves adag) és megették. Valószinű nagyon éhesek voltak.
Tgyene
Láttam a CBF-hez sport dobot 210 euróért.....durván 52.500.-
Meg minden egyébb érdekes dolgot........hétfőn megmutatom.
Mennék már én is motorozni
Na. Ha mindenki elment főzni, én meg elmegyen enni valamit! :-)
Neked is hasonlókat.!!

Mikor éppen mit adnak a postán. A fáraó kincsével még nem taliztam.
Csak egyszer...... adná az Isten. Bizony elvinnélek titeket arra a körutazásra!!! Na de... Mind1.
de jó!!!
én sajnos a piskótánál nem jutottam tovább
de ha nem léplek le most, akkor a mai ebéddel sem...
Puszi Nektek!!! És ezerágú napsütés
Segítek Imádoka konyhában kotyvasztani De a sütés az igazi profilom
csak nem a fáraó kincsére fájt a fogad?