Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

mikor jösz haza multkor nem válszoltál
Szerbusz

A diablo supercorsát mennyiért adod párban? 190 es hátsóval
Nem szar, de nekem nem jön be amire kéne. Most màr elkoptatom öket.
akkor azokat a szar gumikat ad nekem nyugodtan
Na vagy vmi ilyesmi. Nekem a gyàri gumi a sima Dunlop Qualifier RR volt, ami a tesztben sokkal szarabb (kb 40 ponttal) mint a sokszoros tesztgyöztes PP 2 ct, mégsem csuszott meg soha. Nekem következö tuti Pirelli vagy Dunlop lesz.
Sztem ha szerpentinezel is felejtsd el a Pilot Power 2 ct-t. Bazi vastah a baräzda és egész a gumi széléig fut. De ha nem sokat fordulsz lapon, inkäbb turäzgatsz ahhoz jo gumi, mert nagyon komfortos. Ha sportosabban akarsz menni én a Dunlop Sportsmartot ajänlom, ami elég sokat el is fut. Ha még sportosabban akkor Pirelli Rosso Corsa, stb...
Dunlop D209GP-Racer 2komp
Ez a sport változat? jól birja?
pilot power 2ct van nekem a kingen, ha nem csúszik a 200 lóval akkor talán neked sem fog. Viszont nyélen mindegy mi van rajta, el fogja tekerni.
Hello. Honda Cb 1000 r- en cserélnék gumikat. Szerintetek milyen lenne a legjobb rá. ami jól tapad és nem kopik annyira? A hátsót már cseréltem egyszer Michelin Pilot Road 2 -re, de eléggé csúszkált.
Mekkora méretűek ezek?

Keresek 160 vagy 170-es, 17 colos kerékre használt gumit! Lehetőleg a tapadósabb fajtából. Nem pályára kell, de azért ne is egy kőkemény túragumi legyen. 3mm profilmélysége legyen legalább.
Szia!

34500ft tudom adni!
Sziasztok!
Van egy eladó pár Pirelli Diablo Supercorsa SC-m! (120/70 R17, 190/55 R17) Kopás a szélen minimálisan mérhető (3X25 percet használtam garantáltan!)
Az első SC1 keverék, a hátsó SC2
2009 év végi gyártás. Utcán is használhatod.....
minimálisat használt, 5 mm mintával.
Üdv!

Amennyiben még érdekes 36500Ft-ért tudok

laci
Holnap kereslek!
Nem beszéltem ma velük (igaz te sem hívtál ), de a weboldalon a 150/60ZR17(66W) TL Sportmax Mutant 42400-ba kerül
Szia Brian!

Sikerült megkérdezned a Mutant gumit?
Hogyne lenne
Dragon Supercorsa, Diablo Supercorsa, D211GP, D209GP-Racer
Az milyen is? új, vagy használt?
egy BT21 érdekel esetleg?
Hoppá. Sry 190/50!
Szeva Brian!
Gixer 1000-re kellene egy hátsógumi. 190/55
Van valami jófajta?
Utcai használatra kell, semmi pályázás!
Szia!
A Metzeler Roadtec Z6-ot ajánlanám, ez áll a legközelebb a Z4-hez, ezzel bátran párosítható, jellegében nagyon hasonló, de már sokkal modernebb összetétellel.
Nálam van új ha érdekel.

motorgumi@citromail.hu
Van 1 db, új, csúcskategóriás Dunlop D209GP 110/70 ZR17 medium keverékben. Többit telefonon, emailen vagy msnen