Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

te már csak tudod
Nézegettem ezeket is lehet, hogy ezekkel muffokat lehet szédíteni, de horgászatra tejjesssen alkalmatlanok
10 éves házasként egy gyermek apjaként már nem köll a glanc Ezek mindössze kb. egy 9-es árával kerültek volna többek.
Nem kellett Magas a felépítmény a küzdőtér meg lófasz, a bimini alatt meg még ki se tucc nyújtózni meg kajálnak óránként egy 70-eset a normálból
a mai törvények szerint az már tulajdon
Mondjuk ez épp egy kölcsönzős jakt
Így tele van harcsával a víz?
Királyok vagytok Lákikám minden elismerésem, hogy végre 40 akárhány év után magadra találtál
Eddig 6 hari. 8-30 kg. Meg egy sütyi.
Hát ja,sokszor mondják,hogy alázzák a nőket..... A lószart! Egy csomó alázza saját magát ezerrel...aztán még ki is magyarázza...
a vén faszinál mindig van egy diplomata táska.........abban vannak a gyógyszerei mert szivbeteg és pészmékere van.........nem tesz kárt az öreg egyik nőben sem
ha tudnád mennyi nőt hallok, hogy évekig kitartatja magát, még ha meg is alázzák ütik verik, egyedül a pénz és a jólét miatt . bogyesz is ismer egy öreg hugyos faszt debrecenben ,aki olyan nőkkel mászkál hogy ihaj -az átlaghoz képest- , nem rég láttam a csávót amikor autót mosatott a nőcijével, arra nem volt képes hogy legalább a nő szintjéhez felöltözzön, egy koldus szintjén volt ruházatilag, a merdzsó paripa mosása után a nőci legurult a sorról, a koldus meg beült az anyós ülésre.
ha kis zsengéket akar megrépázni köll a glanc ! a 30+-nak mindegy csak répát lásson
nagy répával csak ilyen vén 30+ éveseket lehet fogni
a kicsi zsengéknek mindegy a méret
Hanem a nagy bránerre! Persze ha gazdag a tulaj,az se baj,ha kicsi...
no majd ird meg mikor kezded az ösmerkedést a nagy tengerrel vagy hínár tengerrel és lemotorozok arrafelé.
attól függ milyen muff, mer a jó muffok nem halászhajóra buknak
vidd át nyáron a csónakot a balatonra, ott több muffot lehet fogni vele
Szekikém még azt sem tudom mikor lesz legközelebb annyi időm , hogy lejussak a kikötőbe
Asztán valamennyire meg kéne ismerni a környéket, mert geci nagy az a tározó. Igaz van navigációm( amire szükségem is volt) mert az abádi öbölből nem találtam ki nélküle (pedig az aszt tényleg nem tűnik bonyolúttnak.)
Ott aszt két sör után aszt se tudod baszod merre folyik a lánchíd Kicsit belemelegedek az ottani dolgokba, meg megtanulom kezelni a vasat legalább annyira, hogy a kikötőből a sporttársak anyázása nélkül ki tuggyak állni
Asztán kerítünk időpontot egy jófajta elhajláshoz
ezen nem gondolkoztam.......
pecabot van, víz van, jófogás van
szerintem ilyen egy ideális nap, pár sör meg csak van a vízbe hűtve
Elég érdekes ez a videó ini. Itt melyik a harcsa
ÁÁÁ láki koma fogja a nagy harcseszokat Csak úgy karikába hajlik a kis nádbot
Jankó komád igen emberes pajeszos szakállat növesztett
Na hátha letesztek már erről a féderes marháskodásról. Na itt kezdődik a horgászat
http://fi2.eu.apcdn.com/medium...
ez se lehetett olyan szar fogás
https://www.facebook.com/mobyd...
Egy kis videjó található itten a harcsa fogásokról.
Moby Dick horgásztón.
Mi vagy te postás, hogy üzengeccc? Úgy irók ahhogyan akkarok!!
no, mikor lösz a csónak avató
Hát üzenem a szomszédodnak, hogy jókora farok