Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

kb de kishapsira is vonatkozik,de leugatni azt tud amikro koze nincs a tamahoz akarcsak futura18 baratunknak :)
HHHHHHHHHHHHÁáááááááááááááááááá
Mia fasz áll a bál?????????????????????
de szerinte ha nagyobb fogaskereket teszünk hátra akkor gyorsabb lesz,, LooooooL kistakony :DDDD
Te csak ne sirjal baz*meg,amikor azt sem tudod mi az a power szelep...a helyedbe pofam befognam es elsullyednek szegyenemben.
Na, megjött Mr2t.......
ajanlom figyelmetekbe a technika resznel a powert.Mar tobb,mint fel eve fent van,de ugy latom meg senki sem olvasta kozuletek...irogatni,faszsagokat azt tudtuk,de utanakeresni a dolgoknak (amikor kiszurja a szemeteket) azt mar nem.

power
vegyem meg?:)
Vas vazas jobb :) cr250 96 rulez.
Ti csak nyáron vagytok itt a topikokba? Mer én föként azé hogy valami unalom üzzön amig esik a hó!
2t: http://scooters.uw.hu/adatlap.php?kod=1140898850 ezt kukkold meg
Mr2t! Milyen motorod van?--csak azt ne mondjátok hopgy hülye kérdés,nem ami az infodba van fehér motor?
Most má nem kérdeztem olyan sokat Na mind1!
500 V2-es 2T
Te takarodjal mar innen, ujjel vissza a robogodra azt huzzad neki amig szetnem hullik.Nem veszed eszre kutya nem kivancsi a kerdeseidre?Annyi faszsagot kerdezel hogy hihetetlen.
nem a dugora kerdeztem ra,hanem a 2-3 napba?Csak tudnam honnet veszitek ezt a irdatlan nagy faszsagot????????????????elmagyarazna mar nekem vki?
Hány lerös lenne? Mennyive menne?400-al? Bazze ! és rá lenne irva hogy mr 2t álma vagyok!!
bocs, nem dugó, hanem dugattyú, és pontosítok dugattyúkat
"vajon 2-3 naponta kéne a dugót cserélni"

??????????????
És mért?
az a hihetetlen,hogy ennyi suttyo el itt MO-on.
Meg nem is latott 1000-est,nem hogy ult volna rajta,de az kell neki.
2T gixer 1000
na egy olyat én is szeretnék 1szer
vajon 2-3 naponta kéne a dugót cserélni?
melyik a jobb JÁRMŰ!!!

CBR
"Te is abba a kategoriaba tartozol,akiknek fingjunk sincs a motorokhoz" ez durva volt 2t! De azé nevettem! Most mit kell bántani? neked mi az álmod? egy 2t gixezer?
ó Mr2ütem de szigorú vagy Péterkével, hiszen újonc, még itt, nem ismer tégedet
Jajj má vaze! Nincs jobb dolgod?!

Valakinek nem a 2T a favoritja, képzeld el!
Ez olyan hihetetlen?