Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Akkor nem szóltam Tulajdonképpen nem késtél még le semmiről.
te tényleg egy Hofi reinkarnáció vagy
Kiengettek mi...
Nem is kell szerénykedned Pipikém! Te meg a szerénység két külön álló dolog. Meg amúgy is. Lennél Te szerény, de nincsen mire.
Most ilyen lámúros hétvégéken vagyunk az asszonnyal. Kihasználjuk, hogy a gyerekek már el vannak otthon nélkülünk is. 8,5 évet vártunk erre. De lesz itt peca abban biztos lehetsz. Már nagyon várom.
Természetesen!
Te egy igazi művész vagy
Minden szerénytelenségül mondhatom, van érzékem az ilyesmihez
egyébként az adatlapod fényképeit próbáltam az oszlophoz hasonlítani (tiszta fantomképed)
Erre tekerex mindíg aztán peca meg nuku? Nem is értem,hogy van ez
Hogy jötté rá?
Igazi jóképességű kinézeted van
Mint egy teljes értékű sporthorgász...
Akkor legközelebb csütörtökön megyünk.
Szerintem marha szép vagyok. Tihanyi bio piacon kaptak lencsevégre.
Te itt melyik vagy? Szembe az oszlop amelyikről a lámpa lóg?
Meg volt a szezon kezdés,leugrottam Almádiba,de szépen be is nulláztam,ahogy illik
A molón estére lettek kb.nyolcan,összesen két süllő esett amíg ott voltam.10-kor feladtam,egy nyamvadt félbemaradt kapásom volt,aztán slussz .Minusz kettőt mutatott a hőmérő amikor jöttem hazafele,akkor jöttem rá miért is fáztam Akik tegnap is ott voltak meg ma is áradoztak a csütörtök estéről három négyeket fogtak.Lehet Tihanyba kellett volna mennem.lehet holnap lelibbenek oda.
50 ezerért azt mondanám hogy elmentek ti a picsába......
én ahol tag vagyok ott nem is váltok már sok éve területi engedélyt
most is 7200 volt a megújítás aztán ha valahová elmegyek akkor veszek napijegyet
bár a dvcs éves jegy 12 ezer, ha nem lesz sokáig motorom akkor kiváltom és idén pecázok és szarok a motorokra
Egy két zillel én is vinnék!
"De még csak nem is ez a bosszantó mer szarom a pénzt"

Főnök! Mennék egy kis trágyáért
Egy hanyag mozdulattal intézném el az egészet. Imádom az ilyen egyesületi tavakat . Általában mindnek ez a vége. Halak kikopnak, és mégis egyre többe kerül.
Szarok én rá
Legfeljebb csak az bosszant, hogy amikor kiásták a tavat( két hektáros pocsolya) 12 évvel ezelőtt, befizettem két parcellára egymás mellé, arra gondoltam, hogy az öreggel majd eljárogatunk. Közel van a papa sem nagyon szeret már utazni meg cuccolni, a tanyájához sincs messze mondom ideális Az első években el el járogattunk asztán ahogy fogyott a sikerélmény alábbhagyott a lendület is Az öreg is szarik már kijárni rá se nagyon bírom már venni, én eleve rühellem a kicsi kocka tavakat úgyhogy 5 éve annyi a megjelenésünk, hogy kimegyünk a tagi nyitóversenyre kora tavasszal.(betli) Tavaly május elsejére kimentem egy 3 órára (betli), asztán júliusban megültük a tóparton a szülinapomat(betli) 3-szor kellene társadalmimunkára eljárnom. Az kb. arról szól, hogy 8-délig elkapírgászunk a tó körül + esélyes, hogy berúgunk. Na eezn se voltam már 3 éve. Ennek az ellenértékét(ha nincs teljesítve) év végén kell kiváltani napi 4000-ért. A 25000 tagdíjat tavaly emeltük 50000 ft-ra, ehhez nekem hozzácsapódik a 12000 ft el nem végzett társadalmi munka ez mindjárt 62000 ft/ év. Ha ezt elosztom azzal a 3 alkalommal amikor kint vagyok az 20 666 Ft elég drága napijegy De még csak nem is ez a bosszantó mer szarom a pénzt Hanem ahhoz, hogy ezt elkölthessem 3-szor kell kocsérra mennem Egyszer januárban leadni a fogásinaplót aztán februárban elmenni a közgyűlésre , majd februárban vagy márciusban kiváltani az engedélyeket
gyakorlatilag majdnem többször járok a papírokért mint amennyit kint vagyok horgászni igazi jó befektetés
Ne kötekedjééé vazze. Az én koromban már így fiatalítom magunkat! !
csajod, asszonyod azzzé van ugye?
Nem mondod? ? ?
Nem sörözöm, nem cigizem, nem csajozok. Erre költöm amim van.
én ebbő csak a 2,40 m értettem