Csak azért írtam nehogy úgy járj, mint annó a csapat társam
Siheder koromban,a hetvenes évek végén,nyolcvanasok elején amikor Fehérváron fociztam,leigazoltak egy környékbeli gyereket a csapatba.
Elég magának való volt olyan bumburnyák forma már vagy 3 hete ott edzett,de beszélni nem nagyon hallottuk.Pénteki edzés végén az öreg kihirdette,az utazókat,majd mondta hogy indulás vasárnap reggel fél kilenckor a velencétől.Már nem emlékszem hova mentünk,de a lényeg hogy srác nem volt ott indulásra Kedden edzés előtt kérdi tőle a mestör: Hát Te meg hol a pics@ba voltál?Számitottunk rád!
Azt mondja a gyerek: Én ott voltam,negyed kilenctől egészen fél tizenegyig
Az öreg: Hol?
A bumburnyák: Velencén a buszállomáson
A bökkenő csak az volt hogy mi a velence szállótól indultunk
talán még az is közelebb vóna
Majd egy köztes megoldást tanálunk a dunán láki idegenvezetésével
Egyenlőre a hétvégéjeim melóval telnek, meg itt van ez a csónak projekt is azzal is haladni akarok
Én elsődlegesen malomkőre gondoltam volna, tetejében egy pakli pipadohánnyal
Aztán rájöttem, hogy az mégsem lehet Hisz azt már Toldi qrva régen elhajított, mivel ki tudja hol áll meg? szerintem azóta tartózkodási helye ismeretlen.
Így kizárásos alapon mézecskalács ű
talált?
Ha Körmend Vas megye akkor,én is,de én veszem Nem cifrázom ennyire,állandó etetett helyen használom,kb 1/4-et egybe be a vízbe azt kész.De van aki úgy csinálja,hogy leenged egy egészet eccerre
Úgy is jó.Én Vas megyéből kapom,ott olyan keményre csinálják mint a beton. Először valami nagy edényben szarrá kell törni kalapáccsal,majd mehet a darálóba.
Egy kis kiigazítás.A bot nem is ABU hanem Daiwa Rosszul emlékeztem,de akkor se Velence Egyébként mind a két bot amit a mai napig használok,több mint 25 éves, még tökéletesen működnek,és még nem lett rajtuk cserélve semmi
A harmadik kép a találós kérdés,jöhetnek a tippek.
A dvcs-n a fenekezőt is úgy kell dobni mint az úszót.... Akkor ritkán zörög a nád
Mondjuk jártam már úgy is hogy fa alatt laposan dobtam és kacsázott kettőt a kosár és benne is volt a nádba
Azért ez így nem hangzik rosszul. Kicsit hamarabb is szólhattak volna a jóképességűek. Én már megvettem a balatoni rsd közöst és a tököli Duna évest. ez így össz 55 forint volt. http://www.mohosz.hu/index.php...
Siheder koromban,a hetvenes évek végén,nyolcvanasok elején amikor Fehérváron fociztam,leigazoltak egy környékbeli gyereket a csapatba.
Elég magának való volt olyan bumburnyák forma már vagy 3 hete ott edzett,de beszélni nem nagyon hallottuk.Pénteki edzés végén az öreg kihirdette,az utazókat,majd mondta hogy indulás vasárnap reggel fél kilenckor a velencétől.Már nem emlékszem hova mentünk,de a lényeg hogy srác nem volt ott indulásra Kedden edzés előtt kérdi tőle a mestör: Hát Te meg hol a pics@ba voltál?Számitottunk rád!
Azt mondja a gyerek: Én ott voltam,negyed kilenctől egészen fél tizenegyig
Az öreg: Hol?
A bumburnyák: Velencén a buszállomáson
A bökkenő csak az volt hogy mi a velence szállótól indultunk
Majd egy köztes megoldást tanálunk a dunán láki idegenvezetésével
Egyenlőre a hétvégéjeim melóval telnek, meg itt van ez a csónak projekt is azzal is haladni akarok
Aztán rájöttem, hogy az mégsem lehet Hisz azt már Toldi qrva régen elhajított, mivel ki tudja hol áll meg? szerintem azóta tartózkodási helye ismeretlen.
Így kizárásos alapon mézecskalács ű
talált?
A harmadik kép a találós kérdés,jöhetnek a tippek.
Mondjuk jártam már úgy is hogy fa alatt laposan dobtam és kacsázott kettőt a kosár és benne is volt a nádba
Hidd el ott nem minden dobás ér vizet, pláne éccaka
http://www.mohosz.hu/index.php...