Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Vagy laza félnapos... indultam már délután 3kor 650 kilométeres rohanásra Szlovákiába
HY mindenkinek.tegnap gumicserén voltam kawa z 750 elöl battlax -023 hátúl michelin pilot power lett feltéve.Guminyomás elől 2,4 hátul 2,3 szerintetek? a szerelő mondta
kinek mi jön be.... nekem elég egyszerre annyi is! se a seggem, se a kedvem nem kíván többet!
Az a pinduri hétvégi karika.
Nem, akkorára nem akarok! átlag 600!
Azé komolyra ne menj mert szikrázva jössz vissza a 2-3-eres túráról.
A 4-500- km-esek meg csak gurulgatások.
Nem egyszer, de havi 1 komolyabb túrára szoktam menni! a többi csak eszetlenkedés! nem tudom hogy mennyit fog bírni én csak bízok a 3000km be majd látjuk! aztán lehet nekem is kell még 2 hátsó! változó hogy mennyit megyek egy évbe, van amikor leszarom azt inkább horgászni megyek
Élni tudni kell
1 évben? ? ? ? ? ? ? ?

Basszus annyit rágógumin elmegy az ember.
Havi 1x indítod be?

Tavaly necces szezonom volt elég kevés 12e-el.
Ezekből a vágott cuccokból jó ha 3-4 szettből kijövök.És állandóan kajtatnék gumist.
Ezzel csak apródonként adod ki ugyanazt a pénzt.

Még mindíg marad a kompromisszumként a rosso II vagy egy pilot power.
átlag 3-4e km-t megy el kb! Azért gondolom hogy majd kell még egy hátsó! de az még odébb van!
Attól függ mennyit mész egy szezonban.
Pirelli diablo superbike slick pirelli diablo rosso corsa mintával!
Ez nem valami vagott slick gumi a Diablo Superbike mintajaval?
én is most vettem pirelli diablo suberbike-ot! kiváncsi leszek rá! 21e volt a pár, még a szezonra kell egy mamásik hátsó kb 11e ért! ennél olcsóbban semmilyen gumival nem mész el! csak tudatosan kell vele menni hidegen!
Utcai használatra az ára miatt jó és teljesen használható . Bármilyen túraguminál jobb a tapadása, de az utcai sportgumik jobbak utcára mivel a slick nem tud üzemi hőfokra felmelegídni így a tapadásának csak kb. 50-60 %-át éri el a tapasztalataim szerint. Lényeg: fékezésnél és lapon való kanyarodásnál bőven hagyni kell benn e tartalékot. Nekem volt olyan a sraddal hogy vészfékezésnél az eleje és a hátulja is füstölt a blokkolás miatt, ezért többször fel kellettt engedni egy pillanatra különben el ment volna az eleje és a hárulja is. Ugyan azt az első gumit bemelegítve pályán lehetetlen egyenesben állóra fékezni, max lapon lehetne az paedig általában egészségkárosogást szokot vmagy után vonni .
Sziasztok!

A véleményetekre lennék kíváncsi. Mit gondoltok a következő gumik utcai használatáról?
-Bridgestone Battlax
-Metzeler Racetec
-Continental Race Attack
-Pirelli Diablo Superbike
-Dunlop KR106,KR108 NTEC
-Michelin Pilot 2CT és Power Slick 2CT

Melyik melegszik be legkönnyebben, melyik hűl ki lassabban? Általánosságban mit gondoltok a vágott slick-ek használatáról közúton? Közúti ellenőrzésnél lehet gond belőle?
hát jó van naaaaa
Nagyon aranyos vagy,köszi,örülünk,ha jó a motorgumi is a kiállítás remélem ok lesz és ha oda eljöttök,biztos kaptok valami repianyagot,ha vásároltatok gumit:)))
Üdv!

Szeretnék Suzuki Drz-re enduro gumit hátulra 18-as 120/80 -as aki tud eladót az írjon kérem fontos lenne.
Ezt a sok éhenkóbászt!
Szerinted kitől vennék
Helló AncsyGSX-R !
Barátommal rendeltünk 4 db gumit tőletek lehet kicsit tul korán ?
Ha igy tudom megvárom a motorkiállitást .
De ha megesik rajtunk a SZIVED természetesen elfogadjuk a grátist .
Amugy minden a megbeszéltek szerint történt , minden eggyezett Méretben Tipusban , minimális eltéréssel Forintban is a megbeszélttől ( de ezt közöltétek is a tel. egyeztetéskor Euro + - )
AJÁNLOM MINDENKINEK
ha veszel drága, vagy rendelsz gumit,simán
Tudok segiteni! Adatlap
Talán mofaker.hu De nézz azért szét még pár helyen.