Nekem összeségében is igen szar az időbeosztásom
egyenlőre arra sincs időm, hogy belendíccsem a motorcsónakot. A jövőhét utánni hét az úgy néz ki, hogy hétfő, kedd, szerda full teli vagyok munkával, péntek hajnalba meg irány szeged, műtik a fiam Szerda délutántól és csütörtöki nap szabaddá tudom magam tenni Addig még vennem kell egy csónakos harcsázós botot. Csalihalat majd biztosítasz Ha össze tuggyuk hozni, írd le mit vigyek. Csónak van-e ilyesmi Írhacc priviben is ha szégyelőss vagy veg75@freemail.hu
Nekem két ismerősöm van kint és 3 nap után az egyik fogott 1 db 12 kilóst.
Meséltem neki mit fogtam én meg mennyit, azt mondta most indul haza.
Nálam a feeder nem megy ki a divatból.
Király vagy Csak valamikor összehozunk oda egy időpontot
A féderbotokat végre parkoló állásba teszed
Az a baj, hogy azok a vékony venyigék, még kolbászaggatónak sem jók disznótorkor
Cimborámat kiette a fene az ebróra (most jelen pillanatban is kinn van) Fogott a rohadék egy 75 kilós harcsát
Ez egy méreg baszod! Drága is meg kemény is, de letojom. Mindent megér amikor a bot a bevágás után úgy marad és igazi harc veszi kezdetét. A 200-400 grammos bot karikában, az orsó majdnem satun és mégis húzza a "dög"!!! Kibaszott nagy feeling.
Na a mai napot bármikor szívesen megismételném. Összesen 10 halat fogtunk. Abból 4-et nekem sikerült. Plusz egy sütyit. Olyan 6 kiló körül volt a legkisebb és 29 kg a legnagyobb. Sajnos azt nem én fogtam, de a 2. legnagyobb a maga kb 20 kilójával az enyém volt. Sikerült kimentenem a videjjókat. Megpróbálom valamelyik nap felrakni ide. Jóccakát.
egyenlőre arra sincs időm, hogy belendíccsem a motorcsónakot. A jövőhét utánni hét az úgy néz ki, hogy hétfő, kedd, szerda full teli vagyok munkával, péntek hajnalba meg irány szeged, műtik a fiam Szerda délutántól és csütörtöki nap szabaddá tudom magam tenni Addig még vennem kell egy csónakos harcsázós botot. Csalihalat majd biztosítasz Ha össze tuggyuk hozni, írd le mit vigyek. Csónak van-e ilyesmi Írhacc priviben is ha szégyelőss vagy veg75@freemail.hu