szia
gratula a motorodhoz erős bitang jószág
tippeim: 1. dunlop sportsmart vagy pirelli angel
2. pirelli rosso corsa II vagy metzeler m5
3. michelin road3 vagy pure
Sziasztok, segítséget szeretnék kérni! Gumicsere előtt állok és teljesen tanácstalan vagyok. Melyik a legjobb gumi jelenleg a piacon? Suzuki TL1000R -re kellene. A ContiSportAttack 2 néztem, de nem nagyon találtam semmilyen teszteket róluk. Üdv.:
Zenox
hmm holnap utána járok mert nekem ha emlékezetem nem csal majd 5000 et forgott:( ha csak nem ,nem kapcsoltam fel 5. be mert lehet csak 4 ig jutottam
remélem így lesz...
Helló
Sv 650-es re hátulra szerintetek vegyes használatra, de azért ne a tartósság rovására melyik lenne az ideálisabb gumi? (pályára soha nem fog menni max laza szerpentin)
michelin pilot road
continental road attack
continental contimotion
Sziasztok.
Lenne néhány 7o-8o% os motorgumim amit tartozás fejében kaptam. Használni nem tudom, igy eladnám öket lehetöleg egyben.
Dunlop D 2o7 18o/55x18
Michelin Pilot Road 18o/55x17
Metzeler Z4 12o/7ox17
Metzeler M3 12o/7ox17
Metzeler Z6 13o/7ox17
Dunlop Sport K 7o1F 12o/7ox18
Avon AV 27 12o/7ox17
Michelin Pilot Sport 13o/7ox17
Ha érdekel valamelyik, telefonon keress a forumot nagyon ritkán nézem. Az elsö két gumi 15 ezer ft darabja, a többinek 5ooo ft darabja. Ha egyben viszed olcsobb. T: o62o49o47o1 Budapest.
énis pont ilyen dilemmában vagyok mint te...ujra nincsen most lóvé...használtat meg alig találok vagy inkább nem is találok..17 es 3 colos choppergumiból:(
Köszönöm, de újat találtam már én is,de jelenleg használt is megtenné. Találtam már jó áron, de mire megmozdultam, más elvitte. Azért köszi még egyszer.
gratula a motorodhoz erős bitang jószág
tippeim: 1. dunlop sportsmart vagy pirelli angel
2. pirelli rosso corsa II vagy metzeler m5
3. michelin road3 vagy pure
üdv