Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Eccer jó lesz,csak csináni kell
Jó lenne ha jó lenne.
Hajráááá
Igen. De valószínűleg hétvégén este megyünk ki, és akkor lesz majd egyéb is. Majd meglássuk.
Pörgetté?
Ma is kint voltunk egy tavon a Jankovich spanommal. Sör nem volt. Egy harcsa jött, az is oldalra vette a sebile-t. Olyan 12-15 kg lehetett. Pár pikcsör után ment is vissza.
Nyaralni jársz erre felé,vagy pecázni?
Füred city és mellig
Akkor biztos a déli parton voltál,mert nálunk a nádban állva csak a fejed láccana ki,vagy még az se
Ma leugrottam a partra biciklivel,megnéztem a parti lúzereket
Igen ez ismerős . Majd megindulnak..
Az legalább kaja !
Csónakból biztosan más világ. Én a parton (Balatonon ) mindig is agyvérzést kaptam a sok sétafikáló embertől. Tavaly nyáron a vízben állva pecáztunk a nádban az nagyon tetszett .
nem tudom rendezik -e még, a szelidin de ott kora tavasszal mindíg rendeztek egy harcsafogó emlékversenyt bár nem tudom kinek a tiszteletére
volt amikor a verseny során kiütöttek egy 53-asat is
N a mindenki most akar harcsára horgászni.
Én idén szeretném elkezdeni soha nem fogtam még
érdemes spanodnak lenni, te meg iszogasd csak a jaffádat
Szürkemarha kolbászos, sajtos csemiubis szendót vittem magammal. Meg a hüttttőládát. Spanomnak feltöltve serrreel, nekem meg ücccsivel.
A faszt. Egy árva dévér volt oldalba baszkodva. Ennyi volt a mai nap.
Áááá, 9 körül indultunk és 3-ig voltunk.
Az rsd-n voltunk a taksonyi hídtól Majosházáig.
Most hétvégén nem tudtam menni sajnos,szombaton melóztam,vasárnap meg piros volt és nem lehetett menni csónakból,partról meg már nem nagyon akarok.
Jó kis hal Hol lehet ilyeneket fogni?
Balcsin mi újság ? Voltál kint ?
Az biztos . Lehet még kint van és májkrémes kenyérrel ette magát tele .
Na a Láki már biztos tele ette magát harcsa paprikással,aztán el van nyúlva a déványon,mint egy béka