Ha majd a nádban lehúzol 15 évet,és kipattintasz egy-két jobb mohás fejűt,Te is megtudod majd saccolni,hogy mekkorát akasztottál,még akkor is ha elment Persze tudom hogy neked ez furcsa,mivel a Te módszerednél ahol be van húzva a cuccod 250méterre,az akasztás után nem olyan a kontakt a hallal,mint nálam.Mikor én megakasztom 3 méterre van tőlem a hal,és az öt alattiak rögtön vízfelszínre jönnek A tegnapi öthuszas is egyből locsogott,a bevágást követően,viszont a nyolcnegyvenes nem .Úgyhogy nyugodtan elhiheted hogy ami elment,NYOLCKÖRÜLI volt
Ki van képben evvel a 2 féle Balatoni peca engedéllyel?
Nekem elég lenne az is amivel nem lehet halat elhozni. Amúgy se szeretem meg nem is kell
De nem fog a halőr basztatni hogy a másik 3 embernek olyan van amivel megtartására van a hal együtt egy helyen pecázunk?
már már az az érdekes, hogy mindennap újabb harcsarekord születik
évtizedeken keresztül egész európában 100 kg-os álomhatárt nem igen lépték át. Adácson a 102 kg-os is világhír lett, most meg már naponta hallunk hol 130, hol 150 kg-os harcsákról
Én ezekben már kezdek kételkedni Ha láki mondaná talán elllhinném
én egyszer akasztottam ilyen gyaníthatóan 30as pontyot
a stadler tavában pecáztunk kis fos víz aztán belevágtam a nád szélébe, kígyósi amúrozó szett volt fent (45ös zsinór bazi horog) fék betekerve nádat kihúztam
utána el is felejtettem hogy a fék maximumon
jöttek ilyen kizda kis fosok, aztán kapás, a bot karikába, de mintha leakadtam volna egy vasúti sínbe húzom mint a barom 2 rúgás és szakadt a horog
akadó állítólag semmi meg rugdosott is szóval valami nagy dög volt de sosem akadt újra
lehet, hogy 8 és feles volt
Szweretem amikor, így találgat a horgász, hogy mi lehetet az a hal ami meg se lett
Az a biztos amit a mérleg mutat.
Mi szalókon csónakból fogtunk egy sűrűpikkelyes 3 kg-at, meg egy mire felkeltünk lehúzott vagy 30 méter damilt mire talált magának egy akadód. Mikor észrevettük hajnalban még rajta volt, begyalogoltam egy derékig a vízbe de sajnos az előke nem bírta a megpróbáltatásokat Úgy saccoltuk szerintüNK 15 ÉS 45 KÖZÖTTI POTYESZ LEHETETT
Nagyobb horgot kell feltenni
Ezeknek Balatoni pontyoknak jó kemény szájuk van, kibírja
Felénk ezeknek a sziki szaroknak sokkal puhább a szájuk, itt alig van kagyló amin izmozhatnának
Na tegnap megvót a főpróba a nádba Szépen megpucoltam,az alját a nádi helyemnek,és háromszori etetés után rá is ültem,hogy megnézzem mi újság a pontyokkal.Az öreg nádi szomszédaim,akik reggel,este megülik a helyüket,nagyon panaszkodnak,hogy még nem tudtak jó halat fogni,csak a 2-3 kilósak jönnek,de azok sem orrba-szájba Negyed hétkor indultam itthonról,mikor leértem fasza víz volt,se szél,se hideg.7-kor már be voltam dobva.Nem telt el tíz perc,olyan erős északi szél lett,hogy erősen figyelni kellett a villogót,hogy mikor basszák fel a pirosat ,mert ugye a sárga már ment.Háromnegyed nyóckor,a jobboldali úszom megindult felfelé,szép lustán,ahogy a nagykönyvben,meg van írva ,kinyomta szépen 10 centit,oda is ütöttem neki,egy tisztességeset,ahogy tanultam .Akadt is de a második,kirohanásnál kiszakadt belőle a horog,és szépen elhúzott a pics@ba .Jó hal volt,úgy éreztem olyan nyolc körüli lehetett.Volt még két úszógyilkos,víz alatti oldalra elvivős kapásom,amiknek odaütöttem,de mint általában ezek is üresek lettek. 11-ig bírtam,de már úgy fáztam,mint az állat,legközelebb pufajkát is viszek
Nem sok értelme lenne szerintem. Kezdik az ívást.
De amúgy sem hiszem, hogy rá fogok érni. Sok dolog lesz a jövő héten . Örülök majd ha a stégre ki tudok ülni.
10 pénzért vettem egy 2 égős gázrezsót aztán lehet a parton kávét főzni palacsintát sütni stb
Kajára meg ott van a tárcsa
Ezek az innovatív buziságoktól agyfaszt kapok
Nekem elég lenne az is amivel nem lehet halat elhozni. Amúgy se szeretem meg nem is kell
De nem fog a halőr basztatni hogy a másik 3 embernek olyan van amivel megtartására van a hal együtt egy helyen pecázunk?
régen nem volt divat a hal visszaendedése, az átlag népek 3. 10+ kilós halat ugyanúgy elvitték mint a 15. méretem alulit
évtizedeken keresztül egész európában 100 kg-os álomhatárt nem igen lépték át. Adácson a 102 kg-os is világhír lett, most meg már naponta hallunk hol 130, hol 150 kg-os harcsákról
Én ezekben már kezdek kételkedni Ha láki mondaná talán elllhinném
a stadler tavában pecáztunk kis fos víz aztán belevágtam a nád szélébe, kígyósi amúrozó szett volt fent (45ös zsinór bazi horog) fék betekerve nádat kihúztam
utána el is felejtettem hogy a fék maximumon
jöttek ilyen kizda kis fosok, aztán kapás, a bot karikába, de mintha leakadtam volna egy vasúti sínbe húzom mint a barom 2 rúgás és szakadt a horog
akadó állítólag semmi meg rugdosott is szóval valami nagy dög volt de sosem akadt újra
Szweretem amikor, így találgat a horgász, hogy mi lehetet az a hal ami meg se lett
Az a biztos amit a mérleg mutat.
Mi szalókon csónakból fogtunk egy sűrűpikkelyes 3 kg-at, meg egy mire felkeltünk lehúzott vagy 30 méter damilt mire talált magának egy akadód. Mikor észrevettük hajnalban még rajta volt, begyalogoltam egy derékig a vízbe de sajnos az előke nem bírta a megpróbáltatásokat Úgy saccoltuk szerintüNK 15 ÉS 45 KÖZÖTTI POTYESZ LEHETETT
Ezeknek Balatoni pontyoknak jó kemény szájuk van, kibírja
Felénk ezeknek a sziki szaroknak sokkal puhább a szájuk, itt alig van kagyló amin izmozhatnának
Mondjuk Te nem vagy ellenfél.
De amúgy sem hiszem, hogy rá fogok érni. Sok dolog lesz a jövő héten . Örülök majd ha a stégre ki tudok ülni.
Kajára meg ott van a tárcsa
Ezek az innovatív buziságoktól agyfaszt kapok