Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Azt hittem sex csak az LFP-ben van.
Tele szájjal is lehet durrogtatni.......ha így akarod, hát legyen
Na jó jöhecc te is kupec Nekem csak egy kikötésem van
Én legyek az az egy négyünk közül aki tud fingani
Az már gruppen
De jó is lenne 3masban lógatni egyet.
Nem kell eztetet kérem túlbonyolítani. Ez keszegezés és ennyi. Nem versenykeszegezés baszki.
Negyven métert el is lehet hugyálni. Persze kell egy kis hátszél hozzá......na de mihez nem kell itt nálunk....
Mit kell ennyit szarakodni Be kell űlni abba a kurva ótóba aztán le kell jönni
Negyven méteres dobásokhoz,mi a szarért kell márker, torpedó,meg filckészlet? Kiválasztod a helyet aztán oda kell dobálni,full egyszerű mondjuk csak annak aki jól kezeli a készségeit .Majd eljön az az idő is amikor a fakezűeknek kifejlesztenek egy elektronikával ellátott orsót amin be lehet állítani a dobás hosszot oldalra meg csak lát a paraszt
Honnan vetted ezt a velencét? A tó neve BALATON,a boté meg ABU,így ahogy írom rövid U-val.
Egyébként már én is inkább ezt az egyszerűséget preferálom
Ez már űrteknik baszod.....
Büdös kukorica füzér sztán az behívja a nagy halat.
Ha meg mégsem be kell baszni
Május közepén tervezünk mi is egy Balatoni peca, amint nem megy le a hőmérséklet 10 fok alá
Dzsimikém Ez nem "Márciusi keszegezés Balatonon Lákival"
Hanem Láki márciusi Balatoni keszegezése
Te itt már megint csak a ködbe burkolózól. Azon kívűl, hogy sejteni lehet, hogy a narancssárga velence bot a tied már megint nem látunk rólad semmit. Olyan vagy már mint Columbó felesége Sokat beszélnek róla de sohase láthatjuk
Már az is megfordult a fejembe, hogy láki másik nikje a dzsimi aszt itt szopat bennünket
Láki? Szopatól?
Nagy betli lenne
Egyébként most van fíder botom mán megin. Ha adnátok a végére szerelést meg mondanátok hova, mivel
Gondolom valami eredményt összehoznák
A helyzet az, hogy ritkán járok ilyen dobálós pecákra
Egyébként van ilyen spomb vagy mi a szarom. Az sokkal jobb mint az etetőrakéta, kb 40 méterig elég jó pontba tudok vele etetni.
Ha valami vicc vizen járok parti horgászni csónak nélkül és fogni is szeretnék valamit akkor a spombos botomon belőtt távolságot amit a klipbe kiakasztok, átképezem a horgászbotra, azt marker filcel megjelölöm és ugyanoda tudok dobni ahová etettem
Ettől már akkor lenne jobb, ha markerúszóval keresnék előtte egy törést amit spombozok
A sógorék most vettek partról használható horgászbottal bedobható szonárt. Kíváncsi vagyok mire jutnak vele Ha beválik akkor az is egy jó támpont lehet a törések, platók, akadók kereséséhez. Bár szerintem a szél lefújja a helyről azt a gömböcöt, mielőtt spombal be tudnák mérni a távolságot (irányt ugye látják két ponthoz viszonyítva) Valószínű nem árt egy markerúszóval mellédobni , vagy ha vannak legalább ketten másik kollega a spombos bottal dobásra felkészülten várni mikor talál a szonár horgászatra alkalmas helyet
Mindenestre macerás Bár nem annyira mint a behordós peca
Te is eljöhetnél eccer a nagy vízre,megmutatni mit tucc,keszegezés téren
Szemét genya! Meg foglak mondogálni anyukámnak! !
Igen.
Inkább az tanulja meg sok nyelven, hogy : - az edzőm megtiltotta, hogy eláruljam a titkaim
ez mégis csak olyan sejtelmes, hogy lehet, hogy fogtam de lehet, hogy nem
Megosztottam.A zoltan után is van pont?
Tuttam
De még mekkora,ő a vezér.
Ő a fiú a másik pedig a kislány
Vasárnap gecire teltház volt Füreden mindenhol. Nekem meg amúgy is tömegiszonyom van. Rühellem az idegeneket. Pláne ha tömegben vannak.
A hátsó a nagyobb f@sz?
Szoktatni kell a gyereket a szépre meg a jóra Remélem még sörrel nem itatod