Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nincs motor nincs fogyasztás...

..ja és van futás :)
persze,mivel most ,hogy nincs motorod,kenytelen vagy futni.
na ezaz végre fennvan a tesztem :))

TT, hidd el nem futok rosszul
elfutsz elole,ugyis 14.4 mp utan kifarad.
Aha,, tyt megfenyegetett, hogyha nem rakom má fel akkor lejön és szkanderozunk egyet :D
nem mondod,felraktad?
125.vilaga.hu

Egy aprilia AF-1 futura,, mindent kimerítő teszt!!!! :)
Sziasztok van egy 125 ös Aprilia RX em rendszámos 2007 ig műszakival!A motor 1994 es gyári ülés gyári festés pöpec állapotban van!A motorja most lett teljesen felujitva!Rptax vázas!Ha érdekel vki hivjon fel 0630/2346869 a MOTOR ÁRA 300ezer HUF Szeged!!!!!
ja és gilera mxr 125 gyorsaságim van
hello

Én is ha lehetne jelentkeznék a klubba jó ötletnek tartom az egészet tagdíjba is bent vagyok csak ne legyen sok!!!!!!
hond it v agy??
Van 80-as DT-m!! Szólj, ha érdekel !!!!!!!!!Írj e-mailt!
pufo!vegyél valami max 80ccm mocit ne crosst,elesel jó esetben csak a kedved megy el a motorozástol.Yamaha DT 50-80-tudod lépcsözetesség!
hahóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
helosztok nem tudtok valami jó kis cross-t mert most szeretnék veni majd és cska 14 vagyok mit ajánlotok??
Te meg en. :)
Éljen a 125 klub.
Hány jelentkező van eddig?
!!! FONTOS !!! FONTOS !!! FONTOS !!! FONTOS !!! FONTOS !!! FONTOS !!! FONTOS !!! FONTOS !!! FONTOS !!! FONTOS !!! FONTOS !!! FONTOS !!! FONTOS !!! FONTOS !!!

Jaaa és a várost is írjátok oda, hogy hol laktok!!!! Bazzz azért vagyok ilyen hülye feledékeny már mert késő van. De mást már tuti nem hagytam ki! :)

csáó
!!! FONTOS !!! FONTOS !!! FONTOS !!! FONTOS !!! FONTOS !!! FONTOS !!! FONTOS !!! FONTOS !!! FONTOS !!! FONTOS !!! FONTOS !!! FONTOS !!! FONTOS !!! FONTOS !!!

Jaa és azt is írjátok oda, hogy milyen motorotok van!!!!! A statisztika kedvéért :))) Amit egyébként majd pár naponként közlök ha érdekel vkit.

Na emberek!!!

Mint sokaknak ez tudvalevő, régen volt szó egy 125-ös motoros klubb létrehozásáról. Ez idáig a lustázás miatt, meghogy sajnos nem úgy ment minden mint akartuk, nem történt túl sok érdemi, de ha van rá igény, ha van értelme akkor mindenképp belevágunk! És én most épp ezt akarom felmérni, hogy mennyire van. Hogy a klubb pontosan mit takarna, azt nem részletezném, mert még nincs teljesen formába öntve, de engedjétek el a fantáziátokat és próbáljátok elképzelni, hogy egy szuperjó motoros klubban miket talál az ember. Sajnos hatrok azért vannak, mert nem márkaklubb lenne, így feltehetőleg nem lenne a messze jövőben egy európaszintű szervezet, de sokmindent ellehet érni talán. De ehhez az első lépés, hogy körülbelül 40-50 potenciális tagot összeszedjünk....

Szóval aki úgy érzi, hogy neki kell egy ilyen klubb annak két lehetősége van azt jelezni:
1: ír ide a fórumra, névvel, nicknévvel és a használt e-mail címmel egy üzenetet, amit én leregisztrálok magamnak
vagy ami nekem szimpatikusabb lenne, hogy
2: ír nekem egy e-mailt a dennym@citromail.hu -ra arról a címről, amit ő is aktívan használ (innen ugye én egyből megis tudom azt), melyben leírja nevét és nicknevét és mondjuk azt, hogy ő miket képzelt el, miket szeretne, hogy legyen a klubban

Az utóbbi megoldást válasszátok, ha ez lehetséges, valamint szóljatok haverjaitoknak, barátaitoknak is, akikről feltételezitek, hogy ugyanúgy benne lennének egy ilyenben. Valamint a levélbe írjátok oda, hogy vállalnátok-e az évi 1-2 max 3ezer forintnyi tagdíj jellegű összeget, mely az esetleges költségekre fordulna (az elején ebből lenne csináltatva egy póló matrica, klubkártya, stb..) és nem a mi benzinünkre :). Viszont ha nem tetszik nektek ez a tagdíj dolog, azt is írjátok mindenképp oda! Ez fontos, hiszen ezután tudjuk csak majd, hogy mennyire lehet ugrálni a klubb határait illetően. Ismétlem magam, a cél az, hogy összejöjjön legalább 40 név, de több természetesen jobb lenne.

A regisztrációt mondjuk márc. 15-én zárnám le, addig még úgyhiszem bőven van idő. Később biztos nem, mert akkor már kezd majd kivirulni az idő és ha lesz a klubból vmi, akkor szeretném ha a nyárra ez érdemileg sikerülne is.

Várom a jelentkezéseket! ( dennym@citromail.hu )
Mielőbbi Tavaszt!!!!!

Windsurfer és DennyM
Hamarosan feltöltésre kerül az oldalamra a GP 125-ös szekció.

zoleekansr.fw.hu

2-takt.com nem biztos,hogy ma este üzemelni fog

Ha találtok valahol hibát, csak szóljatok.
mennyivel megy?[
ez kemény
Csá Mr2ütem.

Egy ilyen motorral a seged alatt nem csak hinni, hanem tudni fogják, hogy lenyomhatnak!
Meg vannak jelölve az aknás részek, az igazat megvalva "csak" egyet láttunk.