Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szerintem csak szopat
fénykép lemaradt
Akkor elbeszélünk egymás mellet
Dobni fogtok vele????
Ja nem?
Akkor minek a pvá?????????????????????????????????????????????????????????????
Az a ki..szott kishajó azé van, hogy ráengedjen a horog köré egy kiló cuccot. Azt az tök mindegy, hogy málé, szemes, golyó vagy pellet. De lehet akár mennyei manna is
Láttál már kishajót? használtál már? tudod, hogy működik?
Az az érzésem, hogy halvány lila fogalmad sincs
Amit a fényképen látol a cuccok között megbújva az a szíííp narancssárga az asztalom alatt az pont egy ilyen példány. Célja: A horgászkészséget a meghorgászandó területre juttatni, és etetőanyaggal megszórni. PONT
PVA Célja: Dobálós pecánál a horgászkészséget etetőanyaggal együtt bejuttatni a meghorgászandó területre. Fajtáji: zsínór, háló zsák.
A hálóba és a zsákba nagyobb mennyiségű, akár szemes, akár darált, vagy akár golyó, pellet belehelyezhető és dobással eljuttatható a kívánt helyre. Hátránya: kb. felére rövidülhet a dobás távolsága. PVA zsinór: fűzőtűvel különböző csalik, szemes, pellet, bojlik egymásutáni fűzésével (BUSZ) a horogra akasztható. Előnye: nem rövidül meg a dobás különösebb mértékben Hátránya: kevesebb mennyiségű etetőanyag bejuttatására alkalmas ill. darált etetőanyag bejuttatására egyáltalán nem alkalmas.
Én ezt már ettől érthetőbben nem tudom elmagyarázni Észt én sem adhatok abból nekem is kevés van

A te elméleted kb. az, hogy van csónakod etetni de mégis elmény a szomszédba kölcsönkérni egy dobócsövet De minek
Mert a pva pont a horognál lenne
Amúgymeg amíg behúzza annyi víz rámegy hogy elolvad.
A háló nem bír ki 10 métert
Gumihal megràgva. Kutya prèdàval. Satyek fèlsòdèrosan.
Egyébként utánna olvasgattam elméletileg van későbben oldódó pva Ezt nem annyira tutttam mert nekem nem szükséges(csónakos etetés)
Én már bojliztam itt-ott és láttam is ezt-azt de nem mindent értek amit írsz Te madzagról beszélsz. Igen van pva zsinór. Fel lehet rá fűzni sorban a bojlikat. Ezt úgy hívják, hogy bojli busz. aztán van háló sok féle méretben átmérőben és zsák. A zsinórra csak csalit tucc szerelni a hálóba vagy a zsákba rakhacc egyéb etetésre szánt anyagot is ami nem vízes alapú. Nem kell a zsinórhoz ragaszkodni. Nos igazából ezeknek bármelyikének a lényege az, hogy parti dobálózásnál a meghorgászandó területre a végszerelékkel együtt bekerül az etetőanyag is.
Most azt ha mán kiscsónakkal fogjátok bevinni a végszereléket áruld már el nekem mi a holdkóros fasznak kell még pluszban a pvá
Márhogy valamit had tanújak én is
Ugyanis a kiscsónak távirányítóján megnyomsz egy gombot ami működteti a végszerelék leengedő szervót a másik gombbal pedig kirántod az etetőanyag tartályl alsó lemez reteszét. Hol jön itt képbe a pvá?
A végszereléked a vízben az etetőanyagod körülötte, szar a zsebbe, sör a kézbe oszt jónapot kívánok
A haldorádó saját márkás botzsákokat tesztelte már valaki?
A cipzár hogy bírja? Nekem valami kettner volt szerintem 20 alkalmat nem bírt ki
http://www.haldorado.hu/shop.p... erre gondoltam ebbe pont elfér a 240-es bot
Mert amire bevonszolja a kishajó elolvad a madzag
Kellene a horog köré 8-10 bojli
200 méterre meg nem tudok így bedobni
Lehet felfűzöm spagettire
Vettem.
12 jó lehet.
Nincs
Egyféle pva van. A víz hőmérséklet függvényében oldódik. Értelemszerűen minél melegeb a víz annál gyorsabban
Nem csak zsinór van, hanem van háló és zsák is. A zsákos a mérete miatt valamivel lassabban fogy el.
Egyébként ha a végszereléket etetésre húztok, sőt a kishajóval etettek akor minek a pvá?
Ezt nem értem
Van olyan pva vagy miapöcs zsinór ami lassabban oldódik? Ki kellene bírnia vagy 5 percet.
A háló pillanat alatt elolvad, etető hajós behúzást kellene bírnia
küttem levelet
Baszki elírtad az inni-t.
nekem egy ezer éves silstar mxc a harcsázó botom, ha a helyzet megkívánja még verekedni is lehet vele
érhet ilyen 1-2 ezer forintot, szóval ha avval horgászom nyugodtan lehet inni
A szerkò.
Én azért döntöttem a 2,7 mellett mert az jó lehet spanolós harizáshoz is. Na meg ha már tiszta takony a csónak alja és assse tudod hová lépjél a következő fárasztásánál akkor nem baj ha ott van az a 30 centi. De amúgy csónakos horgászathoz jó a 2 méteres bot is. De te tudod. Ha te választasz rosszul akkor csak magadat szidhatod.
Pont az ÓPEL jutott nekem is eszembe
Pedig a manta igazából olyan lapos rája féle hal vagy mi a szar valójában
Írhatnád magyarul A manta az egy autó nem? Opel manta Az a penn akármi gondolom a horgászzsinór a poverpro gondolom az órsó De haggyuk a részleteket bemegyek a horgászboltba aszt a szakavatott szakértők egy valag pézé úgyis rámsóznak valamit bár szerintem nekem csónakozós harizáshoz szerintem bőven elég volna a 2,4-es bot. a lényegről beszéljünk
El tucc kéreckedni a feleségedtől május 11-12?
én inkább az opel omega caravánt szerettem........abba csak 1X kellett motort cserélnem,mantára már rá ment volna a gatya
Nekem egy mantám van ami 2,7m (22e ft). Azon egy penn spinfisher 4500 van. Az orsón meg 41-es powerpro. Ajánlom a kombót. Bár orsó jobb lenne ha 1-el nagyobb lenne.
hülye...........lényeg hogy jól van a kis migráns
Bogyeszkám nem jöttek le a golyói
Már januárban az egyiket leműtötték most jön a második. Szerencsére csak kettő van neki Apának össz-vissz egy százasába fáj ez a játék.
Pedig mondtam a dokinak, hogy csapjon egy jó nagyot a fejére, hátha akkor leszalad neki a zacsiba De szerintem azért nem ment bele mert akkor lecsúszik a tiszteletdíjról
Mint írtam jelen pillanatban ott b@ssza az annyát az ebrón az egyik horgászcimborám. Ők csónakból horgásznak 1-1,5 kg-os halakkal csaliznak. Fogott a gejjedék már egy 75 kilóssat
mi a baj a fiaddal Szemüveges?