Hello lányok!
Én nem értelek titeket ám! Miért nem maradtok meg a fakanálnál? Miért érdekel a fiuk játéka? Mi sem kontárkodunk bele a főzésbe ha nem kell feljavitani! . Na jó, elhiszem hogy jo dolog hisz én is csinálom mármint nem a főzést hanem a motorozást, de nőknek akkor is a hátsóülésen a helye. he-he-he
én nem csodálkozom,de ez itt nem az általános iskola,hogy kötelező lenne mindent elolvasni amit elédraknak.
ami érdekli őket/minket megkérdezik és kapnak is választ (vagy ilyet,vagy olyat).
Tundyyy kérdéséhez csak annyit tudtam hozzászólni.
de meg kell állni.és ázott bőrrel megállni életveszély,minnél gyorsabban hazaérni az a fontos nekem ilyenkor.kiugrani a csurom vizes hideg bőrcuccból,csizmából,bele egy kád forró vízbe....
Hajrá csajok,motorozzatok csak!
Mi történt itt kéremszépen? Feléledt a topik csipkejózsikaálmából?
- Szerintem nincs annál szebb látvány mikor egy csajszi egy nagy vasat bűvöl...
+ tök jól néznek ki a börcuccban
neked jobb is, ha nem fozol. bar lehet, hogy nem lenne, aki fozzon rad?
Én nem értelek titeket ám! Miért nem maradtok meg a fakanálnál? Miért érdekel a fiuk játéka? Mi sem kontárkodunk bele a főzésbe ha nem kell feljavitani! . Na jó, elhiszem hogy jo dolog hisz én is csinálom mármint nem a főzést hanem a motorozást, de nőknek akkor is a hátsóülésen a helye. he-he-he
ami érdekli őket/minket megkérdezik és kapnak is választ (vagy ilyet,vagy olyat).
Tundyyy kérdéséhez csak annyit tudtam hozzászólni.