6,2 milla de ne is törődj vele a legnagyobb halért is jár 3,1 milla
Nem is ez bosszantana, mert a pézt majd csak elqrnám valamire
de valami faszom bojlisversenyre kűlfőldre autómatikusan nevznek ha dobogós leszek, na ez nekem nem hiányzik
mostanában nem nagyon iszok állandóan beteg vagyok
Megint antibiotikumot szedek, 3 szor voltam idén beteg
gyakorlatilag az idei 100 napból 50-et
qrvára unom
Bezony... Sok esetben a régi ganyé párttitkárok meg a slepjük a kertjük végében horgásztak a Balatonon és még ugattak is,ha egy vízibiciklis arra ment...
Na aztán pár éve azt mondták,hogy 2014re a partszakasz 40%-ának ingyen elérhetőnek kell lenni a látogatók számára(Uniós szabvány)
Mondjuk a tengerpartokon nem nagyon divat a strandbelépő... Pedig már voltam pár országban...
De hát itt mindent szarul csinálnak....
" Majd én is építek az északi-sarkon egy házat,aztán írok egy panasz levelet,a világ időjárásáért felelős világ szervezetének,hogy hideg van "
Pedig a múlt tavasszal is valami liba azt reklamálta, hogy "magas a a tó vízszintje"!! Aztán megvannak lepődve ha pocsolya lesz belőle??!!
Ennyi .A Balatont a drága kommunisták baszták el azzal,hogy körbe betonozták,meg lehetővé tették a part menti beépítést.
A déli parti,víz állás problémákról,már kifejtettem itt a véleményemet.Le kellene bontani az összes víz parti kócerájt,aztán mindenki húzzon a picsába minimum 500 méterre,ha nem ezerre a parttól.Mert a hülye embert azt gondolja,hogy a természetnek kéne alkalmazkodni ő hozzá,és nem fordítva Majd én is építek az északi-sarkon egy házat,aztán írok egy panasz levelet,a világ időjárásáért felelős világ szervezetének,hogy hideg van Komolyan mondom az emberek többsége egyszerűen agyhalott
Nincsen semmi baj , gyertek Badacsonyba, vagy az északi parton máshova, Szigligetbe pl. . Először is talán a déli-parton a nyaralókat nem kellett volna a vízbe építeni, és akkor lehetne emelni a vízszinten legalább fél métert. A másik: A télen nem volt befagyva, és nem aratták le a nádat! No meg ilyenkor mindenki qrva okos.
Nyarani , de ebben peca is volt , lesz bőven. Egy ismerősöm pár év után elárulta , hogy szívesen kiadja nekünk az egyik lakását , így idén is megyünk pár napra .
Nem is ez bosszantana, mert a pézt majd csak elqrnám valamire
de valami faszom bojlisversenyre kűlfőldre autómatikusan nevznek ha dobogós leszek, na ez nekem nem hiányzik
Megint antibiotikumot szedek, 3 szor voltam idén beteg
gyakorlatilag az idei 100 napból 50-et
qrvára unom
Na aztán pár éve azt mondták,hogy 2014re a partszakasz 40%-ának ingyen elérhetőnek kell lenni a látogatók számára(Uniós szabvány)
Mondjuk a tengerpartokon nem nagyon divat a strandbelépő... Pedig már voltam pár országban...
De hát itt mindent szarul csinálnak....
tavaly dec 15-ig le kellett volna jelentkeznem
Most mi a faszt csinálok a megmaradt nevezési díjammal? 375 rugó
Pedig a múlt tavasszal is valami liba azt reklamálta, hogy "magas a a tó vízszintje"!! Aztán megvannak lepődve ha pocsolya lesz belőle??!!
http://ibcc.hu/hungarian/
A déli parti,víz állás problémákról,már kifejtettem itt a véleményemet.Le kellene bontani az összes víz parti kócerájt,aztán mindenki húzzon a picsába minimum 500 méterre,ha nem ezerre a parttól.Mert a hülye embert azt gondolja,hogy a természetnek kéne alkalmazkodni ő hozzá,és nem fordítva Majd én is építek az északi-sarkon egy házat,aztán írok egy panasz levelet,a világ időjárásáért felelős világ szervezetének,hogy hideg van Komolyan mondom az emberek többsége egyszerűen agyhalott
http://www.blikk.hu/galeria/or...
Aszittem tavasszal lesz