Sziasztok! Honda CX500-ra keresek ár-érték arányban megfelelő hátsó gumit. Pásztóynál az alábbiak vannak: http://www.pasztoy.hu/motor/ta...
Szerintetek milyet lenne érdemes venni? Jelenleg Metzeler ME77 van rajta, de az elég drága a többihez képest. A motor túrázásra van leginkább használva.
Egyszer-kétszer megállja a helyét, de pályára - általában - azért megy az ember, hogy kihasználja a motorjában lévő lehetőségeket és határon, határ közelében motorozzon, erre értelemszerűen nem ez a legalkalmasabb típus
... és akit egyszer megfertőz a pálya ...
Heló,
Én sport attack-al lavíroztam a tavalyi szezonban, sportosan szerpentinezni király volt. Viszont idén pályázást mindenképpen beiktatok, kérdésem hogy ott is helyt áll egy-két alkalommal?
Egyébként legkésőbb a tavasz végén gumicserét tervezek, lehet hogy veszek Tőled, ha lesz
Hello skacok! Van már valakinek tapasztala a Pirelli Angel ST-vel? Most Pirelli Diablo Strada-t használok, és talán majd erre szeretném cserélni... vélemény?
és mondjuk egy olyan egyszerű halandónak mint én érdemes contiba invesztálni vagy átlag tempónál ezek nem jönnek ki anyira? csak pusztán kíváncsiságból kérdem mert a D211ek sztema 2011es szezont kibírják majd bőven
Árban a Conti verhetetlen, de csak 2 típusát gyártják Németországban (Sport és Race Attack), a többi típus minősége hagy kívánnivalót maga után. Futásteljesítményben (kb. 6e km hátul) és tapadásban a többi márka hasonló kategóriába tartozó gumijai felülmúlják . Más márkákhoz képest kisebb súlyú gumi (hasonló, mint a Pirelli és a Metzeler, mert a Bridgestone és Dunlop nehezebbek) = könnyebben kezelhető és kontrollálható vele a motor, de ez az anyagvastagság (vékonyság ) miatt van, amitől viszont túl flexibilis, esetenként nyúlós
Alapvetően mind3.
De a 208GP már nagyon lejárt "lemez" (2005-ig volt), a Metzeler elég gyorsan kopik, tehát a D211 ezen 3 közül, és a jelenlegi gumikínálatban is a legjobb (3komp). http://racing-bazar.hu/motorke...
Hali Urak!
Kis segítséget kérnék.K5 1000 GSXR-re melyik gumi lenne jobb ezek közül szerpentinezni?Metzeler racetek,Dunlop D208Gp,D211Gp. Akinek van tapasztalata ezekkel a gumákkal ne tartsa magában.
Köszi!
Azt annyira nem raknék rá, bár az a gyári...
De azért köszi,és ha sokan azt mondják h a gyári jó, akkor nyílván azt teszem vissza, és felveszem veled a kapcsolatot!
Tudna nekem valaki segíteni aki egy kicsit jártas a gumikban?
A Suzuki Gs500F-emre vennem kell gumit erre a szezonra, és van egy pár, és tanácsot/véleményt szeretnék kérni h melyik jó/ajánlott.
Méretek: Első 110/70/17 Hátsó: 130/70/17. Ár/érték arány is jó legyen. A kék holdnál néztem az árakat, de ha valaki tud ennél olcsóbbat, ne fosszon meg a tudásától!
Metzeller Lasertec (ez a legolcsóbb)
Pirelli Sportdemon
Michelin Pilot Activ
Continental Contigo
Dunlop Arrowmax (ez a legdrágább).
Millió köszönet aki válaszol!
Szerintetek milyet lenne érdemes venni? Jelenleg Metzeler ME77 van rajta, de az elég drága a többihez képest. A motor túrázásra van leginkább használva.
... és akit egyszer megfertőz a pálya ...
Én sport attack-al lavíroztam a tavalyi szezonban, sportosan szerpentinezni király volt. Viszont idén pályázást mindenképpen beiktatok, kérdésem hogy ott is helyt áll egy-két alkalommal?
Egyébként legkésőbb a tavasz végén gumicserét tervezek, lehet hogy veszek Tőled, ha lesz
Mi a véleményed a Conti sport attack-ról? (ár-érték arány)
Köszi.
De a 208GP már nagyon lejárt "lemez" (2005-ig volt), a Metzeler elég gyorsan kopik, tehát a D211 ezen 3 közül, és a jelenlegi gumikínálatban is a legjobb (3komp).
http://racing-bazar.hu/motorke...
http://racing-bazar.hu/m
otorke...
Kis segítséget kérnék.K5 1000 GSXR-re melyik gumi lenne jobb ezek közül szerpentinezni?Metzeler racetek,Dunlop D208Gp,D211Gp. Akinek van tapasztalata ezekkel a gumákkal ne tartsa magában.
Köszi!
120/60as 17es elsőt szintén CBR re 10.körül
jó lenne még a héten
csak street legal gumi !
Egyébként melyiket ajánlanád?
Sport Attack 88, Road Attack 88, Metzeler Roadtec 98, Lasertes 76, Pirelli Sport Demon 77
130/70/17 Continental Conti Twist 62. Conti Go 89, Metz. Lasertec 86, Pirelli Sport Demon 84
Euróban értendők az árak
De azért köszi,és ha sokan azt mondják h a gyári jó, akkor nyílván azt teszem vissza, és felveszem veled a kapcsolatot!
Bridgetont Bt045 tudok párban 36600ft. Adatlapomon elérsz
A Suzuki Gs500F-emre vennem kell gumit erre a szezonra, és van egy pár, és tanácsot/véleményt szeretnék kérni h melyik jó/ajánlott.
Méretek: Első 110/70/17 Hátsó: 130/70/17. Ár/érték arány is jó legyen. A kék holdnál néztem az árakat, de ha valaki tud ennél olcsóbbat, ne fosszon meg a tudásától!
Metzeller Lasertec (ez a legolcsóbb)
Pirelli Sportdemon
Michelin Pilot Activ
Continental Contigo
Dunlop Arrowmax (ez a legdrágább).
Millió köszönet aki válaszol!