Köszönöm válaszod, egyébként mintás, 190es, soft, r6 az idő... holnap kellene a hringre :) eddig supercorsaval mentem, erről a gumiról nincs tapasztalatom.
szia.
slick vagy mintás?
milyen motor?
milyen méret?
hány fok van?
soft, medium, endurance?
melyik pálya?
és a motorkerékpár vezető hogy érzi?
egyébként kb. ilyen tartományban szoktuk fújni. :) szóval szerintem megfelelő
De ezek nem a pötty színei, hanem hogy milyen színnel van írva az "SC" jelölés... A piros pötty mindegyiken van, az a szelep ideális helyét jelöli a gumikon..
Sziasztok! Egy másik topikban mondták, hogy itt keressem meg Briant, mert ő majd tud segíteni. Szóval: Van egy Suzuki Gsx 600 R K4 motorom, és ma menet közben kivillant az FI hibakód. A baj az, hogy ha hirtelen adok gázt akkor nem veszi fel normálisan a fordulatot, "lehörög". Ha viszont szépen emelem a fordulatot akkor teljesen kipörög. A másodlagos pillangószelep motorjára gondolk, hogy ott lesz a gond, de úgy tudtam, hogy ha az elromlik, akkor bizonyos fordulatnál jobban (aholl megragad) nem pörög fel jobban a motor. Leszedtem az akksi sarkot, hátha elfelejti a hibát, de semmi Amikor ráadom a gyújtást a pillangószelpház oldalán annak az elektromos motornak úgy vettem észre kicsit más hangja lett. Van valakinek valami tippje, hogy otthoni körülmények között mit tudnék vele csinálni? Vagy irány a szervíz...
Mivel a Pro nem igényel speciális futomübeálitást igy a széria teleszkopal is tökéletesen müködik a gumi.Nincs rajta tépés irreális kopás a kigyorsitási részen.Az SC sorzatnál csak bizonyos hőmérsékleten dolgozik a gumi ,és a futomüvet be kell álitani a gumi tipusához is.Fékhatása is ezáltal egyenletes.
szereltek is?
slick vagy mintás?
milyen motor?
milyen méret?
hány fok van?
soft, medium, endurance?
melyik pálya?
és a motorkerékpár vezető hogy érzi?
egyébként kb. ilyen tartományban szoktuk fújni. :) szóval szerintem megfelelő
Bridgestone Battlax Bt 003
190/50/17
15ezer
1309 3.7mm
Michelin Pilot Power 2Ct
160/60/17
16ezer
4008 4.5mm
Michelin Pilot Power 2Ct
120/70/17
13ezer
0209 3.2mm
Bridgestone Battlax Bt003
120/70/17
9ezer
3409 2.8mm
Dunlop Sportmax D221
160/60/17
18ezer
4905 5.8mm
Érdeklődni itt , vagy Facebook : Használt Motorgumi Buruncz -on.
ha cross gumilal 60-70 km/h val megyek a betonuton, károsodik?
Segítségeteket kérném, Continental race attack hátsó gumiban, melegen, pályán megfelelő az 1,8-2,0 nyomás?
De mi van ha nincsen rajta semmi? Se sc akármi se sp..
Van eladó Pirelli Diablo 190/50 ZR 17 em.
10e Ft, 60-70%-os állapot,csepel sziget
06202435528
meg tudná nekem valaki mondani, hogy a supercorsa piros pöttyös az sc0,sc1 vagy sc3. azt tudom az sc2 a zöld...
köszönöm
Continental conti race attack,street gumit keresnék 180/55/17,újszerű vagy új állapotban,ennek megfelelő árban.
Gabi
Még megvásárolható.
Üdv: Norbi
Meg van még a gumiszetted?
De mondtak valamit, hogy mit tapasztaltak? Kigyorsítás, fék kanyarba be, stb. Ilyenekre gondolok.