HY mindenkinek.tegnap gumicserén voltam kawa z 750 elöl battlax -023 hátúl michelin pilot power lett feltéve.Guminyomás elől 2,4 hátul 2,3 szerintetek? a szerelő mondta
Nem egyszer, de havi 1 komolyabb túrára szoktam menni! a többi csak eszetlenkedés! nem tudom hogy mennyit fog bírni én csak bízok a 3000km be majd látjuk! aztán lehet nekem is kell még 2 hátsó! változó hogy mennyit megyek egy évbe, van amikor leszarom azt inkább horgászni megyek
Basszus annyit rágógumin elmegy az ember.
Havi 1x indítod be?
Tavaly necces szezonom volt elég kevés 12e-el.
Ezekből a vágott cuccokból jó ha 3-4 szettből kijövök.És állandóan kajtatnék gumist.
Ezzel csak apródonként adod ki ugyanazt a pénzt.
Még mindíg marad a kompromisszumként a rosso II vagy egy pilot power.
én is most vettem pirelli diablo suberbike-ot! kiváncsi leszek rá! 21e volt a pár, még a szezonra kell egy mamásik hátsó kb 11e ért! ennél olcsóbban semmilyen gumival nem mész el! csak tudatosan kell vele menni hidegen!
Utcai használatra az ára miatt jó és teljesen használható . Bármilyen túraguminál jobb a tapadása, de az utcai sportgumik jobbak utcára mivel a slick nem tud üzemi hőfokra felmelegídni így a tapadásának csak kb. 50-60 %-át éri el a tapasztalataim szerint. Lényeg: fékezésnél és lapon való kanyarodásnál bőven hagyni kell benn e tartalékot. Nekem volt olyan a sraddal hogy vészfékezésnél az eleje és a hátulja is füstölt a blokkolás miatt, ezért többször fel kellettt engedni egy pillanatra különben el ment volna az eleje és a hárulja is. Ugyan azt az első gumit bemelegítve pályán lehetetlen egyenesben állóra fékezni, max lapon lehetne az paedig általában egészségkárosogást szokot vmagy után vonni .
A véleményetekre lennék kíváncsi. Mit gondoltok a következő gumik utcai használatáról?
-Bridgestone Battlax
-Metzeler Racetec
-Continental Race Attack
-Pirelli Diablo Superbike
-Dunlop KR106,KR108 NTEC
-Michelin Pilot 2CT és Power Slick 2CT
Melyik melegszik be legkönnyebben, melyik hűl ki lassabban? Általánosságban mit gondoltok a vágott slick-ek használatáról közúton? Közúti ellenőrzésnél lehet gond belőle?
Nagyon aranyos vagy,köszi,örülünk,ha jó a motorgumi is a kiállítás remélem ok lesz és ha oda eljöttök,biztos kaptok valami repianyagot,ha vásároltatok gumit:)))
Helló AncsyGSX-R !
Barátommal rendeltünk 4 db gumit tőletek lehet kicsit tul korán ?
Ha igy tudom megvárom a motorkiállitást .
De ha megesik rajtunk a SZIVED természetesen elfogadjuk a grátist .
Amugy minden a megbeszéltek szerint történt , minden eggyezett Méretben Tipusban , minimális eltéréssel Forintban is a megbeszélttől ( de ezt közöltétek is a tel. egyeztetéskor Euro + - )
AJÁNLOM MINDENKINEK
A 4-500- km-esek meg csak gurulgatások.
Basszus annyit rágógumin elmegy az ember.
Havi 1x indítod be?
Tavaly necces szezonom volt elég kevés 12e-el.
Ezekből a vágott cuccokból jó ha 3-4 szettből kijövök.És állandóan kajtatnék gumist.
Ezzel csak apródonként adod ki ugyanazt a pénzt.
Még mindíg marad a kompromisszumként a rosso II vagy egy pilot power.
A véleményetekre lennék kíváncsi. Mit gondoltok a következő gumik utcai használatáról?
-Bridgestone Battlax
-Metzeler Racetec
-Continental Race Attack
-Pirelli Diablo Superbike
-Dunlop KR106,KR108 NTEC
-Michelin Pilot 2CT és Power Slick 2CT
Melyik melegszik be legkönnyebben, melyik hűl ki lassabban? Általánosságban mit gondoltok a vágott slick-ek használatáról közúton? Közúti ellenőrzésnél lehet gond belőle?
Szeretnék Suzuki Drz-re enduro gumit hátulra 18-as 120/80 -as aki tud eladót az írjon kérem fontos lenne.
Barátommal rendeltünk 4 db gumit tőletek lehet kicsit tul korán ?
Ha igy tudom megvárom a motorkiállitást .
De ha megesik rajtunk a SZIVED természetesen elfogadjuk a grátist .
Amugy minden a megbeszéltek szerint történt , minden eggyezett Méretben Tipusban , minimális eltéréssel Forintban is a megbeszélttől ( de ezt közöltétek is a tel. egyeztetéskor Euro + - )
AJÁNLOM MINDENKINEK