Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Metzeler Racetec K2 Slick Rear | 180/55R17
illetve 120/70R17
Gumik olcsón eladóak 25e a pár! Szinte új állapotúak, féláron!
Valamint a képen látható első gumik 4000 /Db /Pirelli Corsa/
lapozz vissza 1oldat! és olvass!
Véleményetekre lennék kivàncsi utcai használatra a gyári gumit vagy vágott slicket javasoltok? Várom tapasztalaitokat tapadás kopás ...
Széles utat!
Az én tempómhoz meg főleg jó még bőven használt gumi is :))
Szervusztok!
Olyan kérdésem volna, hogy Vágott slick gumim van Continental Race Attack!
GSX-R 600 K5-ön van fent, és érdekelne, hogy milyen guminyomást ajánlotok hozzá?
Nekem elől 2,5 hátul 2,9 van!
Ilyenre fújták felrakás után!
Szerpentinezésre fogom használni leginkább a gumit!
Valakinek valami tapasztalata vele?
Én ezt megértem, de nem szeretném kockáztatni a motor vagy saját épségemet, a mostani 05-ösömet is a reménysége miatt dobom le, persze lehet a tied jobban volt tárolja, de tényleg nem szeretném ha a spórolás miatt kellene fizetnem. De még egyszer köszi az ajánlatot.
Hell brian

Fogadjunk 2-3 masodperccel jobb idot mennel 2014 es gumival
Az én nyugdíjas tempómhoz jó ez is , nem készülök világmegváltásra, hogy ragaszkodjak 2014-es vagy újabb gumihoz, mint egyesek
Ezzel csak azért nem értek egyet,mert a gyár 4 évig vállal "szavatosságot"(garanciát) egy gumira. Ettől függetlenül én is mentem már sokszor öregebb gumival :)) És nem bántásból írtam ám
Szia néz körül van egy 2006-os és egy 2008-as :)

https://plus.google.com/u/0/ph...
Köszönöm, de ilyen évjáratú nem érdekel.
Én 2012-ben is használtam 2006-os slick versenygumit és 2013-ban is fogom ugyanazt. Nem a kora, hanem az állapota a lényeges.
Köszi az ajánlatot, de 2004. az már öreg, a mostani 2005-ös és pont azért dobom le mert már kemény és pályára nem szeretnék felmenni vele.
Nekem van. Nézd meg a hirdetésem!
üdv mindenkinek!

használt hátsó gumi után keresgélek, és találtam is egy szerintem jót, jó áron.
Pirelli Diablo 180/55 ZR17, annyi a problémám vele, hogy DOT szám szerint 2003. 43. heti.
Nem túl öreg az már, mert a bordázata képen kifejezetten jó, az eladó is megnyugtatott, hogy nem lesz gondom vele.
Szerintetek?
Üdv! Valakinek nincs eladó 110/70-es SPORT gumija?
Eladó!
Bridgestone Battle Wing BW502
150/70-17
Dot:2710
Ár:11.000.-huf
posta ok.
tel:20-568-0329
Eladó!
Bridgestone Battle Wing BW502
150/70-17
Dot:1008
Ár:10.000.-huf
Posta ok.
Tel:20-568-0329
tőle szoktam általában én is venni, nem szokott baj lenni a gumijaival, és gyönyörűen valamint figyelmesen (nem vágja karkasz alá) vágja a gumikat
remélem beválik;) majd írhatnál, hogy hogy tetszik :D
Köszi a válaszokat srácok! Rápróbálok valami vágott slickre akkor.. :) Van itt az apróhirdetések közt olyan, ahol azt írja a srác, hogy az a felirat is elvan távolítva, miszerint csak pályán használható. Nézik ezt a rendőrök? eddig kétszer állítottak meg, de a gumit nem firtatták
2003-as hova kellene postázni?
Szia!

Mikori a gumi? (DOT szám)
Postázni tudod?
Nem kell valakinek 180/55ZR17 használt Bridgestone?

http://gumipiac.com/index.php/...