Én meggyógyultam, a motor összeállt, ha még a benzin is ingyen lenne..... na jó, nem vagyok telhetetlen! Alig várom már, hogy hazaérjek és mehessek valamerre. Messzebbre egyenlőre nem tervezek, mert sz@r a bukóm, az új még sajna nem jött meg.
De régen jártam erre..... nem kellett sokat visszaolvasnom.
Szombaton láttam Herendtől nem messze egy motoros balesetet. A mentő mellett ott volt letakarva a srác, a kawája meg az úton feküdt rommá törve. Szörnyű látvány volt.
Ma találkoztam egy lánykával. Aprilián ücsörgött. Kis 125, v. 250 -es lehetett. Azt kell hogy mondjam, leesett az állam. Jól ment neki, és jól is motorozott a lány. Gratulálok neki, mert lenyűgözően kezelte a mociját.
Csak egy olyan kérdésem lenne, hogy "A" korlátlan mennyi idő lehet letenni normál tempóban?
Annyi benya van még a mociban...
Lassan én is végzek és megyek egy tó kört.
Én meggyógyultam, a motor összeállt, ha még a benzin is ingyen lenne..... na jó, nem vagyok telhetetlen! Alig várom már, hogy hazaérjek és mehessek valamerre. Messzebbre egyenlőre nem tervezek, mert sz@r a bukóm, az új még sajna nem jött meg.
És Ti hogy vagytok?
Megyek ebédelni!
Mizu veled?
Rég láttuk itt a kézírásod?
Gondolom már rég készen van motorod.
Voltam Szfváron átutazóban, de felénk(feléd) nem jártam azóta....
Te merre mész?
Mizujs? Lesz 7végén gurulás!?
Nem vagyok egyedüüül!
De régen jártam erre..... nem kellett sokat visszaolvasnom.
Szombaton láttam Herendtől nem messze egy motoros balesetet. A mentő mellett ott volt letakarva a srác, a kawája meg az úton feküdt rommá törve. Szörnyű látvány volt.
Balesetmenteset mindenkinek!
Na jó! Akkor csak vittek!
Voltam már motorozós körön!
Barátomnak van! De köszi azért!