Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

na mi vót?
Ahogy mondani tecccik! Minden szavával egyet értek.
Az legalább hasznos!!
ja rosszul szoroztam tudtam hogy 10ezer euro
6,2 milla de ne is törődj vele a legnagyobb halért is jár 3,1 milla
Nem is ez bosszantana, mert a pézt majd csak elqrnám valamire
de valami faszom bojlisversenyre kűlfőldre autómatikusan nevznek ha dobogós leszek, na ez nekem nem hiányzik
Ha meg nevezel,és nyertek,vagy Te fogod a legnagyobbat, na akkor lennél ám a szarban,hogy mit kezdjél azzal az egy millával
Na baz+! Az én gyógyszeremnek is ilyesmi hangzású neve van ...kum a vége....ilyen nagy piros kereszt is van rajta Nagy ződ gömbölyű üvegben.......volt
mostanában nem nagyon iszok állandóan beteg vagyok
Megint antibiotikumot szedek, 3 szor voltam idén beteg
gyakorlatilag az idei 100 napból 50-et
qrvára unom
Bezony... Sok esetben a régi ganyé párttitkárok meg a slepjük a kertjük végében horgásztak a Balatonon és még ugattak is,ha egy vízibiciklis arra ment...
Na aztán pár éve azt mondták,hogy 2014re a partszakasz 40%-ának ingyen elérhetőnek kell lenni a látogatók számára(Uniós szabvány)
Mondjuk a tengerpartokon nem nagyon divat a strandbelépő... Pedig már voltam pár országban...
De hát itt mindent szarul csinálnak....
Legfeljebb eliszod!!
ezt jól elbasztam
tavaly dec 15-ig le kellett volna jelentkeznem
Most mi a faszt csinálok a megmaradt nevezési díjammal? 375 rugó
" Majd én is építek az északi-sarkon egy házat,aztán írok egy panasz levelet,a világ időjárásáért felelős világ szervezetének,hogy hideg van "
Pedig a múlt tavasszal is valami liba azt reklamálta, hogy "magas a a tó vízszintje"!! Aztán megvannak lepődve ha pocsolya lesz belőle??!!
Egyébként nem kell odamenni, ahol a parti öblöket telefújta a szél a trutymóval.
Aztán melyik? Ha az IBCC-re akarsz menni akkor gyorsan kapd össze magad
http://ibcc.hu/hungarian/
Ennyi .A Balatont a drága kommunisták baszták el azzal,hogy körbe betonozták,meg lehetővé tették a part menti beépítést.
A déli parti,víz állás problémákról,már kifejtettem itt a véleményemet.Le kellene bontani az összes víz parti kócerájt,aztán mindenki húzzon a picsába minimum 500 méterre,ha nem ezerre a parttól.Mert a hülye embert azt gondolja,hogy a természetnek kéne alkalmazkodni ő hozzá,és nem fordítva Majd én is építek az északi-sarkon egy házat,aztán írok egy panasz levelet,a világ időjárásáért felelős világ szervezetének,hogy hideg van Komolyan mondom az emberek többsége egyszerűen agyhalott
Pipi kezdheted gyúrni a bojlikat !
A Balaton parton akkor akadtam ki , mikor valamelyik polgárjenő kijelentette hogy húzzon a f@szba , aki nem a büféből eszik iszik egy hétig .
Jelentkezni most kell , ha jól olvastam valami balatonibojlisverseny.hu n
Nincsen semmi baj , gyertek Badacsonyba, vagy az északi parton máshova, Szigligetbe pl. . Először is talán a déli-parton a nyaralókat nem kellett volna a vízbe építeni, és akkor lehetne emelni a vízszinten legalább fél métert. A másik: A télen nem volt befagyva, és nem aratták le a nádat! No meg ilyenkor mindenki qrva okos.
Vannak problémák a Balatonon is úgy látom...
http://www.blikk.hu/galeria/or...
Addig még van időm felkészülni
Aszittem tavasszal lesz
Október 1-8
nemzetközi bojliverseny mikó lesz?
Nyarani , de ebben peca is volt , lesz bőven. Egy ismerősöm pár év után elárulta , hogy szívesen kiadja nekünk az egyik lakását , így idén is megyünk pár napra .
Ha megy a hari, akkor nagyon megy. Jó lenne már belenyúlni egyszer. Pár tekerés van már a kezemben.