Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nekem összeségében is igen szar az időbeosztásom
egyenlőre arra sincs időm, hogy belendíccsem a motorcsónakot. A jövőhét utánni hét az úgy néz ki, hogy hétfő, kedd, szerda full teli vagyok munkával, péntek hajnalba meg irány szeged, műtik a fiam Szerda délutántól és csütörtöki nap szabaddá tudom magam tenni Addig még vennem kell egy csónakos harcsázós botot. Csalihalat majd biztosítasz Ha össze tuggyuk hozni, írd le mit vigyek. Csónak van-e ilyesmi Írhacc priviben is ha szégyelőss vagy veg75@freemail.hu
ez is jó nagy: http://youtu.be/8GehMDDMBrc
ekkora talán még a szelidi tóban sincs
A jovo hetem mar le van beszelve. De utana mehetunk ha gondolod? Akar Jimmy spanunkal egyutt is.
remélem fog mozogni
Ez nem alvás, készenléti üzemmód
Az biztos, a faszi megérdemelné, hogy arcon bántsák, minek alszik el horgászás közben?
ezért simán kijárna egy verés:
http://youtu.be/lafa0Xc-SaQ
harcsát pláne ilyen szögből nem merek saccolni
azt mondjad mikor lehet oda menni tanulmányi kirándulásra?
Nekem két ismerősöm van kint és 3 nap után az egyik fogott 1 db 12 kilóst.
Meséltem neki mit fogtam én meg mennyit, azt mondta most indul haza.
Nálam a feeder nem megy ki a divatból.
Harmincnyóc....
Na hàny kilòs az ùj rekord
Király vagy Csak valamikor összehozunk oda egy időpontot
A féderbotokat végre parkoló állásba teszed
Az a baj, hogy azok a vékony venyigék, még kolbászaggatónak sem jók disznótorkor
Cimborámat kiette a fene az ebróra (most jelen pillanatban is kinn van) Fogott a rohadék egy 75 kilós harcsát
Az engem a derekam miatt nem is érdekel. Ezek is oda basznak neki rendesen.
Akkor képzeld el mit húzhat egy kardhal vagy egy cápa
Ez egy méreg baszod! Drága is meg kemény is, de letojom. Mindent megér amikor a bot a bevágás után úgy marad és igazi harc veszi kezdetét. A 200-400 grammos bot karikában, az orsó majdnem satun és mégis húzza a "dög"!!! Kibaszott nagy feeling.
Akár tőled a 4 alkalmad az pont négyszer több mint ahányszor én voltam
Végre elhagytátok a kispályát
már ázik a kukorica, csak megforr addig ebben a 3-4 fokban ami kint van
Aggggyá nekik.
Tőlem akarnál tanulni? Most voltam 4. alkalommal harcsázni faszika. De amit tudok azt szívesen megmutatom.
május végén mi is megküzdünk a balatonnal
Természetesen a vendégeid vagyunk egy jó harcsázás erejéig
Meg kell tanúnom, hogyan kell ezt a fajtát csináni
Na a mai napot bármikor szívesen megismételném. Összesen 10 halat fogtunk. Abból 4-et nekem sikerült. Plusz egy sütyit. Olyan 6 kiló körül volt a legkisebb és 29 kg a legnagyobb. Sajnos azt nem én fogtam, de a 2. legnagyobb a maga kb 20 kilójával az enyém volt. Sikerült kimentenem a videjjókat. Megpróbálom valamelyik nap felrakni ide. Jóccakát.
micsodaaaaaaa használtótós képeket raksz be ! használt ladik.hu vazze !