Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

beszéltél már a harcsa mágussal?
Nem feltételeztem hogy Iniék fazékján van vontató klipsz,de a kamrába alulról való felhelyezést nem találom egy kitalálhatatlan dolognak
Bár hozzáteszem kb. 1 kg csalizó anyag belefér általában a leggagyibb csónakra is. Gyakorlatilag a java része a horog köré hullik.
Én ezt a pvá-zást tartom feleslegesnek ha van technika a behordáshoz
Nálunk is van ekkora kaszálatlan rét De őszintén szólva én ott még sosem láttam harcsát pláne ekkorát
Szerintem ez PS.
Ezeken általában van egy kampó amire ráakasztod a végszereléket, hogy külön tudd leengedni a végszereléket a szervóval és egy másik gombal üríteni az etetőtartályt. Ilyenkor a végszerelék behúzás közben végig a vízben van. Persze megoldható úgy is, hogy az etetőtér alsó zsilipjén fel kell tenni a végszereléket a csalizóanyag közé akkor egy gombnyomásra(húzásra) űríti a tartályt és kiejti a pva-s végszereléket is. Ha nem kerül víz az etetőrbe akkor ezzel a módszerrel kivitelezhető ini álma
Ha már harcsa legyen kövér
Próbálom követni ezt a pévéas storyt,de nem nagyon értem .Van egy etető lavór amit megpakoltok,etetőanyaggal,plusz beleteszitek a felcsalizott végszereléket.Eddig stimt.Ha azt akarjátok,hogy közvetlenül a horog mellett legyen még pár szem golyó szabadon,ráköttök a horogra egy pévéá szütyőt amibe tesztek pl.5 szemet.Bekülditek,leürítitek aztán slussz.Hogy a faszba oldódik el az úton a pévéá? Vagy úgy akarjátok a bevontatni?
Versenyre mentek?
10 perc? Addig én akasztok akár 8-at is
Persze nem ugyanabban a hónapban
Nàlad gyorsabb. Èn 10 perc alatt kikapom a hareszt.
Hidegben kifejezetten utálom, szuszog-liheg aztán fázik a cerka.....
Mondjuk így 40 felett már csak a pálinkának van olyan íze mint régen
Ja Azt mondják a szoptatásban is a csend ami jó
Nem tom Egyiket sem csináltam sokat
Jobb-jobb de a dugás gyorsabb
Amúgy a nyugalom mindennél jobb
De nagy harcsàt fàrasztani mèg a baszàsnàl is jobb.
Mindenhol jò, de legjobb baszni.
Ja. A Preston adta ajiba. Kapok kèt feeder botot is a hèten.
legutóbb is nagyon beteg voltam a sörtől
persze a bornak és a pálinkának ehhez semmi köze sem volt
Pedig: "mindenütt jó, de legjobb a sör"!
200centi mély 2 centi hideg
sört nem iszom
most 2 centis vagy 200 centis az a víz? Egyébként meg nem kell ennek akkor feneket keríteni Elárulok neked egy nagy titkot Ez érvényes minden horgászatra: A sör legyen hideg
az biztos amikor besétáltam leszórtam 2 marék bojlit rátettem a cuccost ott mindig lett hal, igaz előtte vödörszám szórtuk a területet
de most ebbe a 2 centis vízbe nem fogok mászkálni, csónak meg vagy lesz vagy nem, még a hely nem biztos
a kütyü technikai dolgait nem ismerem pontosan, a távirányító állítólag nagyon király (levegőben 1000m vizen minimum 300 hatótáv) a többi meg valami kisautó applikáció
Csúnya sok 10 ezret A leggagyibb sincs 100 ezer alatt Az ami a fényképen van a sógorom rakta össze, csak az alkatrészek 120 E volt hozzá
Amint írtam olvastam róla, hogy van pva ami lasabban olvad Utánna kell járni
Azt sem értem minek neked a horog mellé a bojli? Nem azt szeretnéd, hogy a horgon lévőt vegye fel?
A balatont nem nagyon ismerem de azt tudom, hogy nem a koncentrált etetések helye
Nem egy irányba halad a beszélgetés
Az etetőhajó nem tud nekem letenni 10 szem bojlit a horog 5 centis közelségébe.
Ne mond hogy tudja, főleg nem 2 méteres vízben.
És csak azért 10 mert sóher vagyok
A több kiló cucc az fasza kb oda is fog menni de az nem bojli lesz vagy csak minimális százalékban.
Szóval amire kíváncsi voltam az az hogy nincs olyan pva ami lassan olvad
Ennyi

Mondjuk a hajó se hajó hanem valami műanyag lavór ami hanyattbassza magát ha célba ér
De már ragaszás alatt áll egy hajó formájú hajó is
Kis pénz kis hajó....
Senki se akar csúnya sok 10 ezret kiadni egy hajóra amit az első 10 es berúgáskor áthajóztatunk badacsonyba
Mi ez a szerkó?Teszthorgász letté?