Persze a videón csak azt láttad hogy egyel mentek,de előtte,honnan tudod mennyit mentek míg odaértek a kikötőből?De lehet hogy hülyék,és amikor rakták fel a másodikat,elfelejtették,hogy már egy fent van. Aztán miért macerás kettővel egyenesen menni,ilyen sima vízen?Még kanyarodni is lehet,mivel egy embernek két keze van
Nem egyforma volt a két motor az egyik egy minn kota a másik valami fehér vacak lehet rhinó
és csak az egyiket használta nem is volt összekötve a kettő, azér úgy külön-külön elég macerás lenne vele még egyenesen is menni
Lehet jobb a szemük a kereséshez meglátni a halat Mindenesetre nagyon fogták
Nem tudok állást foglalni,mert nem voltam ott velük,és nem ismerem a körülményeket,találgatni meg fölösleges.Több embertől halottam már,ezt a nyílt vizí kereső pontyozást,a déli parton,fasztuggya.Lehetne elemezgetni,pl:csónakból miért dob 40-50 métert?lehet már előtte egy hete etették a helyet?stb.stb.Ha valakik ismerik a Balatont,akkor azok a BHN-esek,tudják mikor hol van a hal.Nálunk is járt már a Döme,meghívta az elnökünk,perzse akkor amikor ment a hal,és természetesen minden elő volt neki készítve.Nagy víz a Balaton,ami igaz Fonyódon,az nem úgy van az északi parton.Nálunk aztán leshetné a ponty fordulásokat a nyílt vizen,ott ülhetne egy hétig is mire látna egyet,vagy egyet se Mit nem értesz a két motoron dupla teljesítmény,dupla reklám
te meg inkább írjá valami okosat a dömés videóhoz
Nem hiszem, hogy egy balatoni nagy horgásznak semmi hozzáfűznije valója nincs Az én kib@szott lábszagommal van elfoglalva ahelyett,hogy megerősítené vagy cáfolná az én általam látott és leírt eseményeket a csónakos balatoni pecáról
C&R.
Fogtam egy pontyot meg egy szép dévért.
Nem értem mért nem jött több, pedig alaposan beetettem
és csak az egyiket használta nem is volt összekötve a kettő, azér úgy külön-külön elég macerás lenne vele még egyenesen is menni
Lehet jobb a szemük a kereséshez meglátni a halat Mindenesetre nagyon fogták
http://youtu.be/6YzfQc7Wydc
Na hozzád is kódfejtő kell lassan
Mi a tököm az a kifarsulós? Világosíccsámá fel
Hetente legalább egyszer fürdök SŐT van hogy, akkár kéthetente is.
A többi nem kunszt
Büdösítsd be éccakára az egész lakást
hagy élvezze a család is a büdös zsíros halszagot
Nem hiszem, hogy egy balatoni nagy horgásznak semmi hozzáfűznije valója nincs Az én kib@szott lábszagommal van elfoglalva ahelyett,hogy megerősítené vagy cáfolná az én általam látott és leírt eseményeket a csónakos balatoni pecáról