Hová lett a fénykép az adatlapodról? Sebaj, az enyémen van Fazered is. Bár már alig várom,hogy lecserélhessem újra. Mit mondott a Zsozsó mikor lesz meg?
Kb. 2 éve ígérik, hogy kapunk 1-et!!! Állítólag már meg is rendelték! Nem tudom, hogy milyen cég lehet az amelyik 2 év alatt sem ért ide vele. Szokás szerint csak ködösítenek. Már megszoktam. Tudod milyen a gazdasági helyzet..... itt erre még rá is játszanak.
Kackac, vicces fijúúúúú! Térképek fölött görnyedek és próbálom belőni a koordinátákat. Ez nem kimondottan az erősségem, ezért lassan megy. Pláne, hogy közben ide is bekukkantok néha.
Sziasztok! Azaz...őőőő.... napok óta nincs is itt senki....
Na, szépen vagyunk: amióta nem tudok napközben itt lógni, azóta másnak sincs erre ideje???
Demééééé??? Nehogy azzal gyertek, hogy állandóan motoroztok, amióta besz@rt a tél...
Remélem, nem lesz böjtje a nyáron, mert akkor lehidalok. Tesóval már tervezzük a tavaszi + nyári kiruccanásokat, rettenetesen várom. Addig meg marad a beöltözökmintállat verzió, meg a hétvégi gurulgatás...
Na, jó pihit minden motoros csajnak, akik nincsenek is (itt....)
Nos, ezt kicsit későn vettem észre!
Szóval én nem lesem, ghanem megpróbálok segíteni :P Mint kontár :) Hihi Tudod hegesztek-esztergálok-javítok :) Aztán lehet nekem hálálkodni
K.h. 18 24" 30"
Én is vagyok....még egy darabig.
Bepunnyadtak a lányok!
Sziasztok! Azaz...őőőő.... napok óta nincs is itt senki....
Na, szépen vagyunk: amióta nem tudok napközben itt lógni, azóta másnak sincs erre ideje???
Demééééé??? Nehogy azzal gyertek, hogy állandóan motoroztok, amióta besz@rt a tél...
Remélem, nem lesz böjtje a nyáron, mert akkor lehidalok. Tesóval már tervezzük a tavaszi + nyári kiruccanásokat, rettenetesen várom. Addig meg marad a beöltözökmintállat verzió, meg a hétvégi gurulgatás...
Na, jó pihit minden motoros csajnak, akik nincsenek is (itt....)
Hayapapa
Remélem sokat dolgoztatok az elmúlt napokban még én pihentem!
Szóval én nem lesem, ghanem megpróbálok segíteni :P Mint kontár :) Hihi Tudod hegesztek-esztergálok-javítok :) Aztán lehet nekem hálálkodni