Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sokáig ne halogasd,most még megy rendesen
Ha majd a nádban lehúzol 15 évet,és kipattintasz egy-két jobb mohás fejűt,Te is megtudod majd saccolni,hogy mekkorát akasztottál,még akkor is ha elment Persze tudom hogy neked ez furcsa,mivel a Te módszerednél ahol be van húzva a cuccod 250méterre,az akasztás után nem olyan a kontakt a hallal,mint nálam.Mikor én megakasztom 3 méterre van tőlem a hal,és az öt alattiak rögtön vízfelszínre jönnek A tegnapi öthuszas is egyből locsogott,a bevágást követően,viszont a nyolcnegyvenes nem .Úgyhogy nyugodtan elhiheted hogy ami elment,NYOLCKÖRÜLI volt
Mé lenne szava? Ha a szákban lévő hal be van írva a fogási naplóban valamelyiknél akkor mi köze hozzá? Semmi.
Ha én mondanám és nem hinnéd el, akkor fel is képelnélek. De hidd el én nem mondok ilyet, mert még hasonlót sem láttam.
Ki van képben evvel a 2 féle Balatoni peca engedéllyel?
Nekem elég lenne az is amivel nem lehet halat elhozni. Amúgy se szeretem meg nem is kell
De nem fog a halőr basztatni hogy a másik 3 embernek olyan van amivel megtartására van a hal együtt egy helyen pecázunk?
azóta megnőtek ......
régen nem volt divat a hal visszaendedése, az átlag népek 3. 10+ kilós halat ugyanúgy elvitték mint a 15. méretem alulit
már már az az érdekes, hogy mindennap újabb harcsarekord születik
évtizedeken keresztül egész európában 100 kg-os álomhatárt nem igen lépték át. Adácson a 102 kg-os is világhír lett, most meg már naponta hallunk hol 130, hol 150 kg-os harcsákról
Én ezekben már kezdek kételkedni Ha láki mondaná talán elllhinném
én egyszer akasztottam ilyen gyaníthatóan 30as pontyot
a stadler tavában pecáztunk kis fos víz aztán belevágtam a nád szélébe, kígyósi amúrozó szett volt fent (45ös zsinór bazi horog) fék betekerve nádat kihúztam
utána el is felejtettem hogy a fék maximumon
jöttek ilyen kizda kis fosok, aztán kapás, a bot karikába, de mintha leakadtam volna egy vasúti sínbe húzom mint a barom 2 rúgás és szakadt a horog
akadó állítólag semmi meg rugdosott is szóval valami nagy dög volt de sosem akadt újra
Én meg azt hittem életkor...
persze kg-ba
lehet, hogy 8 és feles volt
Szweretem amikor, így találgat a horgász, hogy mi lehetet az a hal ami meg se lett
Az a biztos amit a mérleg mutat.
Mi szalókon csónakból fogtunk egy sűrűpikkelyes 3 kg-at, meg egy mire felkeltünk lehúzott vagy 30 méter damilt mire talált magának egy akadód. Mikor észrevettük hajnalban még rajta volt, begyalogoltam egy derékig a vízbe de sajnos az előke nem bírta a megpróbáltatásokat Úgy saccoltuk szerintüNK 15 ÉS 45 KÖZÖTTI POTYESZ LEHETETT
Megbeszéljük Jimmykém. Süllőzni mindig van kedvem. Az a legjobb hal a világon.
szojjá ám ha van kedved süllőzni,ha csónakból nem megy kiülhetünk az új trepnikre
Akkor legalább volt mozgás.
Majd visszavágózunk a Dunán márnára. Kuttyogat a faszom. Szétmegy a derekam.
Nagyobb horgot kell feltenni
Ezeknek Balatoni pontyoknak jó kemény szájuk van, kibírja
Felénk ezeknek a sziki szaroknak sokkal puhább a szájuk, itt alig van kagyló amin izmozhatnának
Na tegnap megvót a főpróba a nádba Szépen megpucoltam,az alját a nádi helyemnek,és háromszori etetés után rá is ültem,hogy megnézzem mi újság a pontyokkal.Az öreg nádi szomszédaim,akik reggel,este megülik a helyüket,nagyon panaszkodnak,hogy még nem tudtak jó halat fogni,csak a 2-3 kilósak jönnek,de azok sem orrba-szájba Negyed hétkor indultam itthonról,mikor leértem fasza víz volt,se szél,se hideg.7-kor már be voltam dobva.Nem telt el tíz perc,olyan erős északi szél lett,hogy erősen figyelni kellett a villogót,hogy mikor basszák fel a pirosat ,mert ugye a sárga már ment.Háromnegyed nyóckor,a jobboldali úszom megindult felfelé,szép lustán,ahogy a nagykönyvben,meg van írva ,kinyomta szépen 10 centit,oda is ütöttem neki,egy tisztességeset,ahogy tanultam .Akadt is de a második,kirohanásnál kiszakadt belőle a horog,és szépen elhúzott a pics@ba .Jó hal volt,úgy éreztem olyan nyolc körüli lehetett.Volt még két úszógyilkos,víz alatti oldalra elvivős kapásom,amiknek odaütöttem,de mint általában ezek is üresek lettek. 11-ig bírtam,de már úgy fáztam,mint az állat,legközelebb pufajkát is viszek
tucc majd ilyet is ha lesz visszavágó ahhoz el köll hívjá md-re
Elnézést szeretnék kérni.
Még szép. Nem szokásom lenézni az ellenfelet.

Mondjuk Te nem vagy ellenfél.
Aha értelek Megijedtél, hogy nagyobbat fogok mint a rekordod Potenciális ellenfélnek tekintesz Persze érthető
Nem sok értelme lenne szerintem. Kezdik az ívást.
De amúgy sem hiszem, hogy rá fogok érni. Sok dolog lesz a jövő héten . Örülök majd ha a stégre ki tudok ülni.
10 pénzért vettem egy 2 égős gázrezsót aztán lehet a parton kávét főzni palacsintát sütni stb
Kajára meg ott van a tárcsa
Ezek az innovatív buziságoktól agyfaszt kapok