Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Főleg ha előtte dobtál egy kis törkölyt...
nekem faszikám orrfacsaró lábszagom van
Pláne az őszi téli időszakban amikor bakancs-csizma van rajtam egész nap
Úgy be tud rohadni a lábam, hogy én sem bírom elviselni a szagát Vannak ezek az anti bakter sprék meg ilyenek, na az kb. annyit ér, mint disznótoros ebéd utánni szaráskor, a klozetet illatosítóval fújogatni
ilyen válasz vártam
Én meg azt hittem,valami jópofa csávó
Szagra jöttek?
Ez egy buzi. Nem tuccc neki jòt mondani. Remèlem sokat akaszt majd meg ès mind leakad neki!!!
Na dzsimi most van a fis und hantingon, a döme és komája csónakból horgásznak a balatonon
Azoknak fel teheted a pontyfogással kapcsolatos kérdéseidet, mert 4 perce kezdődött el a műsor és már a 6-ik pontyot fárasszák
Van olyan jelenet is amikor egyszerre
Nos úgy keresték ki őket, hogy mentek a csónakkal a hal ugrások után. A balatoni pecás fószer úszóval, horog alá kötött 4 szemből álló kukoricafüzérrel, a döménk pedig a saját neve által fémjelzett a méltán jeles spro féderbotcsalád egyik tagjával metód szereléssel aprítja a 2-3-as potyeszokat. Keszeget kárászt véletlenül se
Persze a titokba még az is közrejácchatik, hogy a csónakon 2 db elektromos motor van szerelve
Hogy mi értelme van azt nem tudom, lehet amikor elfárad az egyik, bekapcsolják a másikat, mint régen a postakocsinál a váltott lovak...
szerintem a genya legyek rágták, nem hagytak pihenni.
Meg volt a vacsora
Hát ha má neked ez is baj,hogy szurkolunk,akkor tudod mit?baszógy meg
A lábadat minek takartad le?Hogy ki ne dögöljenek a halak a lábszagtól?
A jó munkás ember....
Valószínű ez a kép lesz aktuáli holnap
Hát majd mingyá meghatódok basszátok meg
Tagi nyitóverseny, úgyhogy itt mindenki a saját helyéről horgászik.
Sajnos az utobbi néhány évben a mi helyünkről nem vagy csak egy-két eltévedt pontyot sikerült megfogni. Azt is akkor, mikor egyébként is dugig volt a víz hallal. egy hónappal a telepítés után viszont onnan semi esélyem
Úgyhogy sokkal jobban esett volna ha élcelődtök egy kicsit mint próbáltok itt szurkolni a nagy semmire
A fényképen látható nagyvilágnak kb. 5 éve vége amikor még a parcellám elől soxor a dobogóra kerültem, vagy egy szákkal kellett megmerítenem a második haalmat mert úgy ette a horgot mint a fene
Ilyesmi. Pàran màr panaszkodnak, hogy ùszik a horgàsztanyàjuk.

Az északi parton ilyen szélben nincsen szélárnyék.
Nálunk is olyan hullámok vannak, hogy öröm nézni.
Látod a Láki,egy igazi spori nem a rosszindulat vezérli,mert ha irigy lenne azt kívánta volna,hogy húzd ki a legszarabb helyet,aztán ott mutasd meg mit tucc .Amúgy én is szurkolok,hogy jól szerepelj,és felléphess a dobogóra .Hajrá Pipíííííííííííí
Kerestem a szélárnyékot,de nem találtam
Sok sikert, görbüljön sokat. Vagy ahogyan mi mondjuk, szart a horogra!! ! !
húzódj szélárnyékba
faszikám vasárnap horgászverseny majd beszámolok aszt majd tátva marad a szátok
Szivat ez a rohatt szél
Ne magadból induljál ki Pipikáááám!
Tegnap nem volt peca Imi. Majd a hétvégén lehet kimegyünk valamelyik nap.
Lesz majd neked mingyá teritett betli
Mi lett vóna? A szokásos
Terített betli