Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szia
gratula a motorodhoz erős bitang jószág
tippeim: 1. dunlop sportsmart vagy pirelli angel
2. pirelli rosso corsa II vagy metzeler m5
3. michelin road3 vagy pure

üdv
21"-os 80/100-as Kenda cross gumi eladó 90%-os
ár 5000ft,posta megoldható
szacsomotor@freemail.hu
Sziasztok, segítséget szeretnék kérni! Gumicsere előtt állok és teljesen tanácstalan vagyok. Melyik a legjobb gumi jelenleg a piacon? Suzuki TL1000R -re kellene. A ContiSportAttack 2 néztem, de nem nagyon találtam semmilyen teszteket róluk. Üdv.:
Zenox
de micsinálok én itt?:D basszameg Xd bocsi férrenyomtam:D
Szerintem ezt a témát az Mz topicba folytasd mert megesznek a modok..
de elől minden oké a gyári a 21 -es ami fent van akkor hátul meg ott is csak a gyári van:D holnap megyek és megnézem azt kész ennyi:D
Úgy kell lennie- és ha nem? Etz- hez "szaré- húgyé" veszel egy másik első lánckereket, aztán kicseréled és lenyugszol!
pedig elől a gyári21-es lánckerekem van hátul meg nem hinném hogy olyan nagy lehetőségek vannak.
holnap dél felé megnézem ha süt a nap elvileg :) bár csak 6 fok lesz
hmm holnap utána járok mert nekem ha emlékezetem nem csal majd 5000 et forgott:( ha csak nem ,nem kapcsoltam fel 5. be mert lehet csak 4 ig jutottam
remélem így lesz...
4000
de sokan lettünk estíre itt :) van kis élet de fos idő lesz a jövőhéten:(
hali srácok. egy egészséges 251-es ETZ nek mennyit kéne gyári áttéttel forognia kb 90 nél?
Né egy Michelin Pilot Road 2 -t....Ott is "ellentétes" a minta irányával a forgásirány...!
ha gumit fentről nézed lehet furán áll a minta,viszont amikor a földhöz ér,ott már jól áll
Diablocorsa3 vagy rosso
a Metzeler Roadtec Z6-ost lefelejtettem
Helló
Sv 650-es re hátulra szerintetek vegyes használatra, de azért ne a tartósság rovására melyik lenne az ideálisabb gumi? (pályára soha nem fog menni max laza szerpentin)
michelin pilot road
continental road attack
continental contimotion
Az elözöleg hirdetett motorgumik elfogytak, nincs már.
szia! Kép és ár? bordamélység?
e-mail adatlapon
Köszi
Sziasztok.
Lenne néhány 7o-8o% os motorgumim amit tartozás fejében kaptam. Használni nem tudom, igy eladnám öket lehetöleg egyben.
Dunlop D 2o7 18o/55x18
Michelin Pilot Road 18o/55x17
Metzeler Z4 12o/7ox17
Metzeler M3 12o/7ox17
Metzeler Z6 13o/7ox17
Dunlop Sport K 7o1F 12o/7ox18
Avon AV 27 12o/7ox17
Michelin Pilot Sport 13o/7ox17
Ha érdekel valamelyik, telefonon keress a forumot nagyon ritkán nézem. Az elsö két gumi 15 ezer ft darabja, a többinek 5ooo ft darabja. Ha egyben viszed olcsobb. T: o62o49o47o1 Budapest.
Meg vannak ezek a gumik csak rá kell akadni.
énis pont ilyen dilemmában vagyok mint te...ujra nincsen most lóvé...használtat meg alig találok vagy inkább nem is találok..17 es 3 colos choppergumiból:(
Köszönöm, de újat találtam már én is,de jelenleg használt is megtenné. Találtam már jó áron, de mire megmozdultam, más elvitte. Azért köszi még egyszer.
http://www.kekhold.hu/?page=we... ezen az oldalon kedvedre csemegézhetsz... ha esetleg újat szeretnél..