Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!
Bridgestone Racing Battlax elöl YCX, hátul YCY gumikkal kapcsolatban van valakinek tapasztalata? Kopásjelző elöl-hátul 2,5mm körül van szinte új guminak tűnik...Még nem volt ilyen gumim és a baráti körben sincs tapasztalat róla. A hozzászólásokat mindenkinek előre is KÖSZÖNÖM!
Köszönöm,én is a michelin power 2ct re gondoltam de szivesen veszem a jó tanácsokat is Brian...
Egy vérbeli üzletember.

Mennyit mennek el utcán?
KB?
Gondolkodom nagyon ezeken..................de azért 3-5erenként nem szeretnék gumishoz menni.
Egy vérbeli sportgépre csak vérbeli sportgumi illik
Tudnék ajánlani pár alternatívát azok közül, mint a D211GP, Dragon Supercorsa, Diablo Supercorsa, Battlax R10.....
Akkor neked is Michelin PILOT POWER 2CT, Pirelli Rosso II vagy valami hasonló gumi kell.
Igen, köszönöm! Már felvettem vele a kapcsolatot, most már biztos, hogy bővült 1-el a vásárlói köre :) Megkaptam minden infót, rendes volt!
Sziasztok!Most vásároltam egy k8 750 gsx-r motort.Gumi sajnos cserére szorul még a gyári bt16 van rajta,mit ajánlotok mit vegyek rá?Közuton és inkább turákra használom majd.Várom a véleményeteket.üdv
Mondom használt volt, ezek kb 9000-et elmennek. Igen az endurance még keményebb, a tapadás határát utcán nehezen tudnád elérni, de nem is biztos hogy olyan keverékben van-e a gp racerből, lehet csak a gp-ből, igen BRIAN a megoldás gumikérdésben, ez nem vitás, én pályára 1.6-ra engedtem, elöl 2.0 ra:) Utcán 2,2 elöl, 2,3 hátul.
Viszonyítási alapom nincs, ez volt a motoron.
Nekem bejött, mivel nem csúsztam el vele.

Az igaz, hogy pályán sose mentem vele.
Na erre énis.
Hát a Corsanal csak jobb lehet,mert az a világ legkiszámíthatóbb gumija-csúszik hidegen és melegen is!
Nekem a régebbi egykomponensű Pirelli Corsa van a motoromon.
Szerintem jó gumi, de a hátsó közepe elfogyott.
Nálam is kb. ezek a gumik akadtak fenn a rostán amiket leírtál, végül a Rosso II-t rendeltem meg a múlt héten. Elvileg a héten megkapom. Viszonylag új fejlesztésű gumi, jókat írtak róla.
A gyárinál ballonosabb 190/55-ös méretűt választottam a 190/50 helyett.
Remélem beválik.
Keresd itt Brian-t,benne nyugodtam megbízhatsz!
Én is D211-et használok az RR-en és más már nem is lesz!
A sportsmart is jó még,de egy garnitúra árából kijön két igen szép gp garnitúra és az sokkal többet elmegy!
A nyomást kell csak egyedül kitapasztalni,nekem pl az 1,9 nem jött be-míg a legtöbb embernek igen.Én elöl 2,2 hátul 2,4-el járok.(hidegen)
Szia! Köszi a véleményt! De a 211GP Racer az nem olyasmi mint a pirelli diablo corsa meg rosso corsa stb szval h inkabb palya gumi!? Viszont a 6000 km az elég jónak tűnik, ahogy írtad! Kicsit félek a hasznalt gumitól, hogy már kihasználták a "javát", vagy nem ennyire rossz a helyzet?:) amit írtál, h M az a medium keverék, ennél keményebb az E mint endurance, az ezek szerint még többet bírhat, gondolom kicsit kevesebb tapadással ?!
Asszem nézek róla teszteket :)
Vagyis nem biztos hogy jobban tapad egy brigi slicknél, hanem nem volt olyan érzésem, hogy szeretném azt a gumit, ezt igen, de stílusfüggő, jah, és hátsóról beszéltem most, első többet elmegy:)
Ha Dunlop, akkor szerintem D211 GP Racer M. Nekem ilyen van fent, voltam vele az olasz tengerparton felpakolva, melóba jártam vele, hétvégi túrák, autópálya dögivel, és nem kevesett kapott a páylán is, most az oldala slick lett, közepén van másfél mm....egy rossz szavam nem lehet rá, többszörösét bírta a brigston racing batlaxnak, és jobban is tapadt nála, ha jól tudom 3 féle keverék van a karikán, értelem szerüen középen kemény, kiljebb puhább, de bírja a kigyorsítást, a széle lágy... de a mai napig meg lehet különböztetni a zónákat egy pályázás után:D Többet elmegy, mint a D211 GP, hogy mennyit megy, nem tudom, használtan lett feltéve, kb 6 ezernél lehetek vele. Nekem többet más nem is kel rá
Sziasztok!

Lassan cserélnem kell a meglévő Michelin Pilot Power 2Ct-t majdnem 10e km-t sikerült beletekerni, mindenféle gond nélkül, tavaly Hungaroringen is voltam vele, nem volt semmi probléma.
Most viszont ki akarok próbálni más márkát is, Ti mit ajánlanátok (fazer 1000) ? Pirelli Diablo Rosso II, Dunlop Sportsmart esetleg más Dunlop? Látom sokan szeretitek itt 211 stb de ezeknek milyen a futásteljesítményük?, Bridgestone BT016Pro? Pirelli Rosso II tartom most eddig előnyben, igaz elég új gumi de van vkinek róla tapasztalata? Nyílván gondolom rosszabb nem lehet Power 2Ct-nél..
egyre jobbak a sport-túra gumik, pár éve ilyeneket még szupersportba sorolták... PR2-re én is kíváncsi vagyok:):)
Túragumi... a cinti road attac 2 is ugye az.....csütörtökön kergettük egymást egy 1200-as bandittal a Pannónia ringen.... nekem elöl pirelli supercorsa sc 2, hátul dunlop d211... tök jól elszórakoztunk....lejöttünk, pihi, pisi stb...visszafelé menet, jéé, ezzel a bandittal meccseltünk, akkor látom mi van rajt...mivan? road attac 2? na akkor elszégyeltem magam, és szépen elsomfordáltam
Azért írtam, hogy össze lehessen hasonlítani ugyanazon a gépen :)
Egyébként a PilotRoadokat is dícsérik, hogy tartósak, csak olyat még nem próbáltam - de ami késik, nem múlik!
Nálam az elsődleges szempont (a tartósságon túl), hogy minden körülmények között tapadjon, amennyire kvázinagypapásan szükség van rá.
Nekem az XX is "eszi" a hátsó gumit!
Úgy hogy nem vadulok 3-4e km és qka...
Ezért keresek valami tartósabbat!
2 pár Metzeler Z6-tal majd' 50000km-t nyomtam le BMW F650CS-en, közlekedni, túrázni nekem bevált. Egyedül hideg időben (2-3 fokban vagy lejjebb) volt bizonytalan. Az első pár használtan került hozzám, az 21 ezret bírt, a második 28-at.
Utána Heidenau K73-ra cseréltem a tavalyi esős év után, a szerelőm ajánlására. Tapad, abban hiba nincs, ma reggel 4 fokban se éreztem semmi problémát vele. A hátsó viszont kopik mint a hétszentség, 10250km után cserélnem kellett.
Hello!

Haverom nagy túrás (külföld, nyaralás stb...) neki a Pilot Road 2 nagyon bevállt! Én azt vennék mert elég olcsó is, vagy Metzeler Z6 amit Brian is ajánlott. Ja és még döntögetni is lehet vele! (PR2)
Ment válasz is!
Szia!

Sajnos túragumiban nem vagyok nagyon otthon , de a pl. a Metzeler Roadtec Z6-ról hallottam jókat (Horváto. + vissza). Illetve a Michelin Pilot Road-ról is hasonló infókat kaptam.