Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mikor ezt a nagy okosságot leírtad már rég kijavította igaz rosszul ,és azt üzeni neked hogy a nyíltvízi szót,helyesen kötőjellel kell írni,és az első,és a második í hosszú,míg a harmadik rövid:Nyílt-vízi
Keszeget meg azért fog mert szeret keszegezni,és nem amolyan nagyhalbuzi horgász mint egyesek,meg kettesek
És ez a szomszédod nem tud helyesen írni? A nyíltvizi helyett nyílvizit írt.
meg mér keszeget fog ez a szomszéd mér nem valami férfiasabb halat???
Az nem,pedig hajaztam rá
Nem, a szomszédtó kértem kőcsön
ez amúgy saját videó?
Inikém jóféle házipálinka megfelelő mennyiség bevételezése után a hajóorron táncolnál elő
Bokáig érő vízhez nekünk is volt szerencsénk A bibi az, hogy null nyolcvan a merülés
Felbaszta a hajtóművet azt beakadt a kilincsbe, szállítási pozícióba. Hát mivel felette van a fürdőplatform mehettem bele a vízbe és nem volt még kellemesen meleg persze addigra lesodródtunk azt le sem ért a lábam Nagy nehezen visszatoltam egy csavarhúzó segítségével, volt vagy 5 perc Azóta orramat fújom
Marha!
Cápa nem jött? ? ?
igaz
lehet összekuszálódtak a fonalak
Az már tényleg félelmetes, ha a ladikban térdig ér a víz.
tudok, de én akkor is félek
ha egy széktől magasabb valamire felállok ott is félek
meg ezeken a drótköteles gyaloghidakon is
biztos valami agyi zavar miatt lehet
esetleg alá kisbetűkkel: ritkán vagyok szomjas
nem tucc úszni?
kunhátas
azt köllött volna az ódalára írni,PIPIROMBOLÓ vagy PIPI A MESZES
én ezekben a ladikokban nagyon tudok félni
még ott is ahol csak térdig ér a víz
megfontolandó.
Mindenestre fújkáni nagyon utálok
ezt baszod nem lehet evezni Van hozzá egy 6 lovas dzsonzon segédmotor ha lepukkanok vele
Szeretettel várlak a kunhátas láki komáddal együtt, ha majd valamennyi tájékozódásom lesz már a tavon meg tudom kezelni a gépszörnyet Az első kiállásom a kikötőből egy jakt oldalát meghúztam, be is repedt, majd a sokk hirtelen korrigálás közben orral bele egy 30 lábas bajlinerbe ami beszakadt legkint meg átgázoltam egy tiszai ladikon ami azon minútumba elsűlyedt horgászostúl, felszerelésestűl
Nos a kikötőbe a névjegyemet letettem Mindenki megismer már aki végignézte azt a néhány percet. Mondta a kikötő őr, ha legközelebb állok ki a kikötőből csak nyomjam a dudát majd elspurizik mindenki aki nem akar kárt a saját hajójába Én zöld utat kapok. A név a hajó oldalán egyenlő egy kék villogóval Kérdezték is, hogy van e rá jogsim. Megnéztem., hát 91 júniusában vizsgáztam de még null kilóméteres
Még egy kis keszegezés
https://www.youtube.com/edit?o...
Aztakúrvaeget Hova a pöcsömbe készülsz ezzel a naszáddal?a Veres-tengerre? Amúgy jól néz ki,gratulálnék,de tudom hogy,nem szereted,így hát azt kívánom,a tó közepén gebedjen meg benne a motor,aztán még evező se legyen nálad
Ezt még csak kánikulában használtam, így nem tudom megmondani.
ezért néztem a dechatlonos matracot mert azt félbe lehet hajtani, gondolom nagyobb lyukú a hab vagy a fene tudja
remélem nem olyan hideg mint a gumimatrac
Kb. fele olyan vastag lesz felfújódva, mint egy "igazi" gumimatrac, de jó rajta feküdni, kényelmes. Sajnos viszont összetekerve jóval nagyobb a helyigénye, mert nem hajthatod félbe, csak felcsavarni szabad. Az Aldi-s például tárolási helyzetében 60 cm széles, 20 cm átmérőjű, igen masszív hengert alkot. Ha a közepébe belecsavarom a komplett sátrat tokkal-vonóval, akkor 25 centi a külső átmérő, ehhez kerestem a lajosos zsákot.